![]() |
2012 4. hafta'nın misafiri YASEMİN ATAMAN Selamun aleyküm arkadşlar bu hafta misafirimiz forumumuzun değerli yazarlarından Yasemin hnm'dır. Öncelikle sizi tebrik ediyorumYasemin hnm :) Buyrun arkadşlar tebrik ve sorularınızı sunabilirsiniz.''Özele girmeden ltfn'' |
Cevap: 2012 4. hafta'nın misafiri YASEMİN ATAMAN Aleyküm Selam Esma ablamm... Misafirliğiniz hayırlı olsun efendim :) Hoşgeldiniz İlk ben başlım mı hyyyyy Yazarlık nasıl başladı ? Anladığım kadarıyala aktif bi bayansınız Yasemin hanım neler yapar paylaşcak mı bizle sfhfgshsfhsgh |
Cevap: 2012 4. hafta'nın misafiri YASEMİN ATAMAN Hayırlı Olsun Yasemin Bacım ... |
Cevap: 2012 4. hafta'nın misafiri YASEMİN ATAMAN Hayırlı olsun YASEMİN HANIM :)Sorularda ALLAH Yardımcınız olsun inşALLAH..:) |
Cevap: 2012 4. hafta'nın misafiri YASEMİN ATAMAN Değerli yazarımızı gelenekesel sorularımızla yoracağız biraz buyrun sorularınız. insanlarla iletişiminiz nasıldır? güler yüzlü müsünüz? ağlar mısınız? ağlarsanız neden? hiç unutamadığınız en kötü gününüz? hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? mutluluk sizin için ne ifade ediyor? kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? hayat felsefeniz nedir? iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? yaptığınız en büyük çılgınlık? Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz? size göre sevgi size göre macera size göre hayal size göre kardes size göre dost size göre aile size göre eş size göre hayat.. size göre insan size göre özlem sizegöre hasret size göre beklemek size göre gitmek size göre mutluluk size göre endişe size göre özgürlük bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? (-) ler (+) ları hep götürür mü? sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? ne tarz müzikler dinlersiniz? forumda sizi en mutlu eden olay? forumda sizi en çok üzen olay? forumda en çok ilginizi çeken konular? hayat size ne öğretti? hayatınızda illa yapın dediğin bişe var mı bize? kolay gelsin...:) __________________ |
Cevap: 2012 4. hafta'nın misafiri YASEMİN ATAMAN Yasemin Hanım misafirliğiniz hayırlı olsun -Toplumun tevhidi bilinçlenmesinde kadınların fonksiyonu ne olmalıdır? -Günümüz toplumunu nasıl kategorize ediyorsunuz? -Günümüzde müslümanlar şahsiyetler ne kadar modernitenin etkisinden ne kadar uzak ya da yakın kalabiliyor?. Modernizm hayatımızın neresinde? -Geleneğe karşı tavrınız nedir? Tamamen reddedici mi yoksa tümden kabul mü? yoksa ..... - Bütün kitaplar tek bir Kitabın anlaşılması için mi, yoksa Kitabın anlaşılmaması için mi ? -Günümüzde İslami camia arasında dernekleşmeler / vakıflaşmalar / sivil toplum kuruluşları çoğalmış halde. Bu hayra alamet mi yoksa şerre mi?. Yıllar sonra mezhep ayrışmaları/çatışmaları gibi dernek/vakıf çatışmaları da çıkar mı? -Kur'an günümüz toplumunun neresinde duruyor. Toplumun Kur'an'a bakış açılarındaki yamukluklar/ yanlışlıklar nelerdir sizce? |
Cevap: 2012 4. hafta'nın misafiri YASEMİN ATAMAN Alıntı:
Aleyküm selam kardeşim davetiniz için teşekkür ederim. Alıntı:
Size misafir olmak beni sevindirdi incesızı Allah razı olsun . Yazarlık demeyelim ben kendimi o basamakta görmüyorum.Kalem ve kağıdı seven bir insanım okul yıllarından beri. Düşündüğümü olduğu gibi yazmayı seviyorum. Herhangi edebi süsleme vermeden,düşünceleri renklı boya kullanmadan gönül dili ile yazmak isterim. Aktif olmak güzel fakat bu aktifliğimizi islam adına yapabiliyorsak daha güzel.. İnşallah Allah'ın rızasını kazanacağımız çalışmalarda buluşuruz. incesızı sorunu şöyle cevaplıyacam, öncelikle anneyim,çeşitli dallarda çalıştım.Yenilikleri değişik ortam ve yeni insanları tanımayı, bilmediğim konularda insanlardan veya ulaşabileceğim yerlerden öğrenmeyi severim. Çeşitli islamı sohpet grupları içinde aktıf olarak bulundum.Bunlar hayatımda ki çakıl taşlarını elememe vesile oldu. Müslümanım diyenlerin, açılan yürekleri,nasıl kanattığını öğrendim. Öğrenmeyi ve öğretmeyi severim.Uzun zamandır dinlenmede uyku modundayım. Alıntı:
|
Cevap: 2012 4. hafta'nın misafiri YASEMİN ATAMAN [ Alıntı:
sorularınız çok güzel ve anlamlı. Günün temposunda tam cevap veremesemde sizlerin affına sığınıyorum. Allah a emanet olun. |
Cevap: 2012 4. hafta'nın misafiri YASEMİN ATAMAN Estğflh efendim siz değerli zmnınızı bize ayırdıgınız için biz tşk ediyoruz size. Cevaplarınızı büyük zevkle okudum . En güzel yere emanetsiniz.:) |
Cevap: 2012 4. hafta'nın misafiri YASEMİN ATAMAN hayırlı olsun kardeşim:) |
SAAT: 07:13 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.