![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "taycan" kardeşimiz Alıntı:
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "taycan" kardeşimiz ArO* taycan evet000 çocukların çook şanslı senin gibi bir anneleri olduğu için c* bu bölümü okudukça sana kanım daha çok kaynıyor mahcup000çünkü kuralların anne babamın kurallarına çook benziyor her ne kadar en sağlık prob. içn bana gsterdikleri toleranslar yüznden benim üzerimde fazla uygulayamamış olsalarda uzgn Allah herkese senin gibi biliçli anne nasip etsin (: |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "taycan" kardeşimiz Alıntı:
Alıntı:
eminim sizler daha başarılı anneler,eşler ve Rabbisine daha layık kullar olacaksınız; şuanda bulunduğunuz yer bunun ipucusudurc*c*c* |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "taycan" kardeşimiz taycan bacım rabbim senin gibi kulların sayısını arttırsın inşaAllah (: ne mutlu sanaki rabbime yakın evlatlar yetiştiriyorsun.rabbim emeklerimizi zaii ettirmesin.hak rızası kazananlardan eylesin bizleri.iyiki tanıdım dediğim dua arkadaşımsın (: mahcup000 ArO* msl*czk*hyyyyy |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "taycan" kardeşimiz c*c*amn*amn*amn*ArO*ArO*ArO*c*c* BİLMUKABELE KARDEŞİM.... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "taycan" kardeşimiz (:ARKADAŞLAR, BEN MİSAFİR AĞIRLAMANIZDAN RAZI OLDUM; CENAB-I HAKK DA DÜNYADA AHİRETTE SEVDİKLERİNİZLE BERABER TEKER TEKER HEPİNİZİN DE GÖNÜLLERİNİ RAZI ETSİN İNŞAALLAH,herşey için şükran kesiiran- fi emanillah ArO*ArO*ArO* |
SAAT: 01:06 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.