![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] :):)sfhfgshsfhsgh Akşam muhabbetiniz çay ile olsun |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) Alıntı:
yok abla senin salebin sütlü benim ki kakolu farkı o senin salebn göze daha cok hitap ediyor hem çiçeklerle süslenmiş salepler soğumadan misafirimiz geleydi iyiydi:) tesekkür ederim salep için bitanecik nurşen ablam c* c* c* |
Çayın yanında börekte çok iyi gider...:):) Misafirimizi hoş tutalım bir daha gelmez yoksa ..mahcup000 |
salep için teşekkürler.. Alıntı:
Alıntı:
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) çay kokusunu,sahlep kokusunu alırda..en mühimi dost muhabbetinin kokusunu alırda gelmezmi hiç misafir(:c*c* |
Alıntı:
Alıntı:
Börek çok güzel teşekkür ederim canom.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kalbe dokunmayan her şey eksik kalır. |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Bir şey var, adını koyamadığım. Kırılmaktan öte, parçalanmak gibi. Toplamaya çalıştıkça dağılıyorum. Bir şey var, halledemiyorum.” |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Beni anlayan kalbe Bismillah! Nazan Bekiroğlu. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ya İzin ver ; Sözlerim Bildiğimce yol Alsın, Yada bırak Susayım.. Her şey gönlümde kalsın.. Hz Mevlana |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) yoksunuz arkadaşlar bence bugünlerin degerini bilmek lazım..:) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Misafir uçuşa geçti uçuyor yuvadan bilmem artık :) |
SAAT: 04:16 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.