![]()  |  

Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]   selamun aleyküm medineweb ailesi :):) bu haftanın konuğu makbergülü kardeşimiz..kendisini öncelikle tebrik eder kolaylıklar dilerim:):) umarım konukluğunuz sizin içinde bizler içinde faydalı hayırlı geçer :):)  hafta içerisinde konuğumuza sormak istediğiniz soruları sorabilirsiniz (özele girmemek şartıyla)  sayın misafirimiz cevaplamak istemediğiniz özel sorular olursa pas deme hakkına sahipsiniz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] tekrardan tebrik eder kolaylıklar dilerim [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] öncelikle tanıyalım sizi.kimdir makbergülü?  |  

Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz  Misafirliğiniz hayırlı olsun inş.. efemm...  Misafire ufaktan bir ikram..:))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]  |  

Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz  teşekkürler efenim bende medineweb kardeş unutmuştur dedim :-) ama görünen o ki bu hafta kaçışım yok :-)   hoşbuldum ,beni bu hafta bu köşede ağırladığınız için sağolun arkadaşlar. hafız kardeşim kahve çok makbule geçti teşekkürler :-)  |  

Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz  kendimi nasıl tanıtayım yada hangi özelliğimle başlayayım bilemedim ama kısacası eş,anne,evhanımı üçgenine birde öğrencilik eklemiş bir Allah kuluyum :-) okumak,araştırmak  kadar yeni bilgiler öğrenmeyi çok seviyorum..   |  

Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz  Alıntı:  
 Alıntı:  
 yeterli zaten teşekkür ederim :):)  |  

|  

Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz  ablam misafir olmuşş c* hayırlı olsun misafirliğin tekraradan hsgldnablacım :):)  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]  |  

Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz  hoşbuldum ayşemmm (: misss kokulu güller harika görünüyor ,çok teşekkürler gül kardeşim (:   |  

Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz  misafirliğiniz hayırlı olsunc*c*c*   |  

|  

Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz  misafirliğiniz hayırlı olsun...  2. sınıf ilahiyat paylaşımınız o kadar çok ki... kısacası eş,anne,evhanımı üçgenine birde öğrencilik eklemiş bir Allah kuluyum :-) okumak,araştırmak kadar yeni bilgiler öğrenmeyi çok seviyorum.. alkış000alkış000alkış000  |  

ArO*ArO* rabbim hayırlı eyler inşaAllah kardeşim,elimden geldiğince faydalı olmak için çabalıyorum evet000 sizler bu notlarımızın faydasını seneye kat kat fazlasıyla alacaksınız inşaAllah ve bizler sizlerin duasını alarak mutlu olacağız (:  |  

Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz  gülüm seni misafir olrak ağırlamaktanda büyük bir keyif alıyoruz.hoşgeldinc*c*  gönül sana çok şeyler ikram etmek isterdi ,lakin beceremiyorum iştemahcup000 bende eniçten selam ve dualarımı gönderiyorum (:iyiki bu ailedesin ve iyiki seni tanıdık.. beraberliğimiz uzun soluklu olur inşallah...c*bende sana smile göndereyim bol bol c*c*c*c*c*c*c*c*ArO*ArO*ArO*c*c*c*c*c*c*  |  

|  

Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz  ablacım hayırlı olsun misafirligin... :)   |  

|  

|  

|  

|  

Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz  misafirin biri ikisi olmaz..hepiniz başımız gözümüz üstüne(:...hepinizi ağırlarız evvelallahhyyyyy   |  

Alıntı:  
  |  

|  

Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz  Misafirliginiz, hayırlı, ugurlu ve huzurlu olsun insallah.  Benim size ikramım şu ayeti kerime olacak: "İman edip salih amel işleyenlerin şüphesiz ki biz böyle güzel amel işleyenlerin mükafatını zayi etmeyiz."  ( Kehf Suresi, Ayet: 30 )  |  

|  

Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz  şimdilik selametle ,evin reisine ve çocuklara zaman ayırmam gerek,çocuklar artık yeter diye feryat etmeden bana müsade (: laf aramızda beni işten izinli gibi görür oldular (:   |  

Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz  misafirliğin hayırlı olsun canım arkadaşımc*c*c*c*c*c*c*c*c*  hayatının her anında sağlık, huzur, mutluluk ve başarılar dilerim  |  

Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz  :)Misafirlğn hayırlı olsun Makbergülü ablamc* aramızda olmnzdan mutllk duyyrmsfhfgshsfhsgh:):)  |  

Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz  misafirliğiniz hayırlı olur inşallah  kardeşim...   |  

Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz  Makbergülü kimdir?  a-)istisarenin "2.Mehmet Akif2 Vak`asi"..... b-)fedakar ve caliskan c-)Istisareye canlilik getiren d-)Mehmet Akifin yardimcisi e-)hepsi c*c*c*c* Gerisini senden dinlemek güzel olacak.............:)  |  

evet000 (: misafirliğin hayırlı olsun ablam  |  

Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]  Misafirliğiniz hayırlı olsun kardeşim ..Görüyorum ki eli boş gelinmiyo bu sayfaya bende bir fincan kahve ile geldim dinlenirsiniz umarım Afiyet olsun :))))  |  

Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] misafirligin hayırlı olsun ablacım (:  |  

c*c*c*c*c*c*c*c*c*c*  |  

Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz  ben elim boş gelmiştim   telafi ediyorum [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]  |  

Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz  bu ne hoş misafirlik maşaAllah bol ikramlı :))   |  

Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz  hoşceldun bacım :)   |  

Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz  hos geldin makber gülü misafirliğin hayırlı olsun   Allah razı olsun emektar arkaaaşımız  |  

Alıntı:  
 Alıntı:  
 Alıntı:  
 Alıntı:  
 Alıntı:  
 amn*amn*ArO*ArO*ArO*c*c*c* aranızda olmaktan bende çok mutluyum.hepinizden ben razıyım, mevlamda razı olsun arkadaşlarım (:  |  

|  

Alıntı:  
  |  
| SAAT: 16:50 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.