![]() |
32.Haftanın Misafiri Namzet davadar Medineweb yönetiminin istişareleri sonucu 32.haftanın misafiri Namzet davadar seçilmiştir.Bu hafta bizi cevaplarıyla ağırlayacak.Özele girmeden sorularınızı sorabilirsiniz... hayırlı olsun... |
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar konukluğunuz hayırlı olsun Namzet davadar kadeşim... tüm misafirlerimizin de zevkle cevapladığı pişmaniye tadında sorularımı sizede yöneltmek isterim insanlarla iletişiminiz nasıldır? güler yüzlü müsünüz? ağlar mısınız? ağlarsanız neden? hiç unutamadığınız en kötü gününüz? hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? mutluluk sizin için ne ifade ediyor? kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? hayat felsefeniz nedir? iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? yaptığınız en büyük çılgınlık? Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz? size göre sevgi size göre macera size göre hayal size göre kardes size göre dost size göre aile size göre eş size göre hayat.. size göre insan size göre özlem sizegöre hasret size göre beklemek size göre gitmek size göre mutluluk size göre endişe size göre özgürlük bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? (-) ler (+) ları hep götürür mü? sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? ne tarz müzikler dinlersiniz? forumda sizi en mutlu eden olay? forumda sizi en çok üzen olay? hayat size ne öğretti? hayatınızda illa yapın dediğin bişe var mı bize? son olarak KuM TaNeSİ? kolay gelsin... |
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar bu haftanın çok renkli geçeceğini düşünüyorum:) |
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar Alıntı:
daha dur seenn...benim soruları cevaplamaktan bu hafta cüppeliye laf yetiştirebilecek mi...:PP |
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar namzet soruları görünce kaçtı anlaşılan..ama şurda cüppeliye laf atılacak gel namzet deseydik şıp diye damlardı.. kimbilir belki cüppelinin peşinde magazin haberi yakalamakla meşguldur kendileri:)))) |
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar kum tanesi bu gün magazin peşindeydim ama cübbeliniz bu aralar pek plajlarda görülmüyor. neden acaba. ben haftanin misafiri olduğumu bilmiyordum. buda sizin yönetim olarak sorununuzdur benim bildiğim kadariyla önceden haber verilir |
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar valla hala sorulariniza bile bakmamişim. kimsenin arkasindanda konuşmayin. |
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar ayrica ben muhammedcan"a işim oldüğünü söylemiştim. bu hafta başka bir sitede benimle röportaj yapıyorlar. az önce şeyhim haber verdi. |
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar Vala kum tanesi kardeşim namzet davadar bir hafta boyunca bize misafir istediğini sor içinden ne geçiyorsa sana tavsiyem hiç fırsat verme sakın sorusuz bırakma benden söylemesi sayın muhammed can sizin hiç bir sorunuzu cevaplamayacağimi şimdiden soyleyeyim. ama kum tanesi istediği kadar soru sorsun. |
şeyh"ime gelince ona laf yok. tamam"mi muhammedcan bey abi. |
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar sorulara gelince ikindi vakti ancak cevaplaya bilirim umarim kum tanesi bunuda kaçma olarak değerlendirmez. malumunuz bu gün pazartesi. |
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar muhammedcan bey abi sana tavsiyem sen önce safini netleştir. |
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar [quote=KuM TaNeSi] konukluğunuz hayırlı olsun Namzet davadar kadeşim... tüm misafirlerimizin de zevkle cevapladığı pişmaniye tadında sorularımı sizede yöneltmek isterim insanlarla iletişiminiz nasıldır? idarer eder güler yüzlü müsünüz? evet ama şeyh"leri görünce durum değişe bilir tabi benim şeyh"ım hariç.şeyh mevüt hazretleri.ond an başka şeyh kabul etmiiyorum. ağlar mısınız? ağlarsanız neden? ağlarim yarasi olanlar ağlar. hiç unutamadığınız en kötü gününüz? kötü gunlerim cok olmuştur en kötüsünü hatırlamıyorum. hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? hatırlamıyorum. mutluluk sizin için ne ifade ediyor? huzur ve güveni kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz kolay kolay vazgeçmem ama şeğim için belediye kahvesinde cay içmekten vazgece bilirim. adetim değil. hayat felsefeniz nedir? inançlarim. iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? kariyer putunu hiç sevmem aşk"tan kasıt sevgiyse onu secerim yoksa aşk sarmaşiktir.sarar. yaptığınız en büyük çılgınlık? o benim adetim değil onu şeğim yapar kayalardan uçmak gibi.benim şeyh"imi tanımayan var"mi? varsa söyleyeyim şeyh mevlüt hazretleri. Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? hiç düşünmedim ama plaş resimleri çize bilirdim tabi içindede bir tane sakalli şeyh koymayi unutmazdim. malumunuz düşkün şeyhlerimiz varda. Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? hiç izlemedim daha iyi bir gün ola bilirdi diye üzülüyor.insan. Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? inançlarim bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz? zararini görünce size göre sevgi mutluluk size göre macera işim olmaz size göre hayal boş işler size göre kardes sırdaş size göre dost ALLAH. size göre aile MUTLULUK YUVASİ size göre eş hayat ortaği size göre hayat.. hicret size göre insan eşrefi mahluk aynı zamanda esfele safilin. size göre özlem hasret sizegöre hasret özlem size göre beklemek sabır size göre gitmek uçmak .......onlar gibi size göre mutluluk huzur size göre endişe tedirginlik size göre özgürlük imani hürce yaşamak bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? filistin (-) ler (+) ları hep götürür mü? her zaman değil. sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? inatçiyim. ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? yok ne tarz müzikler dinlersiniz? ilahi forumda sizi en mutlu eden olay? sizin bana cevap vermeniz forumda sizi en çok üzen olay? bilinçsizce tartişmak hayat size ne öğretti? ALLAH"a dayanmayi. hayatınızda illa yapın dediğin bişe var mı bize? evet sorgulayin ama yargilamayin. son olarak KuM TaNeSİ? şeyhlerin avukati. kolay gelsin... [/quote sanada şeyhlerine müracat et sana güzel sorular hazırlasinlar ben cevap vermeyince cok ama cok mutlu olursun. |
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar [quote='KuM TaNeSi' Alıntı:
daha dur seenn...benim soruları cevaplamaktan bu hafta cüppeliye laf yetiştirebilecek mi...:PP [/quote] iyi ya cübbelinizde bu hafta bayram eder. artık plajda"mi başka yerde"mi onu bilmem. |
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar Anladığım kadarıyla tüm sisteminizi şeyhler üzerine kurmuşsunuz.Bu doğrultuda şöyle bir soru sormak isterim: Niçkiniz Namzet davadar...Davanızda ''namzet ''olacak neler yapıyorsunuz, davanız nedir? |
davam islam davam için en önemli hedefim İSLAMI EN GÜZEL ŞEKİLDE TAASUPTAN UZAK BİR ŞEKİLDE şeyhİmİn bana öğretiği islam yolunda ALLAH'ın islamı üzere yaşamaktır. amma dikkat ederseniz benim şeyhim ALLAH'ın islamını bana anlatıyor bana himmet ediyor beni çok seviyor o yüzden tek müridi var oda benim başka mürid kabul etmiyor ben ona kurban olayım.şeyhimi büyüttüğümü sanmayın ben onu çok sevmekle beraber bazıları gibi kutsamıyorum onun doğrularını alırım yanlışlarını götürür kendisine geri iade ederim ben onun HAKK YOLUNA KURBAN OLAYIM |
|
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar Namzet kardeşim şeyhin sana mübarek olsun ama kişiye saygı göster. Sana sorulan sorulara cevap verirsen daha mantıklı olur lütfen.. |
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar sorularıma verdiğin iğneleyici cevaplarından dolayı teşekkürler namzet... 1-ben şeyhlerin avukatı değilim..(sahte ,yalancı ,kendini üstün gören ,müridleri tarafından kutsandığını bile bile buna sessiz kalan çakma şeyhlerin) 2-cüppeliye gelince benim şeyhim değildir kendisi ama severim.. 3-şeyh denize giremez diye bir yasak mı vardır?bu konudaki eleştirinizi anlamadım doğrusu.. 4-şeyhine teşekkür ederim seni dizginlediği için.. 5-misafirlik bizde öyle senin bildiğin gibi "çaylı kahveli aman aman " olmaz..lütfettik seni konuk ettik..otur oturduğun yere akkılıca ver cevapları..:PP :)) (şaka tabiiki) 6-şunu söylemeden geçmeyim;eğer benim şeyhim dediğim kişinin dine ters bir yanını göreyim benim için biter...doğrusuyla yanlışıyla benim şeyhimdir asla demem..diyenlerede çok kızarım..birtek yanlışı benim onu silmeme yeterde artar bile.. 7-sana acıdım başka sitedeki röportajını sağlıklı yapasın diye başka soru sormayacağım.. hayatında başarılar dilerim.. selametle... |
|
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar Bakın arkadaşlar benim orda şaka ile yazdığım konu birilerine kimseyi kutsamamaları gerektiği bazında idi körü körüne itaat edilmemesi için örnek verdim kimse beni yanlış anlamasın . Kumtanesi kardeşim sen namzet gelmez yok şuna laf yetiştirecek"mi yok bunu ne yapacak diyince bende senin sorularına şakavari cevaplar verdim kimseyi kınamak ve yüceltmek için değil.Ben ismini aldığım kişi gerçekten sevdiğim değerli bir abim olduğu için takıldım. burda amacim kimseye hakaret değildir. samimice sorulan soruyada samimi cevap verilir. daha doğrusu soruyu nasıl sorarsaniz cevapda oyle gelir. |
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar şimdi soru sormak isteyen kardeşlerim buyurun sorularinizi sorun. selam ve dua ile. |
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar Öncelikle hayırlı olsun... Sorularıma geçiyorum: 1-Tasavvuf hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Neden şeyhlere karşı bu kadar menfi bakış açınız mevcut? Ne yaptı bu şeyhler size:) 2-Sizce İslam ümmetine mensub müslümanlar olarak İran'a bakış açımız nasıl olmalıdır? 3-Şia hakkındaki düşünceleriniz? Mezhepler arası vahdet ve takrib olabilir mi? Mezhepçilik ve tahripçilik hakkındaki düşünceleriniz? 4-Kürt realitesi hakkında bir kaç cümle alabilirmiyiz.. 5-Okuduğunuz yazarlar önereceğiniz kitaplar? 6-İslamda tebliğ nasıl olmalıdır? Aşağıdaki kavramlar hakkında bir kaç cümle.. Şeyh: Rabıta: Mezheb: Medineweb: Seyr-i Süluk: Veeee son olarak Mevlüt hönül: :) Cevaplar için şimdiden spas.. |
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar Namzet kardeşim hayırlı olsun 1:Vahdeti vücud hakkında görüşünüz? 2:İmam Humeyni İmam İbni teymiye Muhammed Abduh Efgani Mustafa İslamoğlu Ali şeriati genel itibari bu alimleri tekfir etmekle meşkul olan kişiler sizce hangi islamın peşinde? |
sorularım çok samimiydi emin olabilirsin namzet kardeş..bende sana takılıyorum yanlış anlama sakın..ben hiç kimseye fikrinden dolayı tavır almam..herkesin düşüncesi kendine..samimiyetine inanıyorum..selametle |
|
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar Namzet kardeşim hayırlı olsun sağol abi teşekkürler. 1:Vahdeti vücud hakkında görüşünüz? bilgim olmadığı için bir açıklama yapamam pas... 2:İmam Humeyni İmam İbni teymiye Muhammed Abduh Efgani Mustafa İslamoğlu Ali şeriati genel itibari bu alimleri tekfir etmekle meşkul olan kişiler sizce hangi islamın peşinde? meyve veren ağaç taşlanır tarih boyunca tevhid erleri taşlanmışlardır bu tür taşçılar emevi islamını osmanlı islamını atalaryolu islamını istiyorlar abim. |
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar Cevapların için teşekkürler Allaha emanet ol Bilmiyorum diyebilmekte erdem'dir: |
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar kum tanesi kardeşim dünkü şakavari cevaplarim için eğer sizi kırmişsam özür diliyorum sorularinizi bekliyorum selam ve dua ile. |
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar [quote='YitikSevda' Cevapların için teşekkürler Allaha emanet ol Bilmiyorum diyebilmekte erdem'dir: [/quote] ALLAH razı olsun abim. |
|
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar Neden her cümlenin sonunda o cümle bir soru cümlesi olmadığı halde SORU İŞARETİ kullanıyorsun ? |
Mevlüt Abime ŞEYHİM demenden MİDEM BULANIYOR dersem ne dersin ? Bu sevdadan ne zaman vazgeçeceksin ? |
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar yağmurum relaks ol yine geldiler:))) reelde tanışıyorlar bilgin vardır yani... |
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar ancak ben ölünce yağmur kardeşim. benden öncede o ölürse yinede şeğim şeğim derim. hep onu anarım inş. ayrıca siz niye rahatsiz oluyorsunuz onu anlamadim. açıklarsanız sevinirim. |
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar [quote='Ecrin' yağmurum relaks ol yine geldiler:))) reelde tanışıyorlar bilgin vardır yani... [/quote] ola bilir ecrin kardeşim ama niye rahatsiz oluyor onu anlamadim. ben abime şeğim demekle hakaret etmiyorum"ki? her gün kendisinede söylüyorum. |
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar Birincisi Tanıştıklarından haberim var İkincisi MEVLÜT abi ŞEYH falan değildir, sevginiz olabilir lakin saygınız da olmalıdır ! Abime karşı alayvari tutumunuzu sevmiyorum gidin reelde yapın burada sanalda onu rezil edecek şekilde konuşup rencide etmeye hakkınız yok ! Arkadaş / dost olmanız alayvari burada yazma hakkını vermiyor size lütfen üslübunuza dikkat edin ciddi söylüyorum !... |
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar Namzet kardeşim günlük hayatta kendisine kullandığınız hitap şekli samimiyetinizden olabilir yalnız burda ikide bir şeyhim ha şeyhim uygun olmuyor şeyhin sana mübarek olsun bence ciddiyet lazım kardeşim: |
RE: 32.Haftanın Misafiri Namzet davadar biraz maydonos olmuş gibi olacağım ama;mevlüt hönül bundan rahatsız olsa one der değil mi bana bir daha forumda böyle hitab etme diye..ayrıca yağmurcum yanlış anlamanı istemem ama inan bana bunda mide bulandırıcı bir durum sözkonusu değil..sfhfgshsfhsgh |
|
SAAT: 09:46 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.