![]() |
Korona Abartımı medineweb? Dünyayı dokuz aydır ,ülkemizi altı aydır allak bullak eden bir virüs! hakında aylardır yazılıyor çiziliyor sıfır sıfır elde var sıfır millet korku pank kimi hiç umursammazken kimide ewden adım atamıyor.Bazılarına göre öyle bir virüs yok normal bildiğimiz grip kimilerine göre gelirse öldün.bağısıklık kuvvetlendiren takviyeler besinlere talep çoğaldı hijyen adına dezenfektan ürünlerin satışında patlama yaşandı.Sosyal mesafe dendi hekes birbirinden uzak durdu,maskesiz olmaz dendi tüm dünya adeta peçelendi..bazılarına görede devletleri oyalama politikası patlamalar virüsler normal değil bu olanlar beynimde deli sorular..bu konu hakkında çok yazıldı çizildi kopyla yapıştır yapmak istemedim içimden geçenleri paylaşmak sizinde fikirlerinizi almak istedim gerçekden bu virüs çok fecimi yoksa normal gripmi etrafınızda geçirenler varmı? bakıyorum testi pozitif olanların bazısı ayakda bazısıda yatak döşek hatta ölümcül! eee ztn gripde kronik hastalığı olanlarda agır seyretmiyormuydu? 65 yaş üzeri dikkatli olmalı aşı olmalı denmiyormuydu ? biraz daha bekleyip orjinal haberler paylaşacağım sizinle varsa yakınlarınızdan bu hastalıkla cebelleşşen birebir ilk ağızdn duymak isteriz.. |
Kafamizi bulandirma esma abla :)))Ayasofyadaki, sahillerdeki, eğlence mekanlarindaki kalabalık yeterince kafaları karıştırdı. Hepsi 14 gün saysin ondan sonra milletçe karar vericez bu korona neyin nesi:)afrn* Yasaklar yılgınlık oluşturuyor, konmadigi takdirde kimse kendi ònlemini almıyor. Gençler ve çocuklar ayakta geçiriyor belki ama evde kronik hastanız, yaşlıniz varsa taşıyorsunuz. Anne babasını düşünmek zorunda özellikle maske takmayan, kalabaliklardan uzak durmayan gençler. Ve bence 65 yaşa yakın olanlarda virüse kafa tutmaya kalkmasin.(şimdi bu viruse inaniyomusun sen? kime sorsam yakınında kapan yok.. virus tehlikelimi gercekten dr?) Yok biz dr lar yazın sicağinda keyif olsun diye siperlik takıyor bu tulumlari giyiyoruz.sizlik bi durum yok rahat olun yaa) yada çalışanlar.. Virus kafa atınca teğet geçmiyor...bilesiniz. Ayrıca , bizler maske taktigimiz, mesafe ve kurallara uydugumuz için yakinlarimiza bulasmamistir ne dersiniz?sfhfgshsfhsgh Çözmeni bekliyoruz takipteyiz :)sfhfgshsfhsgh |
İstediğiniz kdr maske takın eve bir kere gel dimi kaçış yok herkesi yokluyor. Bizim evin reisi getirdi virüsü, eklem agrısı ateş şikayeti ile hastaneye gittik test yapıl dı ertesi gün arandık nur topu gibi kovidiniz oldu dendi direktifleri aktarılıyor tuvaletleri banyoları odaları ayırın hijyene dikkat edin bildik şeyler bizlere soruyorlar bir şeyiniz varmı? Şimdilik yok dedik akşam itibarı ile bendenizde burun tıkanıklığı ve konusurken bir daralma söz konusu oldu belirti olmayınca isterseniz covid çadırın da yaşıyorum deyin asla test yapmıyorlar baş ağrısı var ewde covidli var dedik oğlumada yaptırdık henüz sonuçlar çıkmadı bakalım hayırlısı.. Reise ilaç verildi iki gündür gayet iyi dört günde topladı kendini beraber kurban kesdiğimiz akrablarımızın hepsi olmuş onların sonuçlarda bugun belli oldu yani yayılma hızı müthiş çok dikkatli olun sonucu belli olanların ikisinde hiç belirti yok birinde ishal kusma var bir kısım da bugun teste gitti.. Sizlere bunları neden yazıyorum her bünyede farklı reaksiyon gösteriyor bağısıkşığı kuvvetlendirin Allah yardımcımız olsun.. |
Allah şifa versin çok çok geçmiş olsun Esma abla. Abinin anlatilanlar yanında hafif atlatması iyi tarafı olmuş.Iyileşmiş şükür. Ama sizlerinde tehlikede oluşunuz tedirgin edici. Gönlünü ferah tut, inşallah testiniz temiz çıkar. Beslenmenize dikkat edin. Yorma kendini. Elimizden halini hatrini sormak ve duadan başka birşey gelmiyor. Merakta bırakma bizi. Gözlemlerini, duygularını, hissiyatinı paylaş bizimle. İyi gelecektir...c*c*c* |
Alıntı:
|
Allah şifa versin Allah bu hastalık / virüs illetinden ümmeti Muhammedi korusun Bu hastalığa yakalananlara Allah şifa versin , bu hastalıktan vefat edenler Müslümanlara Allah rahmet etsin. Bu virüsün laboratuvarlarda üretildiği ve yeni Dünya düzeni kurulmaya çalışıldığını ve bu virüse karşı insanların / devletlerin çaresiz kaldığını müşahede etmekteyiz. Virüsü , laboratuvarda üretenler ( şahışlar/ şirketler / devletler vs olabilir önemli değil) , bunun ilacını da üretmişlerdir. Ama bu ilacı hemen piyasaya sürmezler. Toplumda daha çok yaşlı / hasta olan kimselerin bu virüs sebebiyle ölmesiyle dünya nüfusunun azalmasını bekliyorlar. Nüfusun azalmasının yanında dünya devletlerinin ekonomik olarak çökmelerini de istiyorlar. Bu işin arka planında ulusal değil de küresel güçlerin olduğunu görmek zor olmasa gerek. Şu anda ulusal güçler ile küresel güçlerin savaşı var. Herkesin bir hesabı vardır. Allah'ın da bir hesabı vardır. Müslümanlar aleyhine olan bütün hesapların ters yüz edilmesini ve Müslümanların vahdetine vesile olmasını umarak Rabbimize yönelmemiz gerekir. |
Allah razı olsun hocam..benim testte pozitif çıktı, oğlumunki negatif çıkdı Hamdolsun benim gidişat ağır seyretmiyor, normal nezle gibi sanırım. Bu süreçde kendinize çok iyi bakmalısınız. Aslında hayatımız boyunca kendimize iyi bakmamız lazım gücümüz yettiğince dr ların dediği gibi yeme içmemize çok dikkat etmemiz lazım arada kaçamaklarımız illa olur. Hastalık süresince malum meyve sebze bol c vitamini çocuğu dr olan arkadaşımın @erol71 tavsiyesi üzerine kemikli et ve suyu ile beslenmek çok önemli imiş kuvvetli beslendiğinizde virüs ciğerlere yapışmıyormuş . Çay olarakda ada çayı ve yeşil çayı karıştırıp için bir de normalde çekirdek fln yerken dikkatli olun boğazınıza takılıp tahriş yapabilir bu tahrişin üzerinede hasta olursanız durum vahim olur. Tahminlerime göre ikinci dalga değil tsunami geliyor yani hazırlıklı olun kolonyaları fln hazır tutun biliyorsjnuz gecen kış kolonya bulmakda çok zorlandık birde ewde herkesin kendine özel olmak şartı ile küçük kolonya sprey şişeleri alın çok işe yarıyor.. Gelelim devletin ilgisine;önceden aldığım bilgiye göre hasta olunca ewe ilacınızı getiriyorlar gelip sizi ziyart ediyorlar fln gibi duyumlarım vardı. Yok öyle bir şey testiniz pozitif diye aranıyorsunuz en yakın kuruluşa gidip ilacınızı alın deniyor iki kere fln aranıyorsunuz nasılsınız ilaç alıyormusunuz diye tedbirler hastaneden hastaneye değişiyor ama insanlar müthiş gamsız hem koron atestine geliyorlar hemde iç içe! Hastane çalışanalrına en çok içim acıdı onların suçu ne? Allah yardımcıları olsun |
Çok geçmiş olsun Esma hocam, Rabbim Şafii ismiyle tez vakitte şifa versin. c* Herzaman duyuyoruz çok dikkat ettiğim halde pozitif çıktı diye, nasıl bir illet daha çözülmüş değil. Morallerinizi sağlam tutun , kendinize çok iyi bakın Allah'ın izniyle atlatacaksınız. Çok şükür ki semptomları ağır geçirmiyorsunuz bu da iyi bir haber, birkaç güne kadar İnşaAllah hastalığı yendiğinizin haberlerini alırız. Allah'a emanet olun. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Az kasvete ara verelim :) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Geçmiş olsun Allah şifa versin. "men amene bil kaderi emine minel kederi" kadere iman eden kederden kurtulur. Tedbir bizden takdir Allahtan.ecel tektir ilerisi gerisi yoktur.korona veba kriz kaza ve bir sürü sayılmayanların ecele etkisi yoktur.ecele kadar yaşam kalitesini etkiler o kadar... moralimizi yüksek tutmak vücudumuzu dinç diri ve güçlü kılmak besinlerimize dikkat etmek amaçlar için araçlardan faydalanmak gerekir. tekrar geçmiş olsun Allah şifa versin. |
Rabbim şifalar versin kardeşim. Mevlam günahlarınıza kefaret eylesin. Inşallah en kısa zamanda bu imtihanı en güzel şekilde atlatırsınız. Iyi bir aile dayanışmasıyla birbirinizi motive eder ve inanıyorum bu imtihandan ailece çok hayırlı sonuçlar elde edersiniz. Yunusun dediği gibi lutfun hoş Ya Rabbi. Kahrından sana sığındık Hoştur bana senden gelen: Ya hilat-ü yahut kefen, Ya taze gül, yahut diken.. Kahrında hoş lutfun da hoş.Gelse celalinden cefa Yahut cemalinden vefa, İkiside cana safa: Kahrın da hoş, lutfun da hoş |
Geçmişler olsun Rabbim şifalar ihsan eylesin.c* |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hocalarım geçmiş olsun dilekleriniz için nhepinizden Allah razı olsun. Çok şkr iyiyim karantinam doldu, Rabbim bir daha göstermesin inşallah kimisi aşılanmış gibi oldunuz diyor kimisi yine hastalanırsınız bu kdrda hafif atlamayabilirsiniz diyor dikkatli olmak lazım diyeceğimde geldimi geliyor aylardır markete pazara gitmiyordum ama ewde tek yaşamıyoruz dısarı gidip gelenler var mecburen.. İlaçlarım bittikden sonra halsizliğim oldu biraz bir limonu şekere bulayıp suyunu sık iç dendi yiyebilirsen kabuklarınıda ye dendi alternatif olarakda nane çayı halsizlipe iyi geleceğini söylediler limonu uyguladım çok iyi geldi nane çayına fırsat kalmadı. Şunu anladım bu hastalıkda dinlenme ve beslenme çok önemli rol alıyor .. Tabi yaşantımız boyunca kendimize dikkat edeceğiz inanın bendeki durumda bu ne kimse gelsin ne kimseye gideyim laz doğru demiş :) . |
Geçmiş gitmiş olsun tekrar bulaşmaması duamiz. Atlattim bana bulaşmaz,bağışıklık kazandım hikayesini herkes boşversin:) Mutasyona uğradığı gerçeğinden başka virüsün òzelligiyle ilgili kesin bir bilgi yok. Tedbiri elden bırakmamak şart. Sadece maske sosyal mesafeyle olmayacağı belli. Vakalar söylenenden daha fazla..Sağlık Bakanı ninda kafası karışık. Üst düzey tedbirleri bizler alalım yinede. Daha okullar açılmadı. Evlatlarimızi bu zamana kadar sevdik sevdik bundan sonra uzaktan.))) Korona abartımı diyenlere uzmanın biri "yakinda ailesine bulaşmayan kimse kalırsa çok şanslı" açıklaması yaptı. Bulasmamasi için tedbir..Bulaşırsa takdire uyup, bu sefer hastalığı atlatmak için gayretimizi göstericez. Moral bozukluğu, depresyona yatkınlık, kendini strese sokmak her hastalığın tetikleyicisi olduğu gibi bu hastallığın tedavi sürecindede ciddi etken diye düşünüyorum. Limondan başka neler tükettin ve bu hastalıkta özellikle tüketilmemesi gereken gıdalar varmı? Bağışıklık yükselsin diye baharat, yağ tuz, şeker kısıtlaması yada bir perhiz uygulaması veriyormu dr lar? Çok sordum ama en azindan atlatmiş birinden tavsiyeler alalım istiyorum. /cic/ek/ Tekrar geçmiş olsun. Allah bu musibetten/imtihandan çikabilmeyi nasibeylesin. |
Mesajlarda ara ara neler yemeliyizden bahsettim ama bu mesajda toplayalım aklıma geldiği kdr açıklamaya çalışayım.. en başda vücüdümuza yatırım yapmamız lazımki hastalık geldiğin de en az hasarla atlatabilelim mesela hazır gıdalar asla tüketmeyelim diyeceğim de çok zor en aza indirgemek gerek. Sebzelerin içine et veya kıyma koyma yerine sebzeleri etsiz pişirmek çok daha sağlıklı eti de ayrı bir şekilde tüketin karbonhidrat en aza indirgemeli meyvesiz olmaz kuruyemişleri dozunda ve çiğ tüketmek diyelimki çok kötü beslenme şeklimiz var ve bu hastalığa yakalandık, benim tavsiyem takviye şart hastalık esnasında ztn çorbadan başka bir şey istemiyorsunuz yemek.,bagısıklıkda zayıfladı ne yapacaksınız takviye alım derim dr lar şunları öneriyor d vitamini, çinko, b12, magnezyum c vitamini yakın zamanda komşu eczanın tavsiyesi multivitamin de olabilir hastalık süresinde bağısıklık için inşallah ben bir daha olmam kimsede olmasın ama tablo vahim Allah yardımcımız olsun c* |
geçmiş olsun..bu hastalık kadar hızlı yayılan bir hastalık görmedim Allah tüm hastalara şifa versin.. |
O kadar cok kardeşimiz yakalandi ki kimi dostlarim vwfat etti :( cenazelerine dahi gidemedik. Istanbul ah istanbul. Aci olan bir durumda kardesimiz hastanede yatiyor . Annesi koronadan vefat etti. Kalkip cenazesine dahi gidemiyor. Ne günlere ulastik Ya Rabbim. |
Geçmiş olsun ablacım. Bende bu aralar seni instgramda göremiyordum açıkçası merakda ermiştim.fakat fındık toplamaktan fırsatım anca olabildi bizde giresundayız vaka sayısı burada da arttı. Eşimin halası oğulları torunları kızları yeğenleri 4 aile hepsi karantinadaydı .bizde bayramda görmüştük onları bayramdan sonra mı bilemiyorum .herkes 15 kişi virüs çıktı sonra köye yayıldı.malesef tehlike hala bitmiş değil temizliğe çok dikkat edilmesi ve bol su içilmesi gerekiyor.en önemli başka detayda elimizi ağzımıza yüzümüze sürmemek ve mümkün olabilirse el yüz ve burun temizliği de yapmalıyız. Ayrıca maske takmak bizi koruyan detaylar ve maskeleri dışarda takıp evde komidinin üstüne koymayacaksın peçeteye sarıp çöpe atacaksın elimi yüzünü sabunla güzelce yıkayacaksın .Rabbim en kısa zamanda bu fitmeden hepimizi kurtarsın.selam ve dua ile |
Geçmiş olsun Allah şifa versin hastalarıniza Allahın kulu. Ölenlere rahmet olsun. Anlıyoruz ki korona abartı değil. İlk dalgadaki gibi ağır değil hastalığın seyri belliki. Nezle grip gibi atlatildigindan bahsedenelr işi şakaya vuruyorlar. Aman bumuydu kaçtığımız virüs diye. Efendim, hafif seyirde atlatanlar ikinci defa yakalandiklarinda, ağır geçirenlerdaki gibi kalıcı hasarlar biraktigindan bahsediyor uzmanlar." Unutkanlık, halsizlik, yorgunluk, çabuk yorulma, konsantre bozukluğu, nefes darlığı vs." Lütfen dikkat edelim. |
Allah razı olsun @Allahın kulu_ hastayken daha çok instegramda idim aslında :)) bugün sevdiğim bir ablamın korona hastalığına yakalandığını öğrendim yaşından dolayı hüzünlendim (64)aradım kendisini telefonu o canlı sesiyle açdı geçmiş olsun hasta olduğunu duydum ama sesin öyle gelmiyor ewet pozitifim ama çok iyiyim dedi :) hiç etkilenmedim dedi bünnyesel birşey bu birde hayatla barışık olmaylada alakalı sanıyorum bu ablam yaşına rağmen çalışır ewde duramam ben der sürekli çalışır yaşıtları yoluna gidemezken bu ewde oturamam der.. İşleyen demir pas tutmaz sözü geldi aklıma hareketsizlik bitiriyor insanı umutsuzluk bitiriyor kendimizi salmayalım sorun her ne ise herkes yaşadığını bilir ama o kötü anlarda yaşadığınız her tramva sizden çok şeyi alır götürür tamiri olmaz hastalıklar bırakır Allah var Allah yâr c* |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Türklerin bağışıklığı süpermiş demek :)))))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Çevrenizde hastalığa yakalanan varmı? Varsa nasıl atlattılar? Evlat baba hastalanıyor yaşlı baba kurtuluyor, 40 küsürlerde ewlat vefat ediyor Bu hastalığı çözebilmiş değilim sizin görüşleride alalım? |
Yakınlarımdan atlatanlar zor geciriyorlar. İlk üç gün rahat. Sonrasında bel ve baş ağrısı gibi şikayetler. Aklınızda bulunsun kovidli bir tanıdığınız varsa aramak yerine mesaj atın. Zorlaniyorlar konusmakta, konuşmak bile istemiyorlar. Yalnız bırakmamak için mesajlaşin. Hasta istediği zaman yazar en azından. Telefon çok yoruyor onları. Samsun'da virüs bulaşmayan tek yer neresiymiş biliyor musunuz? MEZARLIK :( Afrika mutanti, İngiltere mutanti ne ararsan var. Rabbim şu illetten kurtarsin bütün insanlığı... |
Virüs baya baya mutasyona uğradı Allah yardımcımız olsun.. Geçmiş olsun Emine hocam, karadenizliler denizi gibi hırçın durdurabilene aşkolsun.. :) duanıza aminnn.. Bıktırdı bu illet hepimizi Rabbim beterinden korusun.. |
Bu illete abartı diyen varmı gerçekten. Hangi kafa o. Samsun gibi söz dinlemeyen iller doğal yoldan aşılanmayı tercih ediyor :)so/ru/x bütün şehir antikor üretti muhtemelenAğzı-Açık000aşıdan hiç haberim yok.65 yaş altı dedem sıra bekliyor. Şakası yok genç yaşlı herkes cesaretli. Akranlarima göre içime 40 yaş kaçmış diyorum. Gel là kanka hep berbaer iki turlariz diyen arkadaslarima onların kılığına girmiş,seslerini taklit edebilen corona gibi bakıyorum. Herşey olabilir diye düşünürken onlar neden bu kadar rahat. Olsun ben böyle iyiyim. Akraba akraba gezememe, Mevlüt haftalik kuran sohbet bahanesiyle herkesin evinden haber alamamakta güzel. Hergün bi akrabanın dedikodusu evin içindeydi. Yüzlerine diyemedikekri arkasından owww ver veriştir. Herkes iletişimi kesti miss yahu. Ne cekmisiz akraba-komşu gıybetinden. Benim işim, hala kızının kocası, teyzemin hayırsız oğlu, amcamın savurgan karısı,müsrif gelini, ogullarina beş posta aciyan sivridilli babannem.. Hepsi magazin pesindeydi. Akraba deyil akbaba. Şöyle bi araştırma yaptım bütün eş dost tanıdık aynı durumdaymışAğzı-Açık000 Şimdi kimsenin kimseden haberi yok. İyimisin iyiyim Ohhh. 30 dk 50 dk milletin ocağını ören gıybet görüşmeleri bitti yahu. Nerdeyse alnından öpücem coronanin😅 |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Böyle bir söylenti var bir ay öncede buna benzer duyum almışdım çok sıkıntılı bir süreç olur bu kadar kapanmak ama ülkenin refahı için katlanacaz böyle bir durumda.. Aşı bir tarafdan bir tarafdanda kapanmak baya işe yarar diye düşümüyorum [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Virüs mutasyonda ve hastalığa yaklananı inletiyor, kardeşim hastalandı nerede ise hastaneye yatıracakdık.. Genç olmasına rağmen çok ağır atlattı, ağabeyim hastalandı kendisi kalp hastası idi hastalıkdan sonra kalp krizi geçirdi :( şimdi ikiside Elhamdülillah Annem çok hasta 112 yi arıyoruz teyzeyi verin diyorlar konuşuyorlar sen iyisin teyze ilaçları al dinlen diyorlar.. Kadın nefes alamıyor. Tekrar arayıp kalaylayınca gelip alıyorlar hastanede serum iğne ciğerde leke senden daha beterleri var deyip tekrar eve yolluyor lar nasıl bir düzen anlamadım d/us//un şunu iyice anladımki bu hayatta teksin acılarını dertlerini yalnız sen yaşıyorsun ondandır ki kendimize çok iyi bakmamız dikkat etmemiz lazım.. Birde hz hamzanın r. a şu sözü aklımda hiç çıkmıyor "Gözümün gördüğü hç bir şeyden korkmam" gözümüzün görmediği ike savaşdayız :(Rabbim merhamet etsin cümlemize |
Geçmiş olsun Allah şifa versin ailene Esma abla. Mutant virüsü kolay atlattım diyen yok artık. Birileri eve tikilacaksiniz, yaşam tarzlarınız, zevkleriniz, ihtiyaç öncelikleriniz, değerleriniz, ibadetleriniz vs vs birden değişecek dese güler geçerdik. Bütün komplo teorilerine de yeni dünya düzeni denen şeye de inanıyorum artık:) İnfluenza grip mikrobu gitti corona geldi krnvrs Allah kurtarsin tüm insanlığı bu lanet virüsten. Yakalanan gebermekten beter ediyor. Gelişen dünya da ilacı yok bir hastalık. Allah cümle hastalara şifa versin. Bana gelmez demeyin. Maske mesafe korumaz demeyin. Lütfenkrnvrs |
çok çok geçmis olsun toprağım ..Ne yazıkki kimi duysam hasta .çember daraldi gibi geliyo banada .Ne kadarda dikkat etsek , dikkat etmeyenlere birşey olmuyo , dikkat edenler mücadele veriyo . Biraz önce markete gittim maske yarım ve birde hapşırıyo .Ben kaçtım diyelim ya orda çalışanlar .. Düşün işde nereye kadar gideceği malum.. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Kolay atlatmayi nasip etsin. Rabbim size ve ailenize şafi adı ile şifa versin toprağım . Hayırli haberler le her daim inşaAllah... |
Yeni aldığım bir duyuma göre bu virüs kasları eritiyormuş, ondan kollar bacaklar aylarca ağrıyormuş arkadaşa dr'u söylemiş korona beslenme reçetesini yenileyeyim: Kemik suyu kesinlikle olmalı bol protein ağırlıklı beslenme şart. İncir, hurma, üzüm, kayısı, yaban mersini bunların hepsini veya bir kaçını tencereye koyup şekersiz kaynatın içine karanfl, çubuk tarçın, zencefil atın kaynatın ve gün boyu için. Birde çiğ kuruyemiş fındık, ceviz, fıstık, gibi yemişler yenmeli Kesinlikle şekerli aşırı yağlı tuzlu beslenilmeyecek. Hamur işi beyaz ekmek kesinlikle yok.. Ayran kefir şekersiz süt şekersiz limonata kuşburnu ekşisinden şekersiz içecek Aslında çok hareketsiz bir yaşam tarzımız vardı korona ile ayyuka çıktı bu durum bazılarımız için, normal zamanlarda'da beslenmemize dikkat etmemiz lazım özellikle paketli gıdalardan uzak durmamız gerek Kısaca bağışıklığı yüksek tutmak lazım.. unutmadan varsa birazda moral moralin yüksek olması çok önemli her hastalıkda olduğu gibi yanınızda sizi seven ve sizin sevdiğiniz insanlar varsa daha çabuk atlatılır her hastalık için durum bu.. Muhsin hocamızın dediği gibi ecel tek lakin kendimize bakalımki kaliteli ömrümüz olsun inşallah |
>>>>korona abartı diyenler! >>>>Bende öyle sanmıştım. Yakalandım ve atlattım lakin vücuduma hasarları hediye ederek Atlattım. Oyun değil bu anlayın artık! >>>> Atlatanları 6 ay daha bulaşmaz dediler. gençlere bir şey olmaz dediler.Buna da İnanmayın. >>>>Eşim hem aşılı idi hem de atlatmıştı. >>>>Eşimi kaybettim. Ecel tektir inanıyorum. Korona olmazsa başka bir neden olurdu. >>>> siz siz olun sıkıntıdan patlasanız da evinizden çıkmayın ve kimseyi de almayın. Korona oyun değil Anlayın lütfen:(( >>>> hastaneler odası yalnızlığı mı? kabirdeki yalnızlık mı? evinizde ki yalnızlık mı? Çocuklarınızın yetim ve öksüz kalması mı?Tercih sizin! >>>> dua edin kardeşinize. Kadir gecemiz hakkımızda Hayırlı olsun. >>>>Muznib Kul |
Alıntı:
|
>>>> herkesin bir yorumu vardır Esma Hanım. Yorum sadece......Allah'ın yorumu ve kaderi ve de kararı bambaşka bir şey.Size de geçmiş olsun. Annenize iyi bakın güçlendirin. Tek tavsiyem budur. Taziye dileklerin için Allah razı olsun.c* |
Alıntı:
|
Filistin başın sağolsun Allah sabır versin. Çok ağır bir imtihan. Allah'ın kaderinden yine ona sığınıyoruz. Allah eşine rahmet etsin size dayanma gücü versin. |
Filistin acı kaybın için Allah'tan bol sabrı cemil diliyoruz. Başın sağolsun.Allah rahmet eylesin. |
İnna lillâhi ve inna ileyhi raciun.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sanada sabır versin kardeşim.evlatlarına ve sana rabbim güç kuvvet versin.yüreğine umut ve sevgi versin.Allahın rahmeti sonsuzdur.bu günlerde geçecek. Rabbim bizleri af etsin. Hatalarımızdan dolayı bizlere merhamet etsin. |
İnna lillâhi ve inna ileyhi raciun.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.. Rabbim sizlere sabır versin .. Allah her daim yar ve yardımcın olsun canom .. |
Selman hocaya Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.pandemi dolayısıyla maalesef taziyesine gidemedik. Şükrü Abisine telefonla taziyelerimizi iletebildik. Allah bize de ona da merhamet eylesin rahmetiyle muamele eylesin. |
SAAT: 06:38 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.