![]() |
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar muhammed can abi senin sorulari cevaplamayacaktim ama neyse. |
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar Alıntı:
güzel abim birine şeyh"imdemek ciddiyetsizlik olmasa gerek. |
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar bu konuda benim muhatabim bellidir kimseyi muhatab olarak kubul etmiyorum. selam ve dua ile. |
he he....Ağzı-Açık000 durun biraz ortalık karıştırayım..şakaysa eğer nasıl bir ciddilik sözkonusu olabilirki namzet?düşünceli000 (şaka yav kızma hemenkimseye-söyleme000) |
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar şeyhim şeğim ............. ne bunlar senmi misafirsin şeyğin mi BELKi QIRA Mirişka NAv Wekeve |
|
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar [quote='MEVLÜT HÖNÜL' Alıntı:
[/quote] inş bir daha olmaz abi madem yanliş anlaşiliyoruz bizde bir daha demeyiz. sen rahat ol abim. |
|
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar haftanın sonu geldi ancak bize kendinden hiç bahsetmedin..nerelisin ne iş yaparsın..kaç yaşındasın..çoluk çocuk var mı..varsa adları ne..nerde yaşıyorsun..eğitimin nedir..??? :)) |
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar [quote='KuM TaNeSi' haftanın sonu geldi ancak bize kendinden hiç bahsetmedin..nerelisin ne iş yaparsın..kaç yaşındasın..çoluk çocuk var mı..varsa adları ne..nerde yaşıyorsun..eğitimin nedir..??? :)) [/quote] benim bildiğim bu tür sorular baştan soruluyordu. ama malesef hiç güzel bir başlangiçla başlamadik sonu hayırli olur.inş 26 yaşindayim muş doğümlüyüm ve hala muş"ta ikamet etmekteyim esneflik yapıyorum. evli değilim dolayisiylada coçuk"da yok. eğitim ilk okul daha sonra okumadim. ama hayat mektebini okuduk. sorun için teşekür ederim kardeşim. |
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar teşekkür ederim cevaplar için.. güzel bir başlangıçla başlamadık derken benim pişmeniye tadındaki sorularımaysa lafın bence çok güzel oldu..seni iyice tanıdık sayemde:)) ayrıca misafirliğin çok üzel ve eğlenceliydi.allah razı olsun... |
şahsen ben hiç beğenmedim ama sizi değil kendimi? rabbim sizdende razı olsun inş |
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar insan kendini beğenmese çatlar ölür yaw... |
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar insanlar yaptıklari yanlişlari beğenmemelidirler. çatlamazlar kardeşim bilakis yükselirler. |
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar elbette öyledir.. yanlışlarınmız olabilir hayatta..siz ne yanlışı yaptığınızı düşünüyorsunuz? yani beğenmemenizin sebei nedir? |
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar [quote='KuM TaNeSi' elbette öyledir.. yanlışlarınmız olabilir hayatta..siz ne yanlışı yaptığınızı düşünüyorsunuz? yani beğenmemenizin sebei nedir? [/quote] verdiğim cevaplarida ölçüsüz davrandiğimi düşünüyorum. aslinda her zaman ölçülü davranmaya calişiyorum ama burda ölçüyü fena kacirdik. |
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar olsun canın sağolsun kardeş... |
1. Bütün hal ve hareketleri İslami ola bilecek bir eş 2. Ben eşyaya hizmet için yaratılmadım, eşya bana hizmet etmelidir. diye bilen bir eş 4. Islam'a göre gelin olmak ve Islam'a uygun düğün yapmak istiyorum.ALLAH rızası ve Peygamber Sünneti için evlendiğimize göre en başta düğünümün ve gelinliğimin buna uymasını isterim. diye bilen bir eş 5 konfor hastasi olmayan bir eş. 6 evliliğin hayati paylaşmak oldüğünü bilen bir eş vs bu özellikleri taşıyan bir eş olmasini isterim rabbim tüm bekar kardeşlerime hayırlı eşler nasip etsin inş. muhammedcan abi nasılsin? umarim anlarsin. |
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar SAĞOLASIN CÜPPELİ HAZRETLERİ HOŞ GELDİNİZ.gülümseyen000 |
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar Namzet kardeşim 1:İnsanlara yaklaşım tarzınız (tebliğci olarak) 2:Ümmeti Muhammed neden birlikteliği sağlıyamıyor 3:Peygamber efendimiz kimseyi reddetmemiş iken bu asırda tekfir etmek neden kolay bir hal almış Örnekler ile verirseniz teşekkürler. |
|
SAAT: 13:36 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.