![]() |
Bu Haftanın Misafiri Enderhafızım ^^ Selamun Aleyküm Form Ailesi :) Bayramda alıştık misafirlere Ender kardeşimiz bizle bayramlaşmamış galiba bi tozunu alalım gülümseyen000 Hoşgeldin Enderhafızım hayırlı olsun misafirliğin...Bayram misafirine ikramsız olmaz , [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hepimize yetsin :) Arkadaşlar buyrun tebriklerinizi ve sorularınızı (özele girmeden) sorabilirsiniz... İkramlık sorular gelecek muhakkak en kolayından başlıycam bize söylemek istediğin kadarıyla enderhafızım ??? |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Enderhafızım ^^ misafirliginiz hayırlı olsun insallah... yanlıs hatırlamıyorsam imzanızda isyankar bir resim vardı, size göre neyi ifade ediyordu ki kullandınız .) cok özel olduysa pass. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Enderhafızım ^^ Misafirliğiniz hayırlı olsun der,Tüm hayatınız boyunca Allahu Tealanın hep hayırla karşılaştırmasını dilerim. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Enderhafızım ^^ Misafirliğiniz hayırlı olsun...RAHMAN yar ve yardımcınız olsun her daim... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Enderhafızım ^^ misafirliğiniz hayırlı olsun kardeşim :):) benim merak ettiğim gerçekten hafızmısınız diyecektim de geçen bi konuda yazdığınızdan anladım :):) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Enderhafızım ^^ Aleykum selam misafirliğiniz mübarek olsun hafız :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Enderhafızım ^^ konukluğunuz hayırlı olsun bikaç soru sorayım gelmişken... en sewdiğiniz huyunuz ne? sewdiğiniz renk çocuklarla aranız nasıl? çocuklara nası bi dünya bırakmak isterdiniz? |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Enderhafızım ^^ Alıntı:
o imza çok eskiden kalmıstı bir önemi yok;):) |
|
|
SAAT: 03:03 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.