![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''ayşeşan'' Kardeşimiz misafirliğin hayırlı olsun ayşecanc*(: aramıza hoşgeldin,gayet enerjik,coşkulu bi havan var, seni sadece booom oyununda görebileceğimi sanıyordum, istişareye ,konu paylaşımlarınada çok yakıştın,eee hafızı bomlayama bomlayama nereye kadar, dimigülümseyen000Ağzı-Açık000(:yekrar hayırlı olsunc*c* |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''ayşeşan'' Kardeşimiz Alıntı:
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''ayşeşan'' Kardeşimiz (: s.a misafirliğiniz hayırlı olsun arkadaşım,imzanız çok kılas tebrik ederimevet000 |
c*çok sağol ArO* arkadaşım (:beğenmiş olmana sevindimevet000c* |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''ayşeşan'' Kardeşimiz Bir ülkenin doğru yönetilip yönetilmediğini, ahlak açısından yücelip yücelmediğini anlamak mı istiyorsunuz o ülkenin musikisini dinleyin... Diyen Konfüçyüs'ün bu sözünü ülkemiz için ele alırsak nasıl bir sonuç elde ederiz? |
|
c*ben alıştım Mevlüt Abimin sorularına |
.Amacına uygun kaliteli müziğin yapılabileceği dönemde kısıtlanan yasaklanan müzik bence hala kendisine gelememişliğin bedelini ödüyor.Yalnış anlaşılmasın ama bugün toplumun herkesiminden insanın eğiliminin olduğu rock,pop ve arabesk müziklerinin içeriğine baktığımız zaman zaten durumun ne kadar vahim olduğunu görebiliriz. Bu sanatçılarımız başka amaçlaramı hizmet ediyorlar ki şarkı sözleriyle toplumun biliçaltına milletimizn ahlaki güzellğini bozmaya çaşılıyorlar oda benim için ayrı bir merak konusudur her zaman… Bugün neredeyse tüm özel kanallarda sözde şarkı yarışmaları var ,juri olarakta ne oyunculukta ne şarkıcılıkta bir yer edinememiş kişiler var üç yabancı kelimeyi bir araya getirip şarkı söyleyene serseriye ‘ben evet diyorum’ deyip. ne Neşet Ertaşların ne Ahmet Kayaların o programlardan üç hayırla gönderildiğini gördüm mahcup000 yani toparlayacak olursak Mevlüt Abim dünyanın neresinde olursa olsun bir ülkenin müziğine bakarak o ülkenin siyasi,ahlaki yapısı hakkında bilgi sahibi oluruz . c* |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''ayşeşan'' Kardeşimiz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ayşecan bacum misafirmişsun saa ikramımdur bunlar afiyet bal şeker olsun bacuma:) |
uyy uşağım hamsi kokutacan sabah sabah etrafi bu nedur gülümseyen000 c*çok sağol ArO* temel kardeş sana tembel diyemiyorum be abi mahcup000 c*bu anlamlı ikramın içinde tşk.çok incesinc* |
SAAT: 19:20 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.