![]() |
Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] selamun aleyküm medineweb ailesi :):) bu haftanın konuğu makbergülü kardeşimiz..kendisini öncelikle tebrik eder kolaylıklar dilerim:):) umarım konukluğunuz sizin içinde bizler içinde faydalı hayırlı geçer :):) hafta içerisinde konuğumuza sormak istediğiniz soruları sorabilirsiniz (özele girmemek şartıyla) sayın misafirimiz cevaplamak istemediğiniz özel sorular olursa pas deme hakkına sahipsiniz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] tekrardan tebrik eder kolaylıklar dilerim [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] öncelikle tanıyalım sizi.kimdir makbergülü? |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz Misafirliğiniz hayırlı olsun inş.. efemm... Misafire ufaktan bir ikram..:))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz teşekkürler efenim bende medineweb kardeş unutmuştur dedim :-) ama görünen o ki bu hafta kaçışım yok :-) hoşbuldum ,beni bu hafta bu köşede ağırladığınız için sağolun arkadaşlar. hafız kardeşim kahve çok makbule geçti teşekkürler :-) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz kendimi nasıl tanıtayım yada hangi özelliğimle başlayayım bilemedim ama kısacası eş,anne,evhanımı üçgenine birde öğrencilik eklemiş bir Allah kuluyum :-) okumak,araştırmak kadar yeni bilgiler öğrenmeyi çok seviyorum.. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz Alıntı:
Alıntı:
yeterli zaten teşekkür ederim :):) |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz ablam misafir olmuşş c* hayırlı olsun misafirliğin tekraradan hsgldnablacım :):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz hoşbuldum ayşemmm (: misss kokulu güller harika görünüyor ,çok teşekkürler gül kardeşim (: |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz misafirliğiniz hayırlı olsunc*c*c* |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz misafirliğiniz hayırlı olsun... 2. sınıf ilahiyat paylaşımınız o kadar çok ki... kısacası eş,anne,evhanımı üçgenine birde öğrencilik eklemiş bir Allah kuluyum :-) okumak,araştırmak kadar yeni bilgiler öğrenmeyi çok seviyorum.. alkış000alkış000alkış000 |
ArO*ArO* rabbim hayırlı eyler inşaAllah kardeşim,elimden geldiğince faydalı olmak için çabalıyorum evet000 sizler bu notlarımızın faydasını seneye kat kat fazlasıyla alacaksınız inşaAllah ve bizler sizlerin duasını alarak mutlu olacağız (: |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz gülüm seni misafir olrak ağırlamaktanda büyük bir keyif alıyoruz.hoşgeldinc*c* gönül sana çok şeyler ikram etmek isterdi ,lakin beceremiyorum iştemahcup000 bende eniçten selam ve dualarımı gönderiyorum (:iyiki bu ailedesin ve iyiki seni tanıdık.. beraberliğimiz uzun soluklu olur inşallah...c*bende sana smile göndereyim bol bol c*c*c*c*c*c*c*c*ArO*ArO*ArO*c*c*c*c*c*c* |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz ablacım hayırlı olsun misafirligin... :) |
|
|
|
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz misafirin biri ikisi olmaz..hepiniz başımız gözümüz üstüne(:...hepinizi ağırlarız evvelallahhyyyyy |
Alıntı:
|
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz Misafirliginiz, hayırlı, ugurlu ve huzurlu olsun insallah. Benim size ikramım şu ayeti kerime olacak: "İman edip salih amel işleyenlerin şüphesiz ki biz böyle güzel amel işleyenlerin mükafatını zayi etmeyiz." ( Kehf Suresi, Ayet: 30 ) |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz şimdilik selametle ,evin reisine ve çocuklara zaman ayırmam gerek,çocuklar artık yeter diye feryat etmeden bana müsade (: laf aramızda beni işten izinli gibi görür oldular (: |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz misafirliğin hayırlı olsun canım arkadaşımc*c*c*c*c*c*c*c*c* hayatının her anında sağlık, huzur, mutluluk ve başarılar dilerim |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz :)Misafirlğn hayırlı olsun Makbergülü ablamc* aramızda olmnzdan mutllk duyyrmsfhfgshsfhsgh:):) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz misafirliğiniz hayırlı olur inşallah kardeşim... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz Makbergülü kimdir? a-)istisarenin "2.Mehmet Akif2 Vak`asi"..... b-)fedakar ve caliskan c-)Istisareye canlilik getiren d-)Mehmet Akifin yardimcisi e-)hepsi c*c*c*c* Gerisini senden dinlemek güzel olacak.............:) |
evet000 (: misafirliğin hayırlı olsun ablam |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Misafirliğiniz hayırlı olsun kardeşim ..Görüyorum ki eli boş gelinmiyo bu sayfaya bende bir fincan kahve ile geldim dinlenirsiniz umarım Afiyet olsun :)))) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] misafirligin hayırlı olsun ablacım (: |
c*c*c*c*c*c*c*c*c*c* |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz ben elim boş gelmiştim telafi ediyorum [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz bu ne hoş misafirlik maşaAllah bol ikramlı :)) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz hoşceldun bacım :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz hos geldin makber gülü misafirliğin hayırlı olsun Allah razı olsun emektar arkaaaşımız |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
amn*amn*ArO*ArO*ArO*c*c*c* aranızda olmaktan bende çok mutluyum.hepinizden ben razıyım, mevlamda razı olsun arkadaşlarım (: |
|
Alıntı:
|
SAAT: 06:19 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.