![]() |
Cevap: Bu Haftanın Konuğu '' İdil Su '' Kardeşimiz Alıntı:
(: içimde biriken duygular yazmayı çok isterdim ama bazen ben bile içimde ne düşündügümü bilmiyorum kardeşim... Kardeşim diye hitap ediyorum ama ukalaca olmaz inşallah sizin ne ile hitap edilmesinden hoşlandıgınızı bilmedigim için... eyer öyle oluyosa ozr* |
|
|
Cevap: Bu Haftanın Konuğu '' İdil Su '' Kardeşimiz misafirligin hayırlı olsun =) |
|
Cevap: Bu Haftanın Konuğu '' İdil Su '' Kardeşimiz Misafirliğiniz cümlemize hayır getirmesi dileği ile. |
|
Cevap: Bu Haftanın Konuğu '' İdil Su '' Kardeşimiz arkadaşlar hayat hikayemden dolayı acıyorsanız bana lütfen bunu yapmayın rica ediyorum ben acınıcak biri degilim hayatımdan utansam yazmazdım ben utanmıyorum diger insanlar burdaki insanlar nasılsa bende farksız degilim canımın acıyıcanı düşünürseniz eyer bunu yaparsanız ben ölürüm... |
Cevap: Bu Haftanın Konuğu '' İdil Su '' Kardeşimiz idilsu kardeşim davetimi kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.sizi tanımak güzeldi konuğumuzu ağırlamakda yardımcı olan sorularıyla katkıda bulunan üyelerimizide teşekkürler :):) |
SAAT: 16:07 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.