![]() |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "İyilik Hoşluk Zamanında Herkes Hoştur Candır.. Fakat Derin Sıkıntı Zamanı Geldiğinde Anlarsın ki; ALLAH'tan Başka Dost Yoktur..." Hz. Mevlana |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp: "Benim çok büyük bir derdim var" deme! Derdine dönüp: "Benim çok büyük bir Rabbim var" de! M. Fatih |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kahverengi dallardan pembe çiçekler açtığına göre Ümitsizliğe gerek yok. ŞEMS-İ TEBRİZİ |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Herkes nasibi kadar sever ve sevilir. Terk-i Terk |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Cehennem İnsan Yüreğinde Sevginin Bittiği Yerdir... |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Göğsüne ÇörekLenen Toz BuLutLarına İnce Bir Üfürüş Gönder De ki; BismiLLah SaçıLsın Tüm SancıLar.. Mehmet Deveci |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ~Vaad Edenin Rahmân OLduğunu BiLdikten sonra. . ! O’nun Nâr’ı Da Hoş Nûr’u Da Hoş... |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ey Düğümleri Çözme Aşkına Can Verenler..! Kavuşmak İçin Doğup.. Ayrılıktan Ölenler..! Ey Deniz Kenarında Susuz Uyuyup Hazinenin Yanında Yoksulluk Çekenler..! "O''(c.c.) Size Şah Damarınızdan Daha Yakındır.." Müjdesi Size Gelmedi mi..? Şems-i Tebrizi |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Günün Resimli Sözleri Toplam 1 Eklenti bulunuyor. . |
SAAT: 23:39 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.