![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''ayşeşan'' Kardeşimiz konukluğun hayırlı olsun bacım c* sorularına verdiğin cevaplardan ötürü takdire şayansın alkış000 msl*czk* |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''ayşeşan'' Kardeşimiz Alıntı:
çok sağoL ArO* ablamc*c*c*c* |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''ayşeşan'' Kardeşimiz Felsefi ve dini anlamda ''Mutlak'' Kavramını izah etmeni rica edecem. Dinin Kuralları Mutlakmıdır? Eğer mutlak ise öncekilere haram olan bize helal olabiliyor bu bağlamda nasıl bir mutlakiyet söz konusudur? Yaradılıştan günümüze insanlar için en büyük put nedir ve etkisi kendisini nasıl göstermiştir? |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''ayşeşan'' Kardeşimiz misafirliğiniz size ve medinevebe faydalı olur inşaallah.. sorum şu..Adeleti tanımlarmısınız,sizce adelet nedir..kendi anladııklarınızı yazarmısınız... |
Etkisinide her insanda farklı olarak gösterir. |
amin İNŞAALLAH ArO*(:(: |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''ayşeşan'' Kardeşimiz Ayşeşan sana bir kaç sorum olacak; -ilk okuduğun kitap ? -seni en çok etkileyen kitap? -hedefine ulaşırsan ve vaize olursan eğitim hayatına devam edermisin yoksa vaize olarak mı kalırsın? -bir bayan için en ideal meslek sizce hangileri? |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''ayşeşan'' Kardeşimiz [QUOTE=nurse;211322]Ayşeşan sana bir kaç sorum olacak; -ilk okuduğun kitap ? okuduğum ilk kitap tahminmce pinokyodur.düşünceli000 -seni en çok etkileyen kitap? Hacı Kemal Erimez 'in hayatının anlatıldığı HACI ATA kitabından çok etkilenmiştim. -hedefine ulaşırsan ve vaize olursan eğitim hayatına devam edermisin yoksa vaize olarak mı kalırsın? durmak yok yola devam evet000 elimde bastonlada girerim sınavlara.. -bir bayan için en ideal meslek sizce hangileri? çalışma koşullarına göre değişir ama kkö,vaizelik,okul öncesi öğrt., eczacılık vs. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''ayşeşan'' Kardeşimiz (:canımm.. Hayırlı olsunn misafirlğn sfhfgshsfhsgh |
(:çoook sağol canım ablam ArO*c*c*c* |
| SAAT: 20:43 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.