![]() |
Sabahun hayr cicekver |
Kenara çekiIip bakarsın BAZEN.... Kimde.... Ne kadarsın.. ... KİM sende Ne KADAR..! |
insan bazen hüzünlerine dalabiliyor |
Bir dua gibi geçsem içinden şimdi........... |
Üzenlerin üzüldüğü vakit de gelir ... |
Bazı acılar faydalıdır önce üzer,sonra her şeyi daha iyi anlamanı sağlar... |
Dertli insanın içi duman dolu, bir odaya benzer, Onu dinlemek ,o odaya bir pencere açmak gibi'dir... |
aklına ne kadar gelmezsem o kadar geleyim,,,:-) |
silginin değil ,gönlün sildiğin den korkmak lazım... |
nicelerinin gönüllerinde var olduğunu sandıklarımız vardı yok olduklarında anladık ,,,:-) |
Düşmekte vardır vakti gelince ; Takvimden . . . Kaderden . . . Gönülden |
her gönlün bir hasreti vardır olmasını arzu eden,, |
sınav vakti yaklaştı |
En uzun yoldur ,insanın içi... |
msl* siz cama çerçeveye ne güzel şeyler yazıyosunuz böylealkış000/cic/ek/ Cam dile gelecek en nihayetinde/cic/ek/ Devam efenimc* |
Umudunu yitirme sakın.. Sonra mı Sonrası "Kûn fe yekûn" Allah "ol" der ve Olur" |
SAAT 9'U 5 GEÇİYOR..Siren sesi irkilmesiyle Anladık |
Kasimpatilari cok severim.Kasim ayina ozel aciyor mubarekler.keske heekes kasimpati gibi olsaltfn52düssünceli000 |
Hayal, aklın hizmetkârıdır. Akıl hayalin hizmetkârı değil. |
Çok kolay bi yanım var, tutup hüzne bağlanan ..! |
Alıntı:
insan kavuşamadığı şeylerin ardından bazen koşar durur,,, |
Kalem eğri dilli, Mürekkep siyah yüzlü, kağıt iki yüzlü! Şimdi kalkıp arzuhalimi yazmaya kimi mahrem kılayım?… |
Estağfirullah min külli ma kerihAllah |
Değerli olan insanların gönülleri dağların zirvesi gibidir, Ulaşmaya kalkma erişemezsin... |
"Ve bazıları; Yokken bile vardır, fazlasıyla." |
'Besmele' miktarınca inşirah duydum Gecemin soğuğunda.. / Her 'ah' bir DUA niyetiyle yükselir Gönlümün avazında... |
çevremdekileri kırmadan hayallerimin peşinden gittim. iyi ki gitmişim! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kalbinize dokunana, ekmeğinizi paylaşana, hayatınıza mana katana, hüznünüze ortak olana, umudunuzu kırmayana, "iyi ki var" dediğiniz herkese Selam Olsun... Hayırlı akşamlar... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Gidenler gitmeyi bilmez Kalana sor bi ... |
Bazen hayat; seni bulunduğun yerden alıp başka bir yere koyar.* Ve der ki:* Burdan devam et..!* |
hayat bayatlaşırsa tamiri yoktur. Hayatın tazeliğini koruması bakışlarına bağlıdır.h/ic/a/b |
İnsan herşeyini kaybettiğinde,elinde kalan son şey için umutsuzça savaşır... |
Benden duymana gerek yok. Rabbim hasretimi, özlemimi kalbine duyursun.. |
Yangını çıkaran sen! Yangını söndürüreceğim diyen sen! Yangını çıkaranın yangını söndüreceğine nasıl inanayım sen söyle??!!! |
Şuramda sol göğsümde bir şey var, acıya saran, umudu kuşatan... |
Zamanla gelmez -miş, duâ ile gelir -miş beklenen. . . |
Ötesi yok artık, Özlemek fethedilmiştir tarafımdan... |
Ve en çok acılarını üstüne örterken üşür insan.. |
"İnsanların işine yaradığın sürece varsın" tezini biri çürütsün..Acilcyçay-kahve000 |
Sen say ki ben hiç ağlamadım. Hiç ateşe tutmadım yüreğimi... |
SAAT: 03:49 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.