www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi inzar,Al Tarihi: 25 Eyll 2007 (10:14), Konuya Son Cevap : 31 Ocak 2025 (17:49). Konuya 90 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:21 |
![]() Peygamber Efendimiz (s.a.v)vitir namazn ge vakitte klar ve namaz sonunda seccadesinde oturup tefekkr ederdi.. | |
![]() |
![]() | Mesaj No:23 |
![]() Resulullah (s.a.v) buyuruyor ki:. "Kim benim snnetimi ihy ederse beni ihy etmitir. Beni ihy eden cennette benimle birlikte olacaktr." | |
![]() |
![]() | Mesaj No:24 |
Durumu: ![]() Medine No : 25 yelik T.:
14Haziran 2007 | ![]()
Abdest uzuvlarn 3 kere ykamak Gusl abdesti almadan evvel pis olan yerleri temizlemek ve sonra namaz abdesti gibi abdest almak misvak kullanmak gzel koku srnmek teheccd namaz klmak |
![]() |
![]() | Mesaj No:25 |
![]() Uyumak iin yataa girince Nas,Felak,hlas srelerini okuyup avuca fledikten sonra tm vucdu svazlamak.
__________________ Dnyay Gzellik Kurtaracak. Bir nsan sevmekle balayacak herey... | |
![]() |
![]() | Mesaj No:26 |
14Haziran 2007 | ![]()
evet bu Snnet ok gzel ya. sonra da iki avucunu birletirip bann altna koyup sa tarafna dnp dizlerini bkp Yatarm Efendimiz S.A.V. Ayakkab giyerken nce sa taraftan giymek karrken de sol taraftan akrtmak bylece ilk ve son hep sa oluyor. sark balamak. |
![]() |
![]() | Mesaj No:27 |
14Haziran 2007 | ![]()
Abdest alrken mazmaza ve istinak yapmak. Nur nickli editrm Bir Snnetin sebebini sormu bildii kadaryla cevaplayaym: Efendimiz sallllhu aleyhi ve sellem- en stn derecede hy shibi idi. Avret mahalleri de gbek ve diz kapa arasnda olduundan gmlein alt dmelerini ilk bata vuruyor ilk alt taraf kapansn rtlsn. karrken de bunun tersi oluyor alt taraf ge alsn. Hikmeti bu olsa gerektir diye dnyorum. |
![]() |
![]() | Mesaj No:28 |
14Haziran 2007 | ![]()
Peygamber Efendimiz -sallllhu aleyhi ve sellem- yemei soutarak yermi. Abdest alrken ba kaplama mesh yapmak. |
![]() |
![]() | Mesaj No:29 |
![]()
benim bildiim kadaryla soutma fleyerek olmuyor.yani nefes verirken karbondioksiti dar kardmz iin yemein zerine gelmi oluyor ki, bu sebeple fleyerek yemek yemek men edilmitir.yemei soutmaktan maksat, soumasn beklemek sanrm.
__________________ EN GZEL AK: ALLAH! | |
![]() |
![]() | Mesaj No:30 |
14Haziran 2007 | ![]()
yemei kartrarak da olabilir. yet ben nme scak yemek geldii zaman byle yapyorum. yle soutuyorum. niyetim Snnet'e uymak.
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kii okuyor. (0 ye ve 1 Misafir) | |
Seenekler | |
Konuyu deerlendir | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Gne Gl Salvat le Balayalm.Medineweb | MERVE DEMR | Hz.Muhammed(s.a.v) | 437 | 08 Kasm 2024 18:10 |
Susmak Ve renmek.../medineweb | su damlas | Gnlden Dklen Nameler | 13 | 16 Ocak 2024 22:48 |
Medineweb yeleri Her Gne Bir Arapa Kelime.. | Hdimul slam | Genel Arapa | 211 | 09 Ocak 2017 16:38 |
Yaayarak renmek | nergiz | Kssalar-Hikayeler-Nasihatler | 1 | 01 Austos 2009 01:07 |
EHL SNNET VE MUHALFLER almas VE medineweb ailesine bir not:) | KaypKentli | Serbest Krs | 10 | 03 Aralk 2008 10:41 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|