![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "eRkam_turabii" kardeşimiz konuğumuza soru yokmu :) misafirliği bitmeden konumuzu biraz daha güncel tutalım :):) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "eRkam_turabii" kardeşimiz erkam turabi ben söylemende mahzur yoksa eğitim durumunu merak ediyorum bir de çalıştığın iş yerinde işin bilgisayar üzerine mi |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "eRkam_turabii" kardeşimiz turabi kürtçede toprak mı demekti erkam ismi de çok duyulmuş bir isim değil alien neyi düşünerek bu ismi koydu |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "eRkam_turabii" kardeşimiz Alıntı:
birde islami alanda kendini nasıl geliştirdin? |
Turab Arapça toprak demek, eRkam ismi erkam bin erkamdan gelir,İlk Allah resulünün sohbet yaptığı Müslüman olanları ilk bir arada topladığı sahabinin adıdır... Asıl adım eRkam değil bunuda belirtiyim .., |
Sivas cumhuriyet ünversitesi makine mühendisi bölümü mezunuyum ,suan mezun olduğum dalda görev yapmamaktayım.Bir kurumda Ayniyat saymanlığına bakıyorum...Asıl işim evrak düzenlemek lakin artık evraklar elden takip yapılmadığı için bilgisayr üzeri çalışılıyor ,genelde hep bilgisayar basındayım lakin öyle gündüz Dairede netde gezinmem sayfalara bakarım okurum sadace... |
Bir soru da ben sorabilir miyim? Erkam bin Erkam'ı hepimiz severiz Allah için... Siz onu sevdiğiniz için mi bu isimle kayıt oldunuz yoksa, Altınoluk dergisinin abonesi misiniz? Ya da şöyle sorayım, Erkam yayınlarını okuyor musunuz? |
Her alanda vana gelen bütün birifink,konusmacı,arastırmacı yazarların konuşmalarına katılırım,Vanda ayrıca bide ismi kalsın bir derneğin haftalık sohbetlerinde bulunurum..öyle kardeşim.. |
|
|
SAAT: 22:11 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.