|   |  |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 01 Nisan 2018 (19:17), Konuya Son Cevap : 06 Nisan 2025 (21:26). Konuya 4 Mesaj yazıldı | 
8Kez Beğenildi     ![]()  |  
|   |  LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme | 
|    |  Mesaj No:1 | 
|       Durumu:   Medine No :  13055   Üyelik T.:
18 Aralık 2010   |      "Ya noktayım. Ya virgül; ya sen ?/medineweb   Bir yazının bölümleri ya da noktalama işaretleri olsaydınız hangisi olmayı tercih ederdiniz ? Düşünün ki insan değil de noktalama işaretisiniz ve sizin göreviniz artık insanların yazılarına hizmet etmek... Ne hissederdiniz ? , Bir virgül mü olmak isterdiniz ? İnsanların hayatına hep yarı nefes alıp vermesine yardım etmesi için... Yoksa bir nokta mı ? Son sözleri söylemek gibi... Ya da her şeyin bir sonu olduğunu belirtmek için... Ve ya bir başka cümlenin başlayacağını müjdelemek mi isterdiniz... Hayatı kısaltmak için mi nokta olurdunuz; kaçıncı sırada bitirdiğinizi söylemek için mi ? ... Üç nokta mı olmak isterdiniz ? Söyleyecek şeyler bulunamadığında belirsizliği desteklesin diye... :İki nokta üst üste olup sürekli açıklama yapmak mı isterdiniz ? _ Uzun çizgi olup sürekli kafa mı şişirirdiniz ? ? Soru işareti olup hep soru mu sorardınız ? () Parantez mi olurundunuz her şeyi ayrıca açıklamak için ? " Tırnak işareti olup başkalarından alıntı yaparak mı yaşardınız hayatınızı ? ' Ya da kesme işareti olup birilerine bağımlı olarak mı yaşardınız ? " Denden mi olurdunuz yoksa ? Hiç yakıştıramadım size oysa ? Kişileri taklit ederdiniz yani… / Eğik çizgi olup ayırır mıydınız kimseyi birbirine düşman olmasa bile ? Düzeltme işareti olup düzeltir miydiniz herkesi; ilk önce kendinizi düzeltmeniz gerekirken… ; Yoksa noktalı virgül olup bir yandan bazı şeyleri sonlandırmak ya da sonlandırmamak arasında mı kalırdınız ? Birilerine bağlı olmasanız da kendi içinizde bağımsız biri olmayı mı yeğlerdiniz ? ! Ünlem işareti mi olurdunuz ? Her şeye şaşırarak bakmayı adet edinip... Ya da kızıp, sevinip, heyecanlanır mıydınız her şeye ? - Belki de kısa çizgi olup hep mesafe koyardınız herkese... Ne olmak isterdiniz ? Nasıl bir hayat yaşamak isterdiniz ? Dönüp bakın şöyle hayatınıza, hangi noktalama işareti olarak yaşamışsınız ? Ya da yaşıyorsunuz ? "Ben şuan bu yazı ile soru işareti olarak yaşıyorum..." "Bazen nokta..." Bazen de iki noktalama işaretini yaşıyorum kendi benliğimde... İki nokta ve parantezi yan yana getirip gülümsüyorum hayata... Siz hangisisiniz ? Lütfen bana onu söyleyiniz... ALINTI 
				__________________   ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..."  |  
      |  

Konu Sahibi  su damlası 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
		 |  |||||
| Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi | 
|   |  Gönülden Dökülen Nağmeler | su damlası | 0 | 38 | 23 Ekim 2025 21:23 | 
|   |  Muhtelif Konular | su damlası | 0 | 42 | 23 Ekim 2025 21:19 | 
|   |  Gönülden Dökülen Nağmeler | Esma_Nur | 1 | 34 | 23 Ekim 2025 21:15 | 
|   |  Muhtelif Konular | su damlası | 0 | 44 | 21 Ekim 2025 21:52 | 
|   |  Kahvaltılıklar | su damlası | 0 | 47 | 14 Ekim 2025 22:21 | 
|    |  Mesaj No:2 | 
|    Medineweb Baş Editörü    Durumu:    Medine No :  14593   Üyelik T.:
15 Kasım 2011   |     

Ama hepsi lazım bu işaretlerin  nefes alıp verdiğimiz sürece...En azından bana lazım     Bir noktalama işaretiyle idare edemezdim hiç. Yoksa hep aynı rutin aman Allah korusun.) ![]()    |  
      |  
|    |  Mesaj No:3 | 
|       Durumu:   Medine No :  38944   Üyelik T.:
09 Şubat 2014   |     

Hem nokta,hem virgül,hem noktalı virgül bir de eşittir cizgisi gibi yasanmıs bir hayat herhalde yaşadığım.     ![]() Eşittir var mıydı ,yazımızda imla kuralları o kadar çoktu ki aklım karıştı.İnsanın hayatı gibi bir düzgün bir eğri,bir yokuş ,bir iniş ,bir karmakarışık 
				__________________   O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR  |  
      |  
|    |  Mesaj No:4 | 
|       Durumu:   Medine No :  13055   Üyelik T.:
18 Aralık 2010   |     Dönüp bakın şöyle hayatınıza, hangi noktalama işareti olarak yaşamışsınız ? Hala belirsizlik içindemisiniz? 
				__________________   ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..."  |  
      |  
|    |  Mesaj No:5 | 
|       Durumu:   Medine No :  59105   Üyelik T.:
03 Şubat 2018   |     

Üç nokta mı olmak isterdiniz ?     Söyleyecek şeyler bulunamadığında belirsizliği desteklesin diye... ![]() ![]()   
				__________________   Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler     |  
      |  
![]()  |  
| Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |