![]() |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 talibetün ben sanırım yanlış anlşılmaya mahal vermişim ben karikatür sayfasında cevap yazdım |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 medineweb haftalık misafirliğinizde size kolaygelsin... |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 Alıntı:
|
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 akif bacım madem kendinizi deşifre ettiniz nicikinizi değişmeyi düşünmüyormusunuz :) |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 Misafirliğin hayırlı olsun . Kimliğini öğrenince çok şaşırdım ablam :) |
|
|
|
bırak artık kendini deşifre et merak etme hiç bişeycik olmaz inanki erkek olduğunu düşünerek hep bir adım geri de duruyordum ama ne yalan söyleyeyim bayan olduğunu öğrenince mutlu oldum gerçekten iyi ki varsın hyyyyy bu arada hiiiç yanlış anlamadım sen gönlünü ferah tutevet000 |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 ben de bayan olduğumun rahatlığıyla sizlerle şakalı mesajlar yazıyordum hatta bir kere misafirlere biberli ekmek yaptım dediğinde sana tarifini bile soracaktımgülümseyen000 |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 bunuda yazmadan uyuyamamm suan cooook şaşkınım bende göknur ablayı erkek sanıyordum,ve hep cekingen durup,sayfada o varsa bile soru sormazdım. hem evli,hem cocuklu,hemde iradesine güvenen...örnek aldığım ve notlarınızdan gerçekten istifade ettigimsiniz... misafirliginiz hayırlı olsun abla.ArO* hayırlı uykular,bende cıktım şimdi yoksa sabah namazında cok uyuyşuk uyanıyorum...selametle kalın. |
|
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 Bayan nickide olsa erkek nickide olsa kişi kendinden emin ve usluplu olduktan sonra hiç bir yerde hiç bir şekilde kendi istemediği müddetce hiç bir şey olmaz :) ben nickinizi gördükce ruhu şad olsun Mehmet Akif Ersoyu anımsıyorum ..evet000 |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 tabi ölçülü olduktan sonra birşey olmaz biz de zaten oğlumuzun adını mehmet akif gibi olsun diye koyduk |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 insallah oglunuz ismiyle buyusun abla, insan kendini bilirbilmesine,ama bu zamanda guven cok zor, disardaki tehlikelerden sonra, heleki sanal ortamda nasil guvenilirki insanlara,ama ben sizin samimiyetinize inaniyorum,ve tekrar tekrar maasallah diyorum, sizin ve sizin gibiler ilahiyatin hakkini verir, rabbim hepimizi kotuluklerden muhafaza etsin, |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 benimde 5 yasinda bi cocugumvar,ev,cocuk derken ben fazla calisamiyorum, siz maasallah,hem calisip hem ozet bile cikariyosunuz, nasil calisma stiliniz var, bunu yazarsaniz cok memnun olurum, |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 SORU : Sitenin belkide en küçük üyesi benim. Gezinip duruyorum birşey dikkatimi çekti tabi bu noktada evdeki büyüklerin sohpetide etkili oldu bakalım siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? 1- Sitede ilahiyatta okuyanlar ve islamı yazı yazan çok. Bu abiler ablalar acaba neden kuranla ilgili hazırlanan sorulardan uzak duruyorlar ve meal hatmınden de uzak duruyorlar..? 2- Sizce insanların fecr amcanın o güzel sorularına koşmaması meal okumaktan ve kurandan uzak olmaları nasıl bir duygu? Ben çok üzülüyorum benim için önce meal ve kuranı tanıyacağım sorular daha sonra makale şiir ve diğer konular geliyorken neden insanlara bunlar zor geliyor?uzgn 3- Siz sitenin meal hatmi sofrasından bir lokma aldınız mı? Aldınızsa bu nasıl bir duygu? almadınızsa neden kardeşlerinizin sofrasına oturmadınız? paylaşımı mı g görmediniz yoksa bu sofra dikkatınızı mı çekmedi? 4- Fecr amcanın soruları maide, enam sureleri üzerine hazırladıkları sizce eğitici mi? Kaç cevap verdiniz kurana bakmadan seviyenizi ölçtünüz mu? Cevaplarınız için teşekkür ederim bu sorularım her misafire gelecek inşaallah. |
|
|
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 biz genede mehmet akif amcader devam ederiz.. :) cemrenur hatunun soruları sorularımdır buyurun ... |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 ben gündüz olsun akşam olsun ara ara misafir davet ediyorum misafir ağırlamak çok zor bilirsin hem temizlik hem hazırlık aşaması ben misafir davet ettiğimde gece 2 ya da 2 buçuğa kadar çalışarak onu telafi etmeye çalışıyorum oğlumda ilgi istiyor onunla oynuyorum resim çalışmaları yapıyoruz sınav yakın olduğunda başında bilgisayrla duruyorum arada ona bakıyorum aferin oğlum diyorum mutfakta hamur işi kurabiye yaptığımda eline biraz hamur veriyorum o da eğleniyor ev işi yemek işide zor ama çocuk insanı daha çok yoruyor elimden geldiğince herşeye dörtdörtlük olmasada yetişmeye çalışıyorum |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 bir de çalışmak içindegelmeyene herşey engeldir çalışmak isteyen de engelleri aşmaya çalışır |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 cemrenur ben o konulara girmediğim için sana sorularda tatmin edici bilgi veremyieceğim ve zaten tatmin edici bilgiye de sahip değilim birde bu sorular hem bizim gibi o konulara girmeyenler için iğneliyici ve hatayı yüzümüze vurman gibi olmuş sen benim için meal önce gelir demişsin bana göre önce tefsir geliyor ben bu söylediklerimi tartışamaya açık olarak söylemiyorum meal evet önemli ama ben ne demek istediğini anlamadığım meallerde tefisre bakarak anlarım |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 keşke o konulara az da olsa girebilsek |
Ben 12 yaşındayım ve kuran 'ın mealini okuyunca anlayabiliyorum. çünkü alah'u Teala kura-ı kerim'in pek çok ayetinde bu kuran anlaşılır öğüt verici bir kitaptır diye bize seslenmektedir. fecr amcamın sorularına meal okuyan herkez çok kolay cevap bulabilir bence islama biz çocuklar daha sevrek ve heyecanla koşuyoruz. büyüklerimizin dünya telaşı kuran-ı kerim'i arka plana atmış. Birde büyüklerimizde şu var atalarımızın ve laik sistemin istediği düşünceyi yerleştirmek için yıllarca uğraştıkları '' sen bu kitabı okusanda anlayamazsın'' düşüncesini ne kadar güzel oturtmuşlar topluma ben ve benim gibi pek çok arkadaşım meal okuyoruz ve anlıyoruz. türkçe öğretmenimin dediği gibi konunun başlığını bilmeden açılımını okumadan son paragrafını okumak olmaz.İnşallah bende kuran-ı kerim'in ayetlerini tanıyıp tefsirleriyle öğrenmek hedefim olacak . cevabınız için teşekkür ediyorum. |
yazdıklarına katılıyorum biz büyükler fazlaca dünyalıkla uğraşıyoruz çok az da olsa annenin sayesinde meal okuma şerefinde bulundum Rabbim ihsan etsin bütün ömrün boyunca bu şekilde kalmanı ve ilmi ve kurani ilimlerde yükselmeni diliyorum ve iki cihanda mesut olmanı cenab-ı haktan niyaz ederimamn* |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 slm,bu sitedekileri okudukca cok cahil oldugumu hissediyorum,cok faydalı bilgiler var fakat,önemli olan onları yaşamak...ibadeti yapacaksak,birseyi bileceksek,önce onu yasamalı,sonra yaşatmalıyız, bu site bana müthiş bir ihlas veriyo... yapımcılardan ArO* HEMDE EBEDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ RAZI OLSUN |
ya HEMENDE BASLAMISSINIZ CALIŞMAYA,,,BRAVOafrn* BU NE HIZ DİYECEM...alkış000 BENDE SİMDİ SENİN ÖZETLERİNE BAKIP NOT ALICAM,EGER AÖF.DEN YÜKSEK ONUR BELGESİ ALMAZSAN NE OLAYIM, AMA TABİKİ İNSALLAH,İNSALLAH,İNSALLAH.DİYELİMamn* |
bu arada calismalariniz guzel,fakat hani bu kadar yogun,calisma yapiyosunuz,cocugunuzla ilginiz nasil? Mesala benim oglum asla ders calistirmaz, Kitabi elimde gorsun,napar eder hircinlik cikarir, Anlasma yapariz,ben sunu okuyim seninle oynayacagim derim, 5 dk.durur tekrar baslar, Ancak o uyuyunca calisirim, Benim sizde merakettigim, mesela cocugunuzun yaninda bile, Bu tempoyla nasil calisirsiniz? sinava kac gun kala yogunlasirsiniz derslere? Ve Cocugunuzu ne tur yontemlerle ikna edersiniz ? Kusura bakmayin,hani soru soruyorum boyle, Fakat ortak noktamiz cok fazla. Cocuk,ev,es derken... |
|
|
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 alanur ben sürekli çalışma halindeyim derslerimi anca son hafta olmadna bitirmeye çalışır son hafta tekrar yaparım çünkü anca yetiştirebiliyorum ara da misafirimde oluyor yani anlayacağın şimdi ben ne tam anlamıyla anneyim ne de ev hanımıyım ama hepsine ortalama şekilde yetişiyorum artık son haftalarda daha gergin oluyorum artık eşime kızmaya başlıyorum çocukla ilgilen o da zaten akşam oluyor ben derslerimi yetiştireyim bir de ben şunu düşünüyorum ben genç kız bekar biri değilim ki bu dönem çok zayıfım var okulum şu kadar uzasa neolur diye söyleme lüksüm yok eşimde aferin hanım senin çok zayıfın var dönem uzayacak olsun birşey olmaz demezde |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 Misafirliğiniz hayırlı olsun.Bayan olduğunuza sevindim. Az çok tahmin ediyordum.Bilmek daha iyi oldu.Benim oğlumun da adı Mehmet Akif.İnşallah Mehmet Akif Ersoy gibi olurlar. Allah bu yolda hepimizi muvaffak etsin.Yar ve yardımcımız olsun. |
|
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 şoklardayım mehmet akif.bayan olduğunu hiç anlamamıştım.çok sevindim.stenin bu kısmına bakmak hiç aklıma gelmemişti.gülümseyen000ayy çok sevindim.düşünmeden edemedim bu adamın işi gücü yokmu hep forumda diye .hakkını helal et lütfen.hyyyyy |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 evet000 |
|
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 Bu siteyle tesadüfi tanıştım ilahiyat ön lisans hakkında bilgi arıyordum , bu site çıktı karşıma, daha sonrası MEHMET AKİF diye birisi konu özetleri ve test şeklinde paylaşımlar da bulunmuştu .beni buraya bağlayanda sanırım o ders özetleri oldu ArO* .Emeklerinin misli misline alırsınız inş.hatta size msj yazıp tşkr edecektim bayan oldugunuzu öğrenince vaz geçtim. Hakkınızı helal edin |
|
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 arkadaşlar beni haftanın misafirliğine kabul ettiğiniz için teşekkür ederim bir daha seçmezseniz sevinirim Ağzı-Açık000 zaten esma nurun sorularına cevap veremedim 25.gif |
SAAT: 19:32 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.