![]() |
Bu Haftanın Konuğu '' İdil Su '' Kardeşimiz Selamun aleykum medineweb ailesi :):) bu haftaki konuğumuz '' İdil Su '' kardeşimiz. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] kendisine hafta içinde sormak istediğiniz soruları sorabilirsiniz(özele girmemek şartıyla) değerli konuğumuz cevaplamak istemediğiniz sorular olursa cevaplamama hakkına sahipsiniz. hayırlı olsun misafirliğiniz :):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bize biraz kendinizden bahseermisiniz kimdir '' İdil Su ''? |
Cevap: Bu Haftanın Konuuğu '' İdil Su '' Kareşimiz aleyküm selam.. misafirliğiniz hayırlı olsun inş..:):) |
Cevap: Bu Haftanın Konuuğu '' İdil Su '' Kareşimiz misafirliginiz hayırlı olsun inşallah |
Cevap: Bu Haftanın Konuuğu '' İdil Su '' Kareşimiz hayırlı olsun hoşgeldiniz c*c* |
Cevap: Bu Haftanın Konuuğu '' İdil Su '' Kareşimiz hoşgeldn canım hayırlı olsun misafirliğin :):) |
Cevap: Bu Haftanın Konuğu '' İdil Su '' Kardeşimiz Hayırlı olsun misafirliğiniz...RAHMAN her daim yar ve yardımcınız olsun...Aramıza tekrar hoşgeldiniz... |
Cevap: Bu Haftanın Konuğu '' İdil Su '' Kardeşimiz misafirliğin hayırlı olsun kardeşim(: |
Cevap: Bu Haftanın Konuğu '' İdil Su '' Kardeşimiz teşekkürler arkadaşlar medineweb kardeşim beni layık gördügün için teşekkür... k.bakmayın biraz geç cvp verdim gibi oldu ama ben miyim degil miyim emin olamadım bian... :) |
Cevap: Bu Haftanın Konuğu '' İdil Su '' Kardeşimiz kütahyalıyım... tipik boga burcuyum... konuşmayı çok severim... imam hatip mezunuyum... ilahiyat birinci sınıf ögrencisiyim bilindigi üzere... yas 20 ama 20yi kabullenemiyorum o yüzden küçültmekte üstüme yok... :) bütün günümü evde geçiririm... askerdeki sevdigimi beklerim öyle şimdilik kısaca bu kadar diyelim... |
Cevap: Bu Haftanın Konuğu '' İdil Su '' Kardeşimiz Misafirliğiniz Hayırlı Olsun . |
SAAT: 16:19 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.