![]() |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Öyle bir yolcu ol ki; Dünyayı kendine azık et, kendine yazık etme... (Ş.Yusuf) |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Yerini bilmeyene kader yerini öğretir." Abdulkadir Geylani (k.s.) |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] mutluluk; her yer karanlıkken, içindeki aydınlığa güvenmektir... |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “ İnancın yarısı utançtır. Her şeyi tam olsa da, Utancını yitirmiş bir medeniyet, sağlıksızdır. . ” - S e z a i K a r a k o ç |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kurbanlar kanını sunarken sana, Bir iştiyak dokunur bu garip cana. Derdim Arafat'ta duadır ama, Beni sensiz eyleme n'olur Allah'ım... (Z.P.A.) |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mağrurlanma boşa güzelim diye Üç günlük viranda ölüm var ölüm Böbürlenme boşa ezelim diye Üç günlük viranda ölüm var ölüm A benim ağ gülüm divane gönlüm Ne çıkar Mısar’a olsan Süleyman Saltanatlar sana kılsada feyman Gün olur ki döner bu çarkı devran Üç günlük viranda ölüm var ölüm A benim ağ gülüm divane gönlüm Güneş niçin aya yıldıza komşu Nedir şu denizler dağlar ordusu Kuşların sesi var gülün kokusu Üç günlük viranda ölüm var ölüm A benim ağ gülüm divane gönlüm Çağlarim çağlara ne bıraktın sen Yaşayıp gidecek hiç silinmeden Can düşer toprağa çürür bu beden Üç günlük viranda ölüm var ölüm A benim ağ gülüm divane gönlüm. Aşık Çalari |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hani dilimizin ucuna gelipte söyleyemediklerimiz varya, Allah (c.c.) o cümlelerin yolunu açık etsin. |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ne kadar hata yapsakta; Bize "yine mi sen?" demeyen bir Sevgilimiz var. Yâr olmaz bize kimse Allah'tan başka. . - Hicret Gündüz |
Cevap: Günün Resimli Sözleri Bir derdin olursa ne büyük derdim var deme benim ne büyük Rabbim var de... |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mutlu olmak için, şükretmeyi öğrenemedik. Hepsi bu... İsmail Nazlım |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kendinde aramaya cesaret edemediği hataları, insan başkalarında çok kolay buluyor... Kahraman Tazeoğlu |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çok sorulan bir soru.. “Madem cenab-I Hakk, ezeli ilmiyle benim ne yapacagimi biliyor, oyleyse benim kabahatim ne?..” Bu cumlede iki tane fiil geciyor: Biri: YAPMAK Digeri:BILMEK Yapmak fiilinin oznesi: BEN Bilmek fiilinin oznesi: CENAB-I HAKK Yani soru sahibi: “Ben yapiyorum, Allah ta biliyor“ diyor ve sonra bize soruyor: “Benim kabahatim ne?” Ona nazikane su cevabi veriyoruz: SENIN KABAHATIN O ISI YAPMAK! Alaaddin Basar |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Anladığını sandıklarımız anlaşılmaz olduğunda Hayatı anladın demektir... |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] israf etmeyin! yaşamı, zamanı, sevgiyi, saygıyı ve en çok da İYİ NİYETİ... |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ağlayarak geldiğimiz şu dünyadan gülümseyerek gidebilmek için; vicdan, merhamet, iyilik ve sevgi üzerine kurulmuş bir hayat yaşamalıyız.. T.Tuğba Baş |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Pes etmediğiniz takdirde, her zaman ikinci bir şansınız vardır. Sakın unutma ! |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Çok kelime" değil, "çok duygu" insanları birbirine bağlar… Mehmet Deveci |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Nar'ına düştüklerimizi, Yazdık yazmasına da Hiç dillendirmedik isimlerini.. Diledik ki, Sadece çınlasın yürekleri! |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Utangaçlık; İnsana özgüvensiz oluşundan değil, Kişilikli oluşundan gelir." |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] saatleri geri almak kadar kolay değil, HAYATI ve HATALARI geri almak... |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Susunca korkak, inciteni kırmayınca yüreksiz sanıyorlar... ''Allah'a havale etmek'' korkaklık değil, teslimiyettir... Yunus Temurçin |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir elma kurtlu çıktı ise diğerlerine de bakarak yersin. İnsanlar da böyle işte, biri çürük çıktı mı diğerlerine de zor güvenirsin. . . |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] kavga etmeyi bile sevdiğiniz insanlar vardır! çünkü sonunda hiçbirşey olmamamış gibi birbirinize güleceğinizi bilirsiniz... |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sudan sebeplerle yitiririz su gibi aziz şeyleri çoğu zaman… ...Nazan Bekiroğlu |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hiçbirimiz diğerimizin umrunda değil. Herkes -miş gibi yapıyor. Severmiş gibi, düşünürmüş gibi, üzülürmüş gibi... |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Bir çocuğun gözündeki masumiyetle, Bir annenin gözündeki şefkatle, Bir hastanın gözündeki umutla, Bir savaşçının gözündeki cesaretle bak hayata.." |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kalp Allah ile birlikteyken dinlenir. Başkalarının yanında yorulur.. Abdülkadir Geylânî ks |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] En zor kazanılan ve en çabuk kaybedilen şeydir “güven”. Mehmet Deveci |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Her şeye sahip olabilirsin,ama aynı anda değil! Sahip oldukların için şükredersen, daha fazlası seni bulur. Sahip olmadıklarına odaklanırsan, zaten senin olanlarda yetmemeye başlar. Oprah Winfrey |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] En güzel mutluluk, mutlu olduğunun farkında olmama halidir. Farkında olduğumuzda uçup gidebilir? |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Mutlu insanlar; herşeyin en iyisine sahip olanlar değil, sahip olduklarını kaybetmeyecek kadar çok sevenlerdir.." |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Gözden her zaman gözyaşı düşmez âzizim! Kimi zaman da insan düşer..." |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ne etrafınızı kıracak kadar sert, ne de karşınızdakilere cesaret verecek kadar yumuşak olunuz Sadi Şirazi |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sevgi karanlık bir tünelde yakılan mum ışığı gibidir... Size yolunuzu gösterir ama uzakta ne olduğunu söylemez.... |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir insanın Sana verebileceği en güzel şey,Güvendir.. |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] dost, gerçekleri düşman, işine geleni deli, ağzına geleni aşık, içinden geçeni söylermiş Özdemir Asaf |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Hayır demeyi bilenin, evetleri daha değerli olur.." |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ”Bazı insanlar, görünüşte bir çiçeği koparamaycak kadar merhametli iken, hayatla bağımızı koparacak kadar acımasız olabilirler..!” Osman Nuri Ünsal |
SAAT: 01:17 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.