![]() |
2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 selamun aleyküm değerli medinewb üyeleri...bu haftamızın konuğu olarak mehmet akif kardeşimizi uygun bulduk..kendisine hafta içerisinde sormak istediğiniz soruları sora bilirsiniz..(özele kaçmamak şartıyla:) ) buyrun kardeşim tanıyalım sizi |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 hayırlı olsun çalışkan insanalkış000 |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 arkadaşlar ne yazayım şimdi merve iltifatın için teşekkür ederim |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 ne yazayım derken bana soru sorun demedimgülümseyen000 |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 kendinden kısaca bahset |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 misafirliğiniz mübarek olsun akif kardeşim :) buyrun misafirliğinizi aktif hale getirecek sorulamızdan bir kaçı:) insanlarla iletişiminiz nasıldır? güler yüzlü müsünüz? ağlar mısınız? ağlarsanız neden? hiç unutamadığınız en kötü gününüz? hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? mutluluk sizin için ne ifade ediyor? kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? hayat felsefeniz nedir? iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? yaptığınız en büyük çılgınlık? Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz? size göre sevgi size göre macera size göre hayal size göre kardes size göre dost size göre aile size göre eş size göre hayat.. size göre insan size göre özlem sizegöre hasret size göre beklemek size göre gitmek size göre mutluluk size göre endişe size göre özgürlük bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? (-) ler (+) ları hep götürür mü? sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? ne tarz müzikler dinlersiniz? forumda sizi en mutlu eden olay? forumda sizi en çok üzen olay? forumda en çok ilginizi çeken konular? hayat size ne öğretti? hayatınızda illa yapın dediğin bişe var mı bize? kolay gelsin... |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 insanlarla iletişiminiz nasıldır? insanlarla iletişim ilk etapta biraz çekngenlik yani karşımdakini tanımak için mesafeli davranma daha sonraki aşamalarda da orta halli |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 esma nur bu arada baş editör olduğunu sorularla belli ediyorsun çok güzel ve zor sorular |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 güler yüzlü müsünüz? evet ağlar mısınız? ağlarsanız neden? evet karşımdaki kişiye kendimi ifade ettiğim halde beni anlamayıp haksız yere suçladığı zaman ağlarım |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 arkadaşlar yukardaki her soruya değilde bazılarına cevap vereceğim bunun sebebi mesela hiç unutamadığım mutlu gün diye söyleyince özellikle birşey aklıma gelmiyor |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 sen bilirsin tabikide akif kardeşim zorlada cevap alamayız :) |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 Hayırlı Olsun Allah yardımcın olsun... |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 Alıntı:
|
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 arkadaşlar şimdiye kadar ne cinsiyetimle ne kendimle ilgili birşey söylemedim bu forumun güvenli olması kanaatine varmış biri olarak ve beni haftanın misafir seçtiğiniz için size kendimden yalansız katıksız bahsedeceğim |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 hayırlı olsun misafirliğiniz c* Abi yanlız sana dair hiç bişiy yok gerçi soracak bişiy bulamadım özele kaçıp kaçmıyacağını ayırd edemediğimden :) performans bekliyoruz tanıyalım ki iyi ağırlayalım misafirirmizi çay-kahve000 |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 Forumda ilmi manada ne kadar yararlanmaktasınız artı ve eksileri size... |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 ben 1980 doğumluyum liseyi bitireli nerdeyse 16 sene imam hatip mezunu bir bayanım okumanın yaşı yok dedim üniversite içimde ukdeydi önlisans ilahiyata direk geçiş yaptım bu sene birinci sınıftayım |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 evliyim 4 yaşında bir oğlum var hem ev hem eş hem çocuk bu sorumluluklar arasında ders çalışmaya çalışıyorum elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum derslerim fena sayılmaz zayıfım yok ikinci sınavda da zayıf beklemiyorum beni bu forumda tanıyan arkadaşlar çok çabaladığımı çalıştığımı bilir |
|
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 ikramda bulunalım konusu ilgimi çekiyor beni eğlendiriyor |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? hayır hemen pes etmem sınırlarımı çok zorlarım denerim bir daha denerim asla pes etmem |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 Allah zihin açıklığı versin Hayatınızda derslerinizde başarılar dilerim..Selametle kalın kardeşim.. |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 size göre mutluluk size göre endişe gibi sorulara her annenin dediği gibi oğlum diye söylerim |
|
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 misafrinize ne ikram edeceksiniz |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 ikram sayfasında dikkatini bu çekmişti dimi :) ordaki hepimizindi bu sadece sizin... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 ooo Akif hanım misafir olmuş hayırlı olsun kardeşim seninle bu kadar mesajlaşmışızdır ama bayan olduğunu yeni öğrendim neden sakladın ne var bunda çekinecek Ağzı-Açık000 üstelik bir de oğlun varmış ve ev hanımıymışsn kardeşim hayalimde seni çok farklı tahayyül eymiştim neyse çok sevindim iyi ki varsınevet000 söyle bakalım bu kadar azimli ve çalışkan olman nereden kaynaklanıyorsfhfgshsfhsgh |
|
|
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 talibetün evet ben çok azimliyim hırslıyım yani hırslı derken bir başkası iyi not aldıysa ya da iyi bir şey yapmışsa o kişiye gıpta eder onun gibi hatta daha başarılı olmak isterim bunları söylediğim için övündüğümü sanmayın sadece soruya cevap veriyorum |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 hem evle hem eşle hem de küçük çocukla derslerime elimden gelenin en iyisi şeklinde çalışmaya çalışıyorum ilk sınav zayıf yok ikinci sınavda bazı derslerin notları yükselecek bazıları biraz düşecek ama zayıf olmayacak inşallah. acaba ben bekar genç kız olsaydım bu kadar azmedip derslerimde geçermiydim ya da o anlarımın kıymetini bilirmiydim bilemiyorum |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 talibetün yani sümeyra ben de haftanın misafiri olduğunun konuyu dün gece biraz okudum da sana gıpta ettim maşallah hem hafızlık hem medrese eğitimi arkadaşlarının sana baban geldi diye alay etmelerine üzüldüm bence onlar kendilerine alay etmiş bi allahın kuluda öyle yapmayın diye söylememiş sen yok yere kendini çok üzüp ağlamışsın ama bize göre şer durum hayatında hayır getirmiş ben seni benden büyüksündür diye düşünüyordum ama ben ablayım senin kaç çocuğun vardı |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 Misafirliğiniz hayırlara vesile olması duası ile sorum yok takip ediyorum sizi formda baya kararlısınız ders yönünden, başarılarınızın devamını dilerim inşallah oğlunuzuda Allah c.c. salih kullarından eylesin kardeşim..Kolay gelsin... |
|
evet canım kardeşim o zaman lar gerçekten babamın ölümüne çok üzülüyordum ama neden se evlilikten sonra sanki hayata yeni adım atmış bir bebek gibi olaylara hep farklı nazarlarla bakmaya başladım hayata yalnız at gözlükle değil geniş bir gözlükle bakmak gerektiğini anladım aslında ben 11 yaşındayken çocukluğumu kaybetmiştim fakat evlendikten sonra hele ki çocuğum olduktan sonra onlarla çocuk olmayı yeniden buldum:) ney se haftanın misafiri sen sin ben kendimden bahsediyorumgülümseyen000 söyle bakalım karikatür bölümünde erkek çocuklarıyla ilgili bir şeyler yazmıştın tam olarak anladım yada anlamadım bir açıklama getirimisinevet000 |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 sümeyra çevremde gördüğüm birçok küçük çocuk hatta oğlumun yaşıtı olan çocuk bile nette oyun bağımlısı geçenlerde bi oturmamızda oğlumla yaşıt çocuğu ve annesini tanıdım çocuğunun oyun oynadığıyla kendinden büyük çocukların oyunları açamadığını kendi oğlunun açtığını anlatıyordu ben orda bunları gördüğüm için inşallah oğlum böyle olmaz diye kaygımı belirttim |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 bence oyunlar çocuğun zekasını geliştirmiyor ben şimdiye kadar oğlum hayvnaları sevdiği için hayvan videolaına hayvan reismleirne baktırdım hatta bilgisayarda hayvanat diye dosya oluşturduk oğlum onlara bakıyor çocuğum yeterki beni rahat bıraksın televizyona sürekli baksın demedik büyüdüğü zaman oyn oynamasını nasıl engellerim bilemiyorum hatta yaşıtı çocuktan etkilenip ben de oyun oynamak istiyorum dedi hayır oğlum dedik babasıyla birlikte oyunu kötü çocuklar oynar dedik şimdilik küçük diye kandı ilerde ne olur bilmem |
kendi özelini bayağı saklamışsın alkış000 bir kaç sorum daha var (özelinle ilgili :)) ismin nedir nerede oturuyorsun bu güzel forumumuzu nereden duydun ya da gördünevet000 |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 sümeyra üçüncüsü yoldaysa ders çalışmakta eminim zorlanıyorsundur ben tek çocukla zorlanıyorum allah sana kolaylık versin çevrede okuduğumu iyi karşılaynda var şüpheli bakanda var eğer ben bu dönemi allahın izniyle baaşramasaydım yakın çevrem zaten biliyorduk başaramzdı başaramadı diye söyenirlerdi şimdi biz zaten biliyorduk başarırsın diyorlar ama kendi ailemin desteği yüksek annem babam seni takdir ediyoruz diyorlar ama ben tam emin olarka başardım başaracğaım diye söyleyemem ama bu dönem diğer dönemler için çok çaba göstereceğim allah hepimizin yardımcısı olsun |
|
SAAT: 23:05 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.