![]() |
Bu Haftanın Misafiri Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) selamun aleyküm ,kıymetl forum dostları..bu hafta çok özel bir misafir ağırlıyormuşuz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] acaba kim..acaba kimm..ayy çok merak ettik.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] öyle hemen olmaz..biraz tahmin etmeye çalışın..kim acaba... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ayy bakıyoruz ama göremiyoruz hala..iyice meraklandık bak şimdi... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] aklımdan geçen kişimidir acaba...bilemedimki şimdi .. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] benim bir tahminim var aslında.... en az bu kelebekler kadar narin olmalı misafirimiz ve bahar kadar nisan kadar huzur veren bir misafir.. biraz daha inın dostlar biraz daha... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bence bu editör,özel misafir ayağına bizimle dalga geçiyor..ya gardını al yada misafiri çabuk söyle editör..... nezaketsizlik etme smiley kardeş..çiçeklerini hazırla ve sabırla bekle..ayy inanıyorum çok güzel olacak [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] forumun en kıymetlilerinden...paylaşımları ..hüznü insanın yreğine yüreğine işleyen....adını anasayfada görür görmez mutlu olduğumuz.....huzur sakinlik dinginlik ve yapıcı olmanın en doğru ifadesi misafirimiz olsa gerek.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] hadi ama hadi ama ağaçlar bile çiçek açtı..misafir gelemedi..sabırsızlanıyoruz artık.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor....hissediyorum gelecek gelek...hadi arkadaşlar hazırlanın sanki editör söyleyecek gibi duruyor.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] geliyormuş geliyormuş....hazırız... sevgili dostlar..bu haftaki misafrimiz....ne söylesek az gelecek....paylaşımlarından yola çıkarak hep çoook duygusal dediğimiz...hüznün...aşkın ..diğer adı..evet doğru tahmin ettininz...bu haftaki misafiri .......hayAllah tam açıklayacaktım sayfa bitti...neyse kinci sayfada bulışalım....az bekleyin mürekkebimde bitti... |
Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) EVET CANLAR BU HAFTANIN MİSAFİRİ....SEVGİLİ SU DAMLASI..... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] alkış000alkış000alkış000alkış000alkış000alkış000al kış000alkış000alkış000alkış000 BEKLEDİĞİNİZE DEĞİDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM VE... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] diyorum can..... gözümüz yollarda kaldı... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] seni burdan alalım... hayır hayır böyle buyur.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] burasıda ne şiir yazdırır insana.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] dostlar sizleride buyurun burdan alalım.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) Hay Allah gülümseyen000gülümseyen000 |
Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) bol şiirli güzel paylaşımlarınız olsun inşallah misafirhanemize hoşsefa geldin can... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] gelincik kadarzarif olan sevgili su damlasına güzel misafirlikler diliyorum ...ve misafirimizi yormadan,özele kaçmadan sorularınızı ikramlarınızı yöneltebilirsiniz.. bol şiirli muhabbetli güzel bir hafta temennisiyle...iyiki seni tanıdık sevgili su damlası...fi emanillah... |
Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) Güzel karşılama olmuş :) malum kostüm meselesi çıkacak bekliyoruz misafirliğin hayırlı olsun acaba ne soralım ki az düşünelim ... |
Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) ayy abla süper olmuş bayıldım misafirimizi takdimineevet000evet000gülümseyen000gülümseyen000 misafirliğiniz hayırlı olsun Su damlası ,ben sizi tanımaktan çook mutlu olacağım , güzel bir hafta bizi bekliyor..c*c*c* |
Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) Tanitim gerçekten çok guzel olmus masaallah mihrinaz kardes Su damlama yakisir Hayirli ugurlu olsun cnm arkadasim |
Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) seni tanımayı çok isteriz sevgili su damlası..uygun gördüğün ölçüde bize kendini tanıtırmısın...forum içinde en esrarengiz bulduklarımızdansın..paylaşımlarından yola çıkarak ,hakkında ne çıkarabiliriz acaba diye diye, okuyoruz çoğumuz paylaşımlarını..neler söylersin bize acabac*(: |
Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] gerçekten de güzel bi sürpriz oldu bizim için(: hyyyyyhyyyyyhyyyyy ayrıca sunumun çok şirin olmuş arkadaşım tebrik ederim.su damlasına yakışır bi karşılama olmuşalkış000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] sayın editörüm; misafirliğiniz hayırlı olsun hayırlarla tamamlansın inşaallah(: tebrikleri kabul ettikten sonra benden de sürpriz sorular gelicek7638jk4 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu güller de senin için su damlası(: [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) Ne diyeciğimi bilemedim Dostlar.. Karşılama gerçekten de çok güzel.. Beni kabul buyurmanız ayrı bir güzellikte.. Duygularıma sözlerim kifayetsiz kalır.. Allah razı olsun..Tüm dostlarımdan.. Ayrıca Emek sarfedip bu sayfayı bana huzurlu kılan MİHRİNAZ'ıma çok ama çok Teşekkür ederim.. Rabbim senden razı olsun can içim... o güzel sözlerine layık olabiliyorsam ne mutlu bana.. Umarım hepimiz için,hayırlı misafirlik olur... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Allah razı olsun güzel temennilerin için...c* |
sayın editim çok naziksiniz (: Teşekkür ederim.. O güzel güller ve temennileriniz için c* |
receb ayıyla birlikte üç aylarında bereketini yanına alarak,evimize hoşgeldin...c*c*c* [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Bulan Her Yürek, dağlar Ardında Bile Kalsa, teselliyi Gözün Gördüğüyle Değil, yüreğinde Dost Bildiğiyle Bulurmuş...! Hoşbuldum..Allah razı olsun.. Ayrıca bende kutlarım tüm islam aleminin üç aylarını (: Bereket RABBİM den inşaALLAH..c* |
Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) hayırlı misafirlikler evimize hoşgeldin :) seni tanımayı çok isteriz su damlası c* [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Tanırsınız inşaALLAH..c* |
Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) mihrinaz editörüm , ne kadar sabırla karşılamanı okudum.. :) Allah'ım kim acaba , böyle bir muhteşem bir karşılama görmemiştim. Herkesin sevdiği, saydığı onun varlığından mutluluk duyduğumuz biri olduğunu düşündüm fakat aklımdan o kadar çok isim geçti ki, su damlasına gelinceye kadar. Artık isim saymayı bırakıp bir an önce misafirimizin adını öğreneyim derken mihrinaz'ın kaleminin mürekkebi bitti. '' Olmaz ama ya tam zamanında '' düşünceli000 Yine düşünmeye başlamıştım ki, çok şükür sevdiğim editörümün adını okudum. Önce şaka bu diye düşündüm mahcup000 ta ki kutlamaları görünceye kadar alkış000 hyyyyy alkış000 hyyyyy alkış000 hyyyyy |
Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] HOŞGELDİN SU DAMLASI , Şuan bile inanamıyorum... (: Seni burada ve daha yakınımızda misafirimiz olarak görmek beni gerçekten memnun ve mutlu etti. Sınav sonrası böyle bir süpriz yaşamalıydık diyorum.. Tekrar hoşgeldin, sitemizi aydınlattın ... evet000 (: c* c* c* c* c* c* c* |
Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) mizah yönün bi harika mihrinaz abla evet000c* değerli editörümüz seni ağırlamak çok güzel :):) hayırlı misafirlikler inş. ablac* |
Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) En heyecanlı yerinde bitti mürekkebin mihrinaz ablagülümseyen000 Hayırlı misafirlikler (: paylaşımların çok hoşuma gidiyor su damlası abla seni tanımayı ben de çok istiyorum :):) |
|
ArO* Tam yerinde ve kıvamında olmuş , emeğine sağlık çok beğendim...alkış000 :):) |
Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) Bu arada misafirimiz nerelerde , onu hoş tutamadık mı yoksa. Su Damlası neredesin c* c* |
Çok teşekkür ederim.. Allah razı olsun..c* Alıntı:
Bence mihrinaz benden sonra güzel bir mekale yazsa iyi olacak (: Alıntı:
Ayrıca paylaşımlarımı beğenmene sevindim ..cansın c* |
|
Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) Değerli arkadaşım gelelim sorularımıza.. 1.Kitap okumayı severmisin ? Son okuduğun kitap nedir ? 2.Atatürkün doğum yılı nedir ? :) 3.Hayatında yaşadığın komik bir anın oldu mu ? Bizimle paylaşırmısın.. |
Bana eksisinden çok artıları oldu formun..Bırakmayı çok düşünsemde ayrılamadım..iyiki de ayrılmamışım ve güzel samimi içten duygular taşıyan dostların sözlerini göremicektim (: Hepinizden Allah razı olsun... özel hayatıma gelince bu günü kadar asla formda kendimden veya günlük hayatımdan bahsetmedim..Herkezin bir prensipi var öyle değilmi ?Benim prensip meselem de bu (: Beni tanıyanlar biliyorlar zaten (: [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bazen okadar çok şey sıgarki, Bir avuç içine bir damla gözyaşı eşliginde, Hasret olur sevgi olur özlem olur, Yıllarca beklenen bir kutlu misafirin gelişi olur....(: |
1.Evet severim ..Elif gibi sevmek...Hikmet Anıl Öztekin..şiir kitabı 2.1881 yılında doğdu ( oldumu ögretmenim :):) ) 3.çok olmuştur ama ilk aklıma geleni paylaşayım.. karda yürürken sokak ortasında düşmem oldu..gülümseyen000 komiklik nerde dersen kalktım yerden bir daha düştüm sanki kardan adam olmuştum ..Ben bu haldeyken mahcup000 gülenler çok olmuştu..:) |
Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) Hiç ikramlik da yok hani nerde pasta ,böreklerim gülümseyen000 Ama olmaz ki (: |
Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) Teşekkür ederim cvpların için estf latife yapmıştım :) Su damlası çok hüzünlü ,en çok huzur bulduğu nedir ? Sosyal hayattada bu kadar hüzünlümüdür ? Yaşadıklarına hüzünlümü akılcımı yaklaşır ? |
Tabiki o anki ruh halima bağlıyım ..Ağlarsam da kimse susturamaz saatlerce ağlarım..Huyum kurusun gülümseyen000 o an bitmişim demektir.. Biliyorsun canom annem ve babamdan sonra daha beter oldum..Fazla dağıldığımda da kendimi Türk hekimlerine emanet ediyorum gülümseyen000 Yaşadıklarıma akılcı yaklaşmayı yeğlerim tabiki..Hep hüzünle geçmiyo hayat :) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Göz ağlarsa halk, kalp ağlarsa Rab teselli eder... |
Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) teşekkür ederim can bu güzel cevap için..aklıma gelenlerden biriydi,acaba nasıl tanştı forumla sorusu..çoğumuzun hikayesi ortak..ilahiyat okurken buldum şeklindeydi..seninki farklı hakikaten...birlikteliğimiz daim olsun inşallah...sen bıraksan bu aile bırakmaz seni unutmasfhfgshsfhsgh |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] hyyyyyhyyyyyhyyyyy |
|
Hani Allah'kulu yok ortalarda düşünceli000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ' Nereden geldiğini bilirsen kim olduğunu da unutmazsın. Nerede olduğunun farkındaysan da nereye gideceğini bulursun.'' |
Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hayatta bazıları var ki; Adını gördüğünüz de bile tebessüm edersiniz... İşte bunlar hep mutluluk sebebi... Rabbim öyle insanları ömrümüze daim etsin. (: |
kapım her daim açık biliyorsun..Her daim beklerim .. En kısa ve ancak en büyük şiir: "İyi ki varsın" [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tut ellerimi de ; solumuzda açılan yaranın seyrine birikte dalalım. Hangimizin yarası derinse oraya tuz basalım....! |
Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kelimeler Seni tabirde kelimeleri dizmek çok zor ! Satırlara sığdıramam, Ne kadar hakkım varsa hepsini seni yazmakta kullanırım, Duam tamamlar ötesini … Hikmet Anıl ÖZTEKİN... Bu günlük bu kadar canlar .. Hayırlı,Huzurlu akşamlar Hepinize.. slm ve dua ile... |
Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) Kalp aglarsa rab teselli eder Bu cok hosuma gitti Su damlam Hayat felsefen nedir? |
SAAT: 07:43 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.