![]() |
Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz Selamun aleykum medineweb ailesi :):) bu haftaki konuğumuz Mezunsozel kardeşimiz. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] kendisine hafta içinde sormak istediğiniz soruları sorabilirsiniz(özele girmemek şartıyla) değerli konuğumuz cevaplamak istemediğiniz sorular olursa cevaplamama hakkına sahipsiniz. hayırlı olsun misafirliğiniz :):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bize biraz kendinizden bahseermisiniz kimdir Mezunsozel? |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz Hoş geldiniz hyrlı olur inş:) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz misafirliğiniz hayırlı olsun .) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz hayırlı olsun misafirliğiniz |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz hayırlı olsun misafirliğin inş |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz Teşekkür ederim hepinize:) Ayrıca çok misafirperversiniz |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz Kısaca ben,ilk ve orta öğrenimini örgün olarak tamamlamış,sonrasında 5 yıl kadar medrese eğitimi almış,2 yıl Arapça hocalığı yapmış,liseyi açıktan okumuş bir ilahiyat birinci sınıf öğrencisiyim. Hayatta çok ideallerim var.Büyük oynamayı seviyorum.Oğlak burcuyum.Kariyer benim için çok büyük bir anlam taşıyor."Kızlar okumaz" mantığının kurbanı olsam da kendi çabama buralara kadar geldim.Yurtdışında Arapça pratik eğitimi almayı çok istiyorum.Şimdilik bu kadar :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz hayırlı olsun misafirliğiniz... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz hoş geldin sefalar getirdin bacım misafirliğin hayırlı olsun :):) istişareden ve soru cevaptan az çok tanıyorum seni ama daha fazla bir bilgim yok mesela yaş kaç, memleket nere,evlimisin, nerde ikamet ediyorsun,sicil no demişim gülümseyen000 şaka şaka sicil nonu sormuyorum diğerlerini söylersen sevinirim :) selametle...kolay gelsin evet000 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz Misafirliğiniz hayırlı olsun inş..Hoşgeldiniz aramıza :) |
SAAT: 09:37 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.