![]() |
Bu Haftanın Misafiri ''keles'' Kardeşimiz selamun aleyküm ehli medineweb [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu haftaki konuğumuz keles kardeşimiz :):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] öncelikle hayırlı olsun konukluğunuz kolaylıklar dilerim :):) hafta boyunca misafirimize sormak istediğiniz sorularınızı sorabilirsiniz(özele girmemek şartıyla) değerli konuğumuz cevaplamak istemediğiniz soru olursa cevap vermeme hakkına sahipsiniz:):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] öncelikle tanıyalım sizi..kimdir keles? |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''keles'' Kardeşimiz Hayırlı olsun misafirliğiniz... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''keles'' Kardeşimiz değerli sınıf arkadaşımın misafirliği hayırlı olsun inşaallah.hayırlarla tamamlansın...selam ve dua ile.. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''keles'' Kardeşimiz misafirliğin hayırlı olsun... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''keles'' Kardeşimiz hayırlı olsun kardeşim :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''keles'' Kardeşimiz misafirligin hayırlı olsun (: |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''keles'' Kardeşimiz bide konuğumuzun yolu düşse :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''keles'' Kardeşimiz gelir inşallah hocam :):) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''keles'' Kardeşimiz yarın ders var gelir ınş...evet000 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''keles'' Kardeşimiz hayırlı olsun inş (: |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''keles'' Kardeşimiz Hayırlı olsun ... hoşgeldinizz :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''keles'' Kardeşimiz Misafirliginiz hayirlara vesile olsun ins. :):) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''keles'' Kardeşimiz misafirliğiniz hayırlı olsn inşaAllah (: |
Alıntı:
sorularınızı bekliyorum Alıntı:
sorularınızı beklerim(: Alıntı:
sorularını beklerim(: Alıntı:
her yaşın bir güzelliği vardır en güzel yaşındasın dolu dolu geçirsfhfgshsfhsgh Alıntı:
senin penguenlere benim ufaklık deli oluyorm20 Alıntı:
Alıntı:
ders var ve ben burdayım Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
beni onurlandırdın Alıntı:
selamınızla beni mutlu ettiniz sorularınız olursa ben burdayımc* |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''keles'' Kardeşimiz hayırlı olsun misafirliğin |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''keles'' Kardeşimiz misafirliğin hayırlı olsun arkadaşım |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''keles'' Kardeşimiz Alıntı:
teşekkür ederim sorularını beklerim |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''keles'' Kardeşimiz herkesten soru bekliyorsun herkes bir soru sorsa işiniz zor...:):) mediniweb tanıtma sorusunu sormuş... bende şunu sorayım ilahiyatı niçin okuyorsunuz... ArO* |
bilmiyorlardıki ilahiyat okumak benim en büyük idialim |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''keles'' Kardeşimiz Misafirliğin hayırlara tebdil olsun inşaallah. Mendilini aldın yanına inşaallah. Terlemeye hazır ol netekim. Fiemanillah. |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''keles'' Kardeşimiz misafirliğin hayırlı olsun kardeşim (: |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''keles'' Kardeşimiz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Misafirliğin hayırlı olsun kelesimmmm :):) |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''keles'' Kardeşimiz misafirliğiniz hayırlı olsun |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''keles'' Kardeşimiz ikramlık sorular geliyor [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]) insanlarla iletişiminiz nasıldır? güler yüzlü müsünüz? ağlar mısınız? ağlarsanız neden? hiç unutamadığınız en kötü gününüz? hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? mutluluk sizin için ne ifade ediyor? kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? hayat felsefeniz nedir? iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? yaptığınız en büyük çılgınlık? Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz? size göre sevgi size göre macera size göre hayal size göre kardes size göre dost size göre aile size göre eş size göre hayat.. size göre insan size göre özlem sizegöre hasret size göre beklemek size göre gitmek size göre mutluluk size göre endişe size göre özgürlük bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? (-) ler (+) ları hep götürür mü? sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? ne tarz müzikler dinlersiniz? forumda sizi en mutlu eden olay? forumda sizi en çok üzen olay? forumda en çok ilginizi çeken konular? hayat size ne öğretti? hayatınızda illa yapın dediğin bişe var mı bize? kolay gelsin...:):) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''keles'' Kardeşimiz misafirliğiniz hayırlı olsun..... |
|
|
|
sanada çooooooooooooooook teşekkür ederim |
|
yav soruları siz soracaktınız değilmi |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''keles'' Kardeşimiz arkadaşlar size bir itirafta bulunmak istiyorum ben sitede misafirlik olayını hiç bilmiyordum bilseydim hepinizi daha yakından tanırdım soru sormayı severim(: |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''keles'' Kardeşimiz ben sorumu sorayım arkadaşıma.3 evladın var sanırım ALLAH bağışlasın inşaallah.. ben isimlerini çok merak ediyorum.tabi istersen cevaplamayabilirsin anlayışla karşılarım:):) |
süleyman efe mehmed senin 2 galiba |
isimleri güzelmiş oğluşlarının. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''keles'' Kardeşimiz benim sorular ne oldu :) |
ilk fırsatta hocam |
Alıntı:
|
SAAT: 04:20 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.