![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Tebessüm'' Kardeşimiz Alıntı:
|
Allah razı olsun arkadaşım seninde yorumun çok süper...c* evet000 Siz güzel insanlara misafir oldum ya bu bana yeter :):) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Tebessüm'' Kardeşimiz bende soru sorayım dedim sınıf arkadaşıma(: (seni şahsen tanımasakta güleryüzlü olduğunu biliyoruz.Rabb im ömür boyu gülmeni nasip etsin inşaallah..) sorularıma gelince ilahiyat okumaya nasıl karar verdin? bu dönemde en sevdiğin ders hangisi? cevapların için şimdideden teşekkür ediyorum adaşım.Allah razı olsun.. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Tebessüm'' Kardeşimiz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] az kalsın unutuyordum..bu gülde senin için adaşım..selametle.. |
ilahiyat okumaya nasıl karar verdin? Benim için ileride faydası olacağını düşündüğümden ilahiyat okumaya karar verdim. bu dönemde en sevdiğin ders hangisi? tbt dersi :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Tebessüm'' Kardeşimiz maşaallah.Rabb im isminin hakkını vermeyi nasip etsin inşaallah.benim 2.ismim kimlikte fatma..adaşım diyorum sana ama edebiyat öğretmenim dışında ilk kez burda fatma diye tanıyosunuz beni ve çok güzel bi isim. ben beyaz gülü çok severim her zaman çok iyi gelmiştir bana. bugün cuma unutma ne olursa olsun Rabb im hayırlarla tamamlar gününü.. ayrıca seninle bi ortak noktamız daha var ama sana hatırlatmak istemediğimden söylemiyorum ne olduğunu.sen anlamışsındır umarım... sağlıklı huzurlu bol tebessümlü günler diliyorum sana..selametle selam ve dua ile... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Tebessüm'' Kardeşimiz hayırlı olsun misafirliğin bacım :):) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Tebessüm'' Kardeşimiz bu tekrar oğlumun ..klavyenin tuşunu çıkardı,bu da yetmezmiş gibi mesajımı beğenmemiş olucakki tekrar kendi eliyle gönderdi.. küçücük acziyetlerinde bile kuvvet var bebeklerin..istediklerini bizim kuvvetimizle gerçekleştiriyorlar. tebessümcüm özür diliyorum..bu tekrardan dolayı.. |
|
|
SAAT: 15:09 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.