![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Tebessüm'' Kardeşimiz hoşgeldiniz,hayırlı olsun misafirliğiniz..haftaya tebessümle(: başladık..öylede devam eder inşallahc*(: düdüklü tencerede yumurta mevzuunu bende merak ettim bakgülümseyen000 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Tebessüm'' Kardeşimiz Misafirliğiniz hayırlı olsun. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Tebessüm'' Kardeşimiz (:Hayırlı olsun misafirliğin tebessüm |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Tebessüm'' Kardeşimiz Hayirli ugurlu olsun ins, misafirliginiz:) Guzel dolu dolu bir gecer ins:)) bu konu basligindan ayrilmayin emii:)) Nasil olsa ikramlik sorularla baslatirlar sizi bakalm neler olcekk:)) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Tebessüm'' Kardeşimiz "Tebessüm" hayırlı olsun misafirliğin.. niçkinle örtüştğnü anladım seni tanıdıkça ve tebessüm ettiren yorumlarını okudukçac*..aramızda olduğun için tebessüm ediyorr:):) ..ve iyiki burdasın diyorum:) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Tebessüm'' Kardeşimiz Arkadaşımızın yolu konuya düşse bide :) sitede aktif ama konuyu hala okumamış :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Tebessüm'' Kardeşimiz hoşgeldin... misafirliğin hayırlı olsun.... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Tebessüm'' Kardeşimiz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] (nerdesin arkadaşım bak yakaladığımız yerde flaşları patlatacas ona göree gülümseyen000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...](hadi arkadaşım CEE eee diyince çık ortayaaaa ) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] elimde çiçeğimle son kez sesleniyorum arkadaşım :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Tebessüm'' Kardeşimiz Rabbim hayırlı etsin kardeşim, Allah ve Rsulü için tebessüm edenlerden eylesin Mevla, İlminizi ve müdrikenizi artırsın, şeytan ve şaytanlaşmışlardan muhafaza etsin, nefsin kötü hasletlerinden uzak eylesin sizi Mevla, amin ya Mucib....vesselam veddua |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Tebessüm'' Kardeşimiz aranıyorgülümseyen000 ablacım elma dersek çık,armut dersek yine çık bence çnkü meraklardayızgülümseyen000 misafirliğin hayırlı olsun (: c* |
SAAT: 09:18 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.