![]() |
Cevap: Günün Resimli Sözleri Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Fotoğraftaki matador Alvora Munera kariyerine son verdi. Öyle ki, yarışın son mücadelesinde gücünü yitiren Alvora yıkılır. Boğanın ona yaklaştığını görünce korkulu sonun yaklaştığını hissetti. Lakin boğa ona hiç bir şey yapmadı. Yarıştan sonra matador açıklamasında şöyle diyor: "Boğa gözümün içine bakarak bağırdı, böyle sadece bağırdı. Sırtına oklar batırdığım hayvan bana zarar vermedi, istese beni orada öldürebilirdi fakat sadece gözlerime bakıp bağırdı. Her hayvanda olduğu gibi onun gözlerinde de masumluk vardı. Yüreğimde adaletin hıçkırarak ağladığını işittim. Belki de bağışlanırdım, lakin itiraf edemedim. Kendimi dünyanın en vahşi mahluğu gibi hissediyordum." |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dua ederken, ağlarken veya hayal ederken, gözlerimizi kapamamızın sebebi: En güzel şeylerin gözle değil, kalple hissedilmesindendir… . Sait Çamlıca ♥ |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ne hayatının hakimisin, ne de hayat karşısında çaresiz.. Şems-i Tebrizi |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] herkes birbirine nasibi kadar uzak nasibi kadar yakın |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Her şeyini kaybetsen de merhametini kaybetme. “Merhamet” insanı insan yapan en önemli duygudur… Her şeyini kaybetsen de İnsan tarafını kaybetme. Seni sen yapan sadece ‘O’insani duygudur!… Bedirhan Gökçe |
Cevap: Günün Resimli Sözleri Gazze’de bir duvar yazısı: "Yaşayacaksan hür olarak yaşa, Öleceksen ağaçlar gibi dimdik öl..." [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hiçbir insan öylesine girmiyor hayatımıza.. Kimileri imtihan, kimileri ise armağan...! |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kitapta kaldığın yere ayraç koymak yarına çıkacağına sessizce umut etmektir. . Soner Ökte. |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Nerede olursan ol, kendi iç dünyana sığınmak zorundasın. Hemingway |
SAAT: 23:39 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.