www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi Huzurslam,Al Tarihi: 03 Ocak 2010 (20:03), Konuya Son Cevap : 07 Ocak 2010 (14:40). Konuya 62 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Durumu: ![]() Medine No : 9 yelik T.:
14Haziran 2007 | ![]() 53.Haftann Misafiri ''Medinelii'' Bu hafta ynetimce alnan karar sonucunda ''Medinelii'' kardeimiz haftann misafiri seilmitir.lk nce kardeimizi bir tanyalm inallah... Buyrun kardeim kendinizi tantrmsnz ? |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | iirler ve airler | HakikaT | 3 | 2603 | 13 Ocak 2010 21:19 |
![]() | iirler ve airler | Esma_Nur | 4 | 2797 | 13 Ocak 2010 21:12 |
![]() | Makale ve Ke Yazlar | dua dilencisi | 3 | 2473 | 13 Ocak 2010 20:56 |
![]() | Hafta'nn Misafiri | Emekdar ye | 26 | 12274 | 10 Ocak 2010 19:32 |
![]() | Makale ve Ke Yazlar | dua dilencisi | 1 | 2140 | 08 Ocak 2010 23:08 |
![]() | Mesaj No:2 |
Durumu: ![]() Medine No : 1808 yelik T.:
11 Mays 2008 | ![]() teveccuh buyurdunuz, medinewebde brakn msafr olmay konu amak bile yurek styor ama ![]() Adm Tue nci, nam dier medineli.. medineye inanlmaz derecede hasretm ondan boyle n nick est kafama medineli olduk. anne tarafndan bulgaristan, baba tarafndan suudi arabistan kkenli olup bildiiniz melez kzym. krklareli memleketimiz olur. yam bana kalsn. iki kardeiz birde ablam var. ben kk olanym ![]() alanmda yymdr, lakin kendimi en verimli grdm ksm bu alanda yazmak, ve retmek. edebiyat, iir, tasavvuf, adab muaeret, akaid beni kendine eken dallar arasnda. hayat grm ok farkldr. kolay kolay anlalamam. ben tandgn sanan bi ok insan bile aslnda bircok ynm bilmemektedir. ok neeliyimdir, espiri yapmay severim. eletriye ak bir insan deilim. lakin karmdak kii gercekten kulvarnda ne geen biri deilse: ) bir kozalan paracklar gibi bir ruhum var, ok ynl olduguma nanr evrem. fakat kimin ben ne kadar tandgn bir trl lemem hayatta sadece annem ben tand onuda 3,5 yl once kaybettim. olsun bu dnyaya Rabbimizi yaamaya gnderildiysek her halukarda onu yaamaya deer. uan evimdeyim,almyorum. inallah yaknda bir kre aacam onun hazrlklaryla ilgileniyorum. rabbim izin verirsede nisan aynda dn var ![]() evet ksaca anlatabldysem buyum... |
![]() | Mesaj No:3 |
Durumu: ![]() Medine No : 2 yelik T.:
10 Nisan 2008 | ![]()
teveccuh buyurdunuz, medinewebde brakn msafr olmay konu amak bile yurek styor ama ![]() Hayrl olsun kardeim . Tue kardeim bu krgnlk neden ? Bizler Allah rzas iin varz Medineweb mmetin maldr herkesin zgrce fikrini beyan edebilecei Ahlaki kurallarn geerli olduu bir platformdur. Bu yazm olduklarmdan yanla dtklerimizi belirtirseniz bizde beeriz kendimize eki dzen veririz. Eletiri insann hatalarn grmesi ve kendine eki dzen vermesi olarak alglanmal kanaatimce... |
![]() | Mesaj No:4 |
11 Mays 2008 | ![]()
szlerim genele kimsenin ahsna bir gr bildirmedim. krgnlk deil rkme diyelim. estfg, amacm kimseyi thmet altnda koymak deil. iimden geenler yazdm okadar. |
![]() | Mesaj No:5 | |
Durumu: ![]() Medine No : 2 yelik T.:
10 Nisan 2008 | ![]() Alnt:
![]() | |
![]() | Mesaj No:6 |
11 Mays 2008 | ![]()
ilk zamanlar burda okadar gzel bir samimiyet vard ki, kimse kimsenin dman deil ancak ve ancak kardeiydi. herkes ama herkes scackt, kimin elinden tutarm derdi vard... bi dnem gelemedim, sonra bir geldim ki, Aman allahm! brakn dostlugu kardelii tartma adabn bile unutanlar olmu. bu ben ok incitti. ondan dolay birey demeye bde byle dnn demeye korkar oldum. kimse kimsenin fkrn kabul etmek zorunda deil, yeterki sanal diye saygy elden brakmayalm. anlatmak istediim bu, baka birey deil ![]() |
![]() | Mesaj No:9 |
Durumu: ![]() Medine No : 6969 yelik T.:
10 ubat 2009 | ![]() medineli karde misafirliiniz hayrlara vesile olsun ![]() ![]() ![]() yumurcaklar severmisiniz ? |
![]() | Mesaj No:10 |
11 Mays 2008 | ![]()
aaa hemde ok, en son drt yanda 30 tane kk arkadasm vard. geenlerde zyaret etttm br cok krei o kadar guzeldi ki... insan kendi gibi oluyor cocuklarn yannda. bende ok severm. ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kii okuyor. (0 ye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Haftann misafiri | Gl sas | Hafta'nn Misafiri | 5 | 07 ubat 2013 16:53 |
Haftann Misafiri Ravza'm | Esma_Nur | Hafta'nn Misafiri | 20 | 01 Ocak 2012 18:51 |
75.Haftann Misafiri Araz | Yitiksevda | Hafta'nn Misafiri | 10 | 06 Temmuz 2010 21:47 |
37.Haftann Misafiri Trkcan | Yitiksevda | Hafta'nn Misafiri | 16 | 04 Eyll 2009 22:41 |
26.Haftann Misafiri Nas | Yitiksevda | Hafta'nn Misafiri | 37 | 11Haziran 2009 10:27 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|