pehlivan | 05 Mayıs 2013 20:47 | Alıntı: Tebessüm";276975][SIZE=" Üyemizden Alıntı
(Mesaj 3)
Pehliiiiiiiimmmmmmmmmmmm hoş geldin misafirsin biraz dinlenip sonra güreşmeye ne dersin gülümseyen000[/SIZE] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] | cok guzelmis cicekler hocam bayildimmmmmmmm (: Allah razı olsun hosbulduk Alıntı: fatmaeymentalha Üyemizden Alıntı
(Mesaj 276982)
sınıf arkadaşım benim, hayırlı misafirlikler dilerim.hayırlı olsun misafirliğin,hayırlara vesile olsun inşaallah...sen misafirlerini karşıla,ben sorumu sorarım sonra...selametle... | amin hocam ins hayirlarla gecsin ins(: sizler gibi sınıf arkadaslarım oldugu icin rabbime binlerce hamdolsun Alıntı: fatmaeymentalha Üyemizden Alıntı
(Mesaj 276983)
| hocam hediyeniz bir harikaaaawaaa fikriniz ise super incelik dolu (:
[QUOTE=Tuba_;276996]Pehlim hoşgeldin de bu hafta bizim temizlik haftsmızdı misafirliğin zamanımıydıgülümseyen000gülümseyen000 hayırlı uğurlu misafirlik olsun inşaallah
Ben hemen bi soru sorayım örgü oyuncakları nasıl yapıyosun bize fotoğraflarını gösterir misin[/QU
tuba hocam hosbulduk,hemen bez supurge kova ne varsa cıkar elbirligiyle once temizler oylegülümseyen000 otururuzgülümseyen000 Alıntı: su damlası Üyemizden Alıntı
(Mesaj 276999)
Hayırlı olsun misafirliğiniz..Hoşgeldiniz aramıza kolaylıklar dilerim ...:) | ArO* hocam hosbulduk (: Alıntı: Tuba_ Üyemizden Alıntı
(Mesaj 276996)
Pehlim hoşgeldin de bu hafta bizim temizlik haftsmızdı misafirliğin zamanımıydıgülümseyen000gülümseyen000 hayırlı uğurlu misafirlik olsun inşaallah
Ben hemen bi soru sorayım örgü oyuncakları nasıl yapıyosun bize fotoğraflarını gösterir misin | tabi hocam gosteririm bilmem forumumuz icin bir sakıncası var mıdır aceba varsa da ozelden atarımgülümseyen000 |