![]() |
Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz Selamun aleykum medineweb ailesi :):) bu haftaki konuğumuz Mezunsozel kardeşimiz. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] kendisine hafta içinde sormak istediğiniz soruları sorabilirsiniz(özele girmemek şartıyla) değerli konuğumuz cevaplamak istemediğiniz sorular olursa cevaplamama hakkına sahipsiniz. hayırlı olsun misafirliğiniz :):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bize biraz kendinizden bahseermisiniz kimdir Mezunsozel? |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz Hoş geldiniz hyrlı olur inş:) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz misafirliğiniz hayırlı olsun .) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz hayırlı olsun misafirliğiniz |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz hayırlı olsun misafirliğin inş |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz Teşekkür ederim hepinize:) Ayrıca çok misafirperversiniz |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz Kısaca ben,ilk ve orta öğrenimini örgün olarak tamamlamış,sonrasında 5 yıl kadar medrese eğitimi almış,2 yıl Arapça hocalığı yapmış,liseyi açıktan okumuş bir ilahiyat birinci sınıf öğrencisiyim. Hayatta çok ideallerim var.Büyük oynamayı seviyorum.Oğlak burcuyum.Kariyer benim için çok büyük bir anlam taşıyor."Kızlar okumaz" mantığının kurbanı olsam da kendi çabama buralara kadar geldim.Yurtdışında Arapça pratik eğitimi almayı çok istiyorum.Şimdilik bu kadar :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz hayırlı olsun misafirliğiniz... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz hoş geldin sefalar getirdin bacım misafirliğin hayırlı olsun :):) istişareden ve soru cevaptan az çok tanıyorum seni ama daha fazla bir bilgim yok mesela yaş kaç, memleket nere,evlimisin, nerde ikamet ediyorsun,sicil no demişim gülümseyen000 şaka şaka sicil nonu sormuyorum diğerlerini söylersen sevinirim :) selametle...kolay gelsin evet000 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz Misafirliğiniz hayırlı olsun inş..Hoşgeldiniz aramıza :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz hayırlı olsun misafirliğiniz, sorularınız kolay olur inşallah : )) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz 24 e yeni bastım.Karadeniz'in küçük bi şehrindeyim.Evli değilim. Hayattaki en büyük zevkerimden biri Arapça.Şu anda ellerimde egzamalar çıktı sınav stresinden.Herşeyl fazla önemsiyorum abartana kadar malesef... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz misafirliginiz hayırlı olsun. rabbim muvaffak eylesin inşallah rabbim yardımcımız olsun(:(: |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz Amin ecmain hepinize teşekkür ederim dualarından ötürü.bilmukabele inşaallah |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz Alıntı:
Allah yardımcın olsun |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz ikramlık sorular geliyor [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]) insanlarla iletişiminiz nasıldır? güler yüzlü müsünüz? ağlar mısınız? ağlarsanız neden? hiç unutamadığınız en kötü gününüz? hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? mutluluk sizin için ne ifade ediyor? kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? hayat felsefeniz nedir? iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? yaptığınız en büyük çılgınlık? Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz? size göre sevgi size göre macera size göre hayal size göre kardes size göre dost size göre aile size göre eş size göre hayat.. size göre insan size göre özlem sizegöre hasret size göre beklemek size göre gitmek size göre mutluluk size göre endişe size göre özgürlük bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? (-) ler (+) ları hep götürür mü? sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? ne tarz müzikler dinlersiniz? forumda sizi en mutlu eden olay? forumda sizi en çok üzen olay? forumda en çok ilginizi çeken konular? hayat size ne öğretti? hayatınızda illa yapın dediğin bişe var mı bize? kolay gelsin...:):) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz **İnsanlarla iletişimim,pek iyi sayılmaz.Hemen alışamam,ısınamam önce çok uzun zaman geçecek o ışığı göreceğilm ondan sonra. **Güleryüzlü olmadığım hatta somurtuuğum söylenir.Aslında çok espriilyimdir ama çok yakınlarıma.. **Herşeyden çok etkilenip ağlayabilirim.Ama kimsenin görmediği yerlerde..Birine acıyıp ya da endişeye kapılıp ağlayabilirim. **en kötü günlerimden biri 32 saat yaşayan kardeşimin vefatı :( **En mutlu günüm lise diplomama kavuştuğum gün(bazı nedenlerden 10 yılda bitirdim) **Karşımdaki insan değdiği sürece taviz veririm çoğu kez **Tabiki kariyeri seçerim.Aşk yanlızca Allaha duyulur bence **çılgınlık yapmadım ama küçükken çokk yaramazdım anlatsam bitmez yani anılarım **En çok aileme kıymet veririm.Gerisi boş **ölmeden önce umreye gitmek istiyrum inşallah **ilahi,rep,arabesk dinlerim **Forumdaki yardımlaşma olayı çok güzel.Hep 1. Sınıf istişare de bulunuyorum. **tavsiyem;Doğrularınızın peşinden gidin.Elalem ne dercilik yapmayın.Birgün çocuğunuz olursa kendi doğrunuza göre yetiştirin ve ona söz hakkı tanıyın. **Hayat bana soğukkanlılığı ve taviz vermemeyi öğretti.He bir de doğrularının peşinden gitmeyi. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz Tesekkur ederım zılzal Allah hepımızın yardımcısı olsun |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz :D ömrümü yedi sarf nahiv ama başardım |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz Misafirliğiniz Hayırlı Olsun Kardeşim. Egzema tedavin Misafirlik ikramım olsun Beklazon Pomad kullanırsanız Allah'ın izni ile geçer. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz misafriliğin hayrılı olsun mezunsözel sen bayansın değil mi ben nedense konuşmalarına bakarak tam tersi sanıyordum:) maşallah 5 sene medrese eğitimi görmüşsün arapçadan 2 sene hocalık yapman da çok güzel birşey allah yolunu açık etsin inşallahc*c*c*c* |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz Tesekkr ederm yıtıksevda evde bi çekmece ilacım var ama streste tekrar edıyo nasıl yanı mehmet akif konuşmalarımdan erkek mi sandın :D :D |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz ... hayırlı olsun misfrlğiniz ..tekrar hoşgldnz aramıza:) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz Hoşbulduk :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz Medrese eğitimini açıklarmısınız.hangi dersler var derslerin içeriği,hocaların durumu günde kaç saat çalışıyordunuz ve bilgilerinizi unutmamak için ne yapıyorsunuz. Medrese eğitimi almış kişiler diyanete pek sıcak bakmıyor.sizin düşünceniz...ArO* |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz Misafirliğiniz hayırlı olsun. kendinizi kısaca tanıtırken,ilim ehli bir müslüman kardeşimiz olarak sorularımı yöneltmek istiyorum.sizce devletin terör dediği,bir kısım halkın kıyam dediği,bir başkasının zülme başkaldırı dediği kürt sorunu ;
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz hayırlı olsun misafirligin kardeşim... :) Ellerin için üzüldüm inşallah en kısa zamanda geçer herşeyeden önemli saglıgın dikkat et takmamaya çalış bedenimiz bize emanet unutma kardeşim... rabbim şifa versin inşallah... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz **Muskem; Sarf,Nahiv,Fıkıh,Kelam,İtikad,Meani,Kuran-ı Kerim ve biraz da Tefsir dersi mevcut.Ben yatılı kaldım.Sabah 8 den itibaren akşam 10'a kadar yemek,abdest,namaz gibi zaruri ihtiyaçlar hariç sadece ders çalışıyorduk.Mesela Sarf kitabını ve diğerlerini her sene tekrar tekrar okuduk ve mutlaka her sene 2 kere döndük.Dersleri ezbere verdik,kitap bitince o kocaman kitapları bir oturuşta baştan sona verdik.Böyle olunca da istesek de unutmuyoruz :) Hocaların da tek gayesi(istisnalar hariç) okutmak ve hizmet etmek.Bizim için merdivenden bir toz kaldırmak da hizmettir yani. Diyanete sıcak bakmıyorlar malesef.Ben esneğim bu konuda.Müslümanlar bu şekilde aralarında gruplaşmak yerine keşke kabullenmeyi ve kenetlenmeyi öğrenebilseler.Müslüman müslümandır.Malesef günümüzde herşey etiket. Dur hele; bu sayfada siyaseti uygun görmüyorum.Türkiye Türklerindir. İdil su; Allah razı olsun |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz Cevabınız için teşekkürler Lakin size soracağım sorulardan vazgeçtim Kafatasçı zihniyeti savunan sözünüzden ötürü İlim Ehli Bir kişiye yakışmadı. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz Kafatasçı zihniyetim hangi cümlede mevcut acaba? |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz hayırlı misafirlikler :-) rabbim şifa vesin öncelikle bende bu konuda senelerce sıkıntı yaşadım ,el parmaklarımı hissetmediğim anlar çok oldu.gitmediğim doktor, aktar kalmadı.hamdolsun sonunda bunun tamamen psikolojik olduğu tanısı konulunca çareyi kendi kendimi tedavide buldum.kullandığım onlarca kremin faydası olmadı.dikkatimi farklı alanlara yönelterek,kurslara giderek bu illeti yendim.ama inan çok acılar çekmiş,çok ağlamıştım.kortizonlu kremlere mecbur kalmakta sinir sistemime zarar verdi.hamdolsun kendimi derslere verince geçti.rabbim sanada şifalar versin.stresi yenmeden bu illet gitmiyo haberin ola.selametle kardeşim.. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz Teşekkür ederim Allah razoı olsun benim de ara ara kanıyo elimi dahi yıkayamıyorum kremlerle geçiyo ama strese gelemiyo malesef şimdi de sınav sıkıntısı malum |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz amin bacım,birde" advantan "adlı kremi dene bu kanamaların acısını alıyor.rabbim şifasını tez vakit versin inşaAllah. |
sayenizde pkk lı olacağım.ben türküm türk oğlu türküm ama insanım.kürtlere yapılan zülmü yaşadım biliyorum.ve türkiye türklerin değildir,başta kürtler olmak üzere,burda yaşayan herkesindir.o cümle çok üzdü beni:( malaesef pkk yi biz ürettik bu faşist kafamız üretti.insanların damarına basa basa çık dağa dedik.çıktılar işte ve şimdi terör dediğiniz,üç çapulcı dediğiniz kişilerle masaya oturmak zorunda kalsınız.yuh size yuh sizin gibi kafalar yuhh islamdan nasiplenmeyen ırkçılara.sizi alim sanmıştım ama malesef o ilim size fayda etmemiş. sorumu geri aldım islam alimlerine yöneltirim inşallah. türkiye türklerinmiş.........!!! |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz Meseleyi bana Türkler ve pkk olarak sorduğunuz için o şekilde söyledim.Irkçılık değildiki amacım. N*h ve yuh kelimelerini kullanıp benim müslümanlığımı ve ilmimi yargılamanız abesle iştigal olmadı mı sizce de? Ameller niyetlere göre olduğu için cümleme bakınca yanlışmışım gibi dursa da hiç alakasıı yok aslında. Lütfen uzatmayın ve hiç hoşlanmadığım siyaseti burada okumak zorunda bırakmayın beni.. Beni bilen bilir.Siz sadece tanıttığım kadar bilirsiniz.Önce öfke kontrolünü ve insanlarla iletişimi öğrenin sonra tartışın,ama hakaret ile değil. Yazdıklarınızı da bana değil ülkeye bunu yapanlara anlatın. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz Makbergülü teşekkür ederim arkadaşım |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz Öncelikle misafirliğinizin hayırlı olmasını dilerim. Türkiye Türklerin'dir sözünüzü ırkçılık kast etmeden söylediğnizide tahmin edebiliyorum , ama unutmamak gerekirki ,bazıları için önemli olan sizin ne anlatmak istediğiniz değil, onun ne anlamak istediğidir. Değerli kardeşim benim bir sorum olacaktı, cevap vermez isenizde saygı duyarım.Günümüzde yıllarca din eğitimi almış bazı bay ve bayanların özellikle sosyal medya'da (facebook ,Twetter v.s) boy boy resimlerini paylaşmalarını , olur olmadık aşk şarkıları ve sözleri paylaşıp yorumda bulunmalarını bir Müslüman ve medrese eğitimi almış bir hanım kardeşimiz olarak neye bağlıyorsunuz ? Bunun sebebi ne olabilir ? vede geçerli bir sebep varmı dır ,varsa sizce nedir ? |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz Evet aklımın ucundan bile geçmedi dedim ya meseleye farklı yönden bakmıştım ben. Gerçek hayatta yapamadıklarını sanal alemde apıyorlar.Ben hoş bakmıyorum.Bastırılmış duygular olabilir.Gerçek hayatta tanıdığım efendi veya hanımefendi insanların oradaki profilerine rastladığımda çok değişik sayfalara üye olduğunu ve bir sürü kızı/erkeği ekleyip muhabbet ettiğini görüyorum. O yüzden de öyle bir devirde yaşıyoruz ki kimin nasıl olduğu belli değil malesef.... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz misafilirğiniz hayırlı olsun inş.. |
SAAT: 04:55 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.