![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. susarakta ders verildiğini herkes anlamalı... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yargılama; Kendi duruşmana dur! Mahkemen var... Sorgulama; Malik-i yevmiddin değilsin! Sev ve merhametle sar... Ayşe Şener |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kalp bulutlu değilse yağmur boşuna, Sen yine gazelini dök mırıldanarak: Çocukluğum, "Hayatımdan düşen ilk yaprak…". Haydar Ergülen |
ِOyuncusu olduğumuz 'hayat' filminin finalini açıklıyorum: كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْت |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hayat Bu Ey Can..! Kimi zaman Cemal'in beşiğinde nazlatır... Kimi zaman Celâl'in kucağında, sessiz sessiz ağlatır... |
📍📌Birini seviyorsanız ona bir kitap alın.. Çok seviyorsanız iki kitap alın.. Fazlası da göz çıkarmazsfhfgshsfhsghHer Halükarda kitap alın📖📚✒ |
Yaz dostum ...!!! Kimse göçmez bu dünyadan mal ile ...!!! Barış Manço |
Kadınlar birçok yönden erkeklerden güçlüdür..(Hemfikiriz bu konudasfhfgshsfhsgh ) Lakin; Güçlü Olmak Erkekleşmek Demek Değildir... Kadın kadınlığından eksilmeden derdini anlatabilir...Güçlü kalabilir. ... Bilmem anlatabildim mi????? |
Bir koydum Üç kaybettim "bir Ilkbahar" "birYaz" ""bir de SONBAHAR"" Kuru dallar üzerinde Çiğ şimdi Gözyaşlarım... |
İki harfi bir araya getiremeyenler internetin sayesinde bülbül oldu..ey teknoloji nelere kâdirsin :)) |
SAAT: 17:43 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.