![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Enderhafızım ^^ Alıntı:
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Enderhafızım ^^ s. a misafirliğiniz hayırlıolsu sorum imzanızın altındaki link neden yasaklı önce ne vardı |
4shared upload sitesidir.. Bir çok site türkiye de yasaklanmıştır, özellikle mp3 den dolayı, film dizi ne bilim oyun piyasada satılan cd ler dvd ler bluray ler hersey uplaod edilebilinir, ama türkiye de yasaklıyor, Rapid de şikayet alınca mesela direk linkini siliyor, o yuzden pek yasaklanmadı rapid::) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Enderhafızım ^^ misafirliğiniz hayırlı olsun enderhafızım, |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Enderhafızım ^^ selamun aleykum kardes misafirliginiz hayirli olsun. ben de bir soru sormak istiyorum... " Kulum bana nafile ibadetlerle yaklaşmaya devam eder, sonunda sevgime erer. Onu bir sevdim mi artık ben onun işittiği kulağı, gördüğü gözü, tuttuğu eli, yürüdüğü ayağı (aklettiği kalbi, konuştuğu dili) olurum."(Buhârî, Rikak 38.) bu hadisi seriften ne anlamaliyiz? |
İnsanlar ibadetlerinde ne kadar ihlaslı samimi olurlarsa Rabbine o kadar yakın hisseder, Rabbimize ne kadar çok şükredersek o kadar yakınlasırız. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Enderhafızım ^^ selamün aleyküm bn de haftanın misafiri olmak istiyorum... ;) |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Enderhafızım ^^ enderhafızım misafirliğiniz hayırlı olsun bilgisayarda çok iyisin ben eğitimini ve mesleğini merak ediyorum kusura bakma daha önce sorulduysa her sayfayı incelemedim |
SAAT: 06:23 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.