|  | 
| 
 Toplam 1 Eklenti bulunuyor. susarakta ders verildiğini herkes anlamalı... | 
| 
 Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yargılama; Kendi duruşmana dur! Mahkemen var... Sorgulama; Malik-i yevmiddin değilsin! Sev ve merhametle sar... Ayşe Şener | 
| 
 Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kalp bulutlu değilse yağmur boşuna,  Sen yine gazelini dök mırıldanarak: Çocukluğum, "Hayatımdan düşen ilk yaprak…". Haydar Ergülen | 
| 
 ِOyuncusu olduğumuz 'hayat' filminin finalini açıklıyorum: كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْت | 
| 
 Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hayat Bu Ey Can..! Kimi zaman Cemal'in beşiğinde nazlatır... Kimi zaman Celâl'in kucağında, sessiz sessiz ağlatır... | 
| 
 📍📌Birini seviyorsanız ona bir kitap alın.. Çok seviyorsanız iki kitap alın.. Fazlası da göz çıkarmazsfhfgshsfhsghHer Halükarda kitap alın📖📚✒ | 
| 
 Yaz dostum ...!!! Kimse göçmez bu dünyadan mal ile ...!!! Barış Manço | 
| 
 Kadınlar birçok yönden erkeklerden güçlüdür..(Hemfikiriz bu konudasfhfgshsfhsgh ) Lakin; Güçlü Olmak Erkekleşmek Demek Değildir... Kadın kadınlığından eksilmeden derdini anlatabilir...Güçlü kalabilir. ... Bilmem anlatabildim mi????? | 
| 
 Bir koydum Üç kaybettim "bir Ilkbahar" "birYaz" ""bir de SONBAHAR"" Kuru dallar üzerinde Çiğ şimdi Gözyaşlarım... | 
| 
 İki harfi bir araya getiremeyenler internetin sayesinde bülbül oldu..ey teknoloji nelere kâdirsin :)) | 
| SAAT: 00:11 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.