![]() |
Yürek susarsa , kalem kağıt feryat eder.... Bil istedim 🌿 |
⚠↘💣Beni üzecek gücü sana verdiğim için, kendimden çok özür dilerim |
üzüntüm gök yüzünde , yağmur yüklü bir bulut Yağsam; Seni incitirim, Yağmasam Kendimi....! |
Olmasını istediğim ne varsa her gün tek tek yazardım :) |
Çiçeği iyi niyet olanın bahçesi hiç çürümez |
Bir yèr bulalım dünyadan uzak...! |
Bir daha sevdiğini söyleme... Neden biliyormusun ? Çünkü yine inanırım.... |
Bazen insanları sadece izlersin… Garip bir sakinlikle. Kızmazsın. Üzülmezsin. Kırılmazsın. Hissettiğin sadece sessizliktir… Sadece sessizlik… |
Kendime Not; Olmuyorsa zorlamayın. Bazıları unutulmayı, sevilmekten daha çok hak eder.. |
İlk "O " kulda sınıfda kaldım ben, Sonrası malum hala "O" kuldayım ....!! |
Ben en çok seni özlerken yeniliyorum bu hayatta , Seni yaşayamadım belki ama , Sensizliği ,, Ezberledim yokluğunda....! |
Şımarık şımarıklığını yapıyor, densiz hadsizliğini marifet sayıyor. Marifetlerine iltifat bekliyorlar. Günün sonunda hadsiz ve şımarık sen oluyorsun. Ama haksızcılık bu.... |
Altın kural “herşeyi bil ama bilme “ öyle rahat edersnizki iliştirin bir yere bu sözüc* |
Ben bu eğilmez dik başımla , En çok sana yenildim...!! |
Sadece ben farklıyım Biraz dalgın biraz uzak Bir hayli karamsar Biliyorsun, İçimde kirli bir balon Gibi büyüyen boşluğun, Tek bir sebebi var Senin yokluğun....!! |
Kırılmasın diye eşyaya gösterdiğimiz özeni kalbimize gösteremedik. Defalarca kırıldı. YALAN MI? |
Havalar hüzün dolu bu aralar !! Umutlarımız hep sağanak sağanak, Hangi umudun seline kapılsak , Yaban kıyılara vuruyoruz hep bu aralar .. !! |
Yine de kalmış olabilir küçücük ,bir mavilik Gökyüzünde, Bir sevda kırıntısı, Avuç içi kadar bir umut...!! |
Güneşi çizerdim |
Burnumu cama yapışırıp bıraktığım saçma ize bakardım :) |
"Bir alev halinde düştün elime, hani ey gözyaşım akmayacaktın" |
"İnna lillahi ve inna ileyhi râciûn" |
"Altın tasın kan kusana faydası yoktur" |
Her şeyin sebebi vardı! |
siz yerdekilere merhamet ediniz ki göktekiler de size merhamet etsinler |
Ölümle yaşam arası bi yerdeyim |
Herşeye rağmen yaşamak güzel |
Insanin da gök kuşağı gibi renkli bir dünyası var.. Rengimizi iyi bilmek lazım..(: |
İnce ince işlenen kaderimizi hayr'a ulaştır Allah'ım |
Haber salın... gönül yoruldu... !! |
Allahım her şey sana ayan! |
Kalbim baka kaldı bir göçün ardından...!! |
zaman kendisini ihmal edenlerden daima intikam almıştır. |
Kaç kere pay ettik Dünya malını .. Herkeze en çok bir mezar düşüyor... |
Bir kış sabır etmişsinde tam çiçek açacakken dolu vurmuş gibi oluyor hayat bazen |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. cy |
Evinizde huzur varsa dünyada cenneti buldunuz demekdir. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir soğukluk var memlekette. Mevsim mart değil dert sanki. Resim/Hacire Büküm Yılmaz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Dayan gönlüm , bir gün hayat sanada gülecek... |
Üzülmek yarının sıkıntısından bir şey eksiltmez sadece bu günün gücünü tüketir .. |
SAAT: 06:22 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.