![]() |
Bu Haftanın Misafiri''pehlivan'' Kardeşimiz selamun aleyküm arkadaşlar..bu haftaki misafirimiz pehlivan kardeşimiz..hayırlı olsun inş. tebrik ederim :):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] kendisine hafta içinde sormak istediğiniz soruları sorabilirsiniz(özele girmemek şartıyla) değerli konuğumuz cevaplamak istemediğiniz sorular olursa cevaplamama hakkına sahipsiniz. hayırlı olsun misafirliğiniz :):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bize biraz kendinizden bahseermisiniz kimdir pehlivan? |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''pehlivan'' Kardeşimiz Misafirligin hayirlara vesile olsun :):) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''pehlivan'' Kardeşimiz hoşbuldum hocam (: tam sınav stresinin ertesinde ne kadar güzel bir süpriz oldu ArO* |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''pehlivan'' Kardeşimiz Alıntı:
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''pehlivan'' Kardeşimiz Evhanımıyım,üç çocuk annesiyim,medineweb 'liyim (: İlgi alanlarım kitaplar her türlü elişi ve elsanatları var.Örgü oyuncaklar yapıyorum,çocukların o anki gözlerindeki parıltı herşeye bedel (: Öğrenim hayatımı bitirememek içimde bir ukdeydi şimdide onu çok şükür ilahiyatta yapıyorum,rabbime ne kadar hamdetsem az...Güzel bir sınıfım ve harika ders arkadaşlarım var rabbim hepsinden razı olsun inş (: |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''pehlivan'' Kardeşimiz ablam sen mi geldin? hoşgeldin sefalar getirdin,misafirliğin hayırlı olsun :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''pehlivan'' Kardeşimiz misafir eli boş gelmezmiş nacizane hediyelerim ,inş. içinden vizelerin süper sonuçları çıkacak bir dahaki ay (:[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''pehlivan'' Kardeşimiz Pehliiiiiiiimmmmmmmmmmmm hoş geldin misafirsin biraz dinlenip sonra güreşmeye ne dersin gülümseyen000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''pehlivan'' Kardeşimiz sınıf arkadaşım benim, hayırlı misafirlikler dilerim.hayırlı olsun misafirliğin,hayırlara vesile olsun inşaallah...sen misafirlerini karşıla,ben sorumu sorarım sonra...selametle... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''pehlivan'' Kardeşimiz |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''pehlivan'' Kardeşimiz Pehlim hoşgeldin de bu hafta bizim temizlik haftsmızdı misafirliğin zamanımıydıgülümseyen000gülümseyen000 hayırlı uğurlu misafirlik olsun inşaallah Ben hemen bi soru sorayım örgü oyuncakları nasıl yapıyosun bize fotoğraflarını gösterir misin |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''pehlivan'' Kardeşimiz Hayırlı olsun misafirliğiniz..Hoşgeldiniz aramıza kolaylıklar dilerim ...:) |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
[QUOTE=Tuba_;276996]Pehlim hoşgeldin de bu hafta bizim temizlik haftsmızdı misafirliğin zamanımıydıgülümseyen000gülümseyen000 hayırlı uğurlu misafirlik olsun inşaallah Ben hemen bi soru sorayım örgü oyuncakları nasıl yapıyosun bize fotoğraflarını gösterir misin[/QU tuba hocam hosbulduk,hemen bez supurge kova ne varsa cıkar elbirligiyle once temizler oylegülümseyen000 otururuzgülümseyen000 Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''pehlivan'' Kardeşimiz ben de bi soru sorayım nickiniz neden pehlivan?? |
msl*czk*alkış000alkış000alkış000alkış000alkış000al kış000 misafirliğin hayırlı olsun c*c*c*c*c*c*c* |
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''pehlivan'' Kardeşimiz ben sorayım şimdi de.soru cevapta bıkmadan yılmadan soruların hepsini cevaplıyorsun.hatta muuskem hocanın tabiriyle madenden taş çıkarır misali..bi de bize fırça atıyosun cevaplarımı kontrol edin bekliyorum diye.benim bu azmin çok hoşuma gidiyor...derslere nasıl çalışıyorsun ve hafıza tekniklerini bu sınavda uyguladın mı? |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''pehlivan'' Kardeşimiz Hayırlı olsun kardeşim... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''pehlivan'' Kardeşimiz hayırlı olsun, maşallah sınıfımız bereketli,editör,ayın misafiri,haftanın misafirigülümseyen000msl* |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
gülümseyen000 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''pehlivan'' Kardeşimiz misafirliğin hayırlı olsun kardeşim (: c* |
tekrar hayırlı misafirlikler arkadaşım..selametle... |
|
|
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''pehlivan'' Kardeşimiz az hababam sınıflığıda var bizde amagülümseyen000 o kadar olur değil mi ? |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''pehlivan'' Kardeşimiz misafirliğiniz hayırlı olsun inş. efem.. |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''pehlivan'' Kardeşimiz misafirliğin hayırlı olsuun. hoş geldin (: el uğraşlarına bayıldım (: |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''pehlivan'' Kardeşimiz (:(:(:(:Misafirliğin hayırlı olsun.Rabbim gönlünden geçenleri gerçekleştirmeni nasip etsin inşaAllah(:(:(:(:hsgldn |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''pehlivan'' Kardeşimiz hoş geldin sefa geldin misafirlğin hayırlı olsun... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''pehlivan'' Kardeşimiz HOŞ GELDİN SEFALAR VERDİN PEHLİVANIMIZ hayırlı olsun inşallah hafta sonu net yoktu ancak yazıyorum el işleri çok güzel ende ahşap boyama öğt yaptım bi süre halk eğitimde insanı dinlendiriyor bu işler iyki aramızdasın gönül dostu |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''pehlivan'' Kardeşimiz misafirliğin hayırlı olsun sınıf arkadaşım...:):)c* sınavın nasıl geçti... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''pehlivan'' Kardeşimiz misafirligin hayırlı olsun ablacım (: |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''pehlivan'' Kardeşimiz Misafirliğiniz hayırlı olsun, güzel bir misafirlik geçirirsiniz inşallah. |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''pehlivan'' Kardeşimiz misafirliğin hayırlı olsun ablacım :):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 09:23 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.