![]() |
Cevap: Günün Resimli Sözleri Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Fotoğraftaki matador Alvora Munera kariyerine son verdi. Öyle ki, yarışın son mücadelesinde gücünü yitiren Alvora yıkılır. Boğanın ona yaklaştığını görünce korkulu sonun yaklaştığını hissetti. Lakin boğa ona hiç bir şey yapmadı. Yarıştan sonra matador açıklamasında şöyle diyor: "Boğa gözümün içine bakarak bağırdı, böyle sadece bağırdı. Sırtına oklar batırdığım hayvan bana zarar vermedi, istese beni orada öldürebilirdi fakat sadece gözlerime bakıp bağırdı. Her hayvanda olduğu gibi onun gözlerinde de masumluk vardı. Yüreğimde adaletin hıçkırarak ağladığını işittim. Belki de bağışlanırdım, lakin itiraf edemedim. Kendimi dünyanın en vahşi mahluğu gibi hissediyordum." |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dua ederken, ağlarken veya hayal ederken, gözlerimizi kapamamızın sebebi: En güzel şeylerin gözle değil, kalple hissedilmesindendir… . Sait Çamlıca ♥ |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ne hayatının hakimisin, ne de hayat karşısında çaresiz.. Şems-i Tebrizi |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] herkes birbirine nasibi kadar uzak nasibi kadar yakın |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Her şeyini kaybetsen de merhametini kaybetme. “Merhamet” insanı insan yapan en önemli duygudur… Her şeyini kaybetsen de İnsan tarafını kaybetme. Seni sen yapan sadece ‘O’insani duygudur!… Bedirhan Gökçe |
Cevap: Günün Resimli Sözleri Gazze’de bir duvar yazısı: "Yaşayacaksan hür olarak yaşa, Öleceksen ağaçlar gibi dimdik öl..." [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hiçbir insan öylesine girmiyor hayatımıza.. Kimileri imtihan, kimileri ise armağan...! |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kitapta kaldığın yere ayraç koymak yarına çıkacağına sessizce umut etmektir. . Soner Ökte. |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Nerede olursan ol, kendi iç dünyana sığınmak zorundasın. Hemingway |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yaşların gözden akmasına bakmayın, önce yürek ağlar... Mehmet Deveci |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Niyet ettim Allah rızası için çay demlemeye. Ya Rabbi ! Şu ateşin bu suyu kaynattığı gibi, gönlümüzüde aşkının ateşinde pişir... Serdar Tuncer... |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ''HAYIRLISI'' Demenin, diyebilmenin rahatlığına sığınmak ne güzel... (T.Tufan) |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bazen bitmek bilmeyen dertler yağmur olur üstüne yağar. Ama unutma ki, rengarenk gökkuşağı yağmurdan sonra çıkar... |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dost gerçekleri, Düşman işine geleni, Deli ağzına geleni, Aşık içinden geçeni Söylermiş... (Ö.Asaf) |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Her kahkahada Allah'a şükretmiyorsan, niye her ağladığında O'na kızıyorsun. |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Bizim tarafımız bellidir; Biz, Allah'tan yana olmayı tercih ettik" Nureddin Yıldız |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sükut eyledim, 'Kahrı var' dediler. Biraz söyledim, 'Zehri' var dediler. Sustum, kahrından susuyor dediler; Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler... (Hz.Mevlana) |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yanacağı Ateşi, Görmeden Atıp TutanLar. Gördükden Sonra YanmıcakLar, KüL oLucakLar... |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sen cevapları ezberliyorsun ama; Hayat asla aynı soruyu tekrarlamaz... (Osho) |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Cenab-ı Hak Hz.Yakub'a sual eyledi... -"Sana Yusuf'u niçin geri verdiğimi biliyor musun?" -''Bilmiyorum Ya Rabbi'' dedi Hz.Yakub Ve Allah (cc) buyurdu: "ÇÜNKÜ SEN BÜTÜN ÜMİDİNİ BANA BAĞLADIN!.." |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Yeter, kabahat kimde? Kabahat hiç kimsede değil veyahut herkeste… Kabahat sizde, bende ve onlarda… Kabahat zamanda ve mekanda… Kabahat hiç anlamayanlarda ve hiç anlamamağa mahkum olanlarda… Dostum, bazen öyle muhitler vardır ki meşumdur, mezardır, orada ne zeka ne deha, ne istidat yaşar. Orada diriler yatar ve ölüler dolaşır.” Yakup Kadri (Karaosmanoğlu) (2 Eylül 1909) |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Üç şey vardır ki insanoğlunun yüceliğini gösterir: Musibetten şikayetçi olmamak, Ağrıdan dolayı sızlanmamak ve Diliyle kendini övmemek. Ebu Derda (r.a) |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çocukluk insanın şiir halidir; diğer dönemleri ise düzyazı.. İ. Tenekeci. |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bakıyorum da mutlu görünüyorsun kendinle barışık mısın ? -evet Nasıl başarıyorsun bunu ? -herkese küserek *muzaffer yıldırım |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnsana en çok şiir yakışıyor Sonra yeryüzüne yağmur, gökyüzüne mavi… |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Ben Allah'tan isterim. Verirse yüceliğidir, vermezse imtihanımdır.” Hz. Şems |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] yarını iyileştirmenin tek yolu bugün neyi 'yanlış' yaptığını bilmektir!!! |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] zaman; beklerken çok yavaş, korkarken çok hızlı, kederliyken çok uzun, sevinçliyken çok kısadır... |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] elleri, ayakları gözleri ve kulakları iffetli çocuklar yetiştirmek cihattır... Nureddin Yıldız |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Okunu attı mı ölüm, siperler boşuna; O şatafatlar, altınlar, gümüşler boşuna; Gördük bütün insan işlerinin iç yüzünü; Tek güzel şey iyilik, başka düşler boşuna... (Ö.Hayyam) |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Allah için sevenleri, Allah için konuşanları, susanları, vuruşanları, ölenleri, kalanları, gidenleri, yazanları, okuyanları, özleyenleri, bekleyenleri… Allah için sevenleri, biz Allah için çok sevdik . . ..Mehmet Deveci |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] hatalarını yüzlerine vurmadığımız için, kendilerini 'kusursuz' sanan insanlar var!! |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Cenneti istiyorsan '' İSTENİLEN '' gibi yaşa ; Cehennemi istiyorsan ''İSTEDİĞİN '' gibi yaşa ! |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnsan sevdiğini anar, andığını severmiş.. Neyi anıyorsan sevdiğin odur... Serdar Tuncer |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Niceleri geldi , neler istediler, Sonunda dünyayı bırakıp gittiler: Sen hiç gitmeyecek gibisin , değil mi? O gidenler de hep senin gibiydiler Ömer Hayyam |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnşaALLAH derse yakaran İnşa eder Yaradan! |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “ Umut hiç bitmeyen bahar mevsimidir. İçine kar da yağar, fırtına da kopar; Ama çiçekler hep açar... ” |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kırık bir sandalyeden farkı yoktur kırılmış kalbin , çünkü her ikisi de herşeyi eskisi gibi taşıyamaz ... |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Suya Sormuşlar; Seni Kaybedersek, Nasıl Bulacağız? Diye… -Eğer Bir Şırılıtı Duyarsanız, Ben Ordayım Demiş. Ateşe Sormuşlar; Seni Nasıl Bulacağız? Diye -Eğer Bir Yerde Duman Görürseniz,İşte Ben Ordayım Demiş. Sıra Ahlaka Gelmiş, Aynı Soruyu Onada Sormuşlar, Ahlak Cevap Vermiş, -BENİ KAYBEDERSENİZ ASLAA BULAMAZSINIZ..!!!" |
SAAT: 21:09 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.