![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) Alıntı:
Benim için doğruluk ve dürüstlüktür.. En önemliside her başlangıcın Hayırlısını dilemektir.. Hayatınızda şu üç mübarek armağana dikkat edin : imanınıza, ömrünüze ve âşk'ınıza, bunları israf etmeyin bunlara insaf edin ... - iman hakikattir, ömür hayırlıdır ve aşk güzeldir ... Kâhraman Araz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) Uc kelimede ozetlemissin masaallah Ask sadece insanlar icinmidir Yoksa evrendeki hersey sigar mi Ask I heceler misin |
Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Su Damlasi misafirligin hayirli olsun c*....Tüm hayatin boyunca Rabbim yar ve yardimcin olsun..c* Mihrinaz Bu nasil karsilama böyle ..Ağzı-Açık000okutturmussun yani konuyu :)Ama bundan sonra misafirler de bunu bekleyecek ona görec* |
Göz nereye bakar sa Gönül oraya akar... Züleyha Yusuf’a bir mektup yazmaya başlayınca; “Yusuf..” diye başladı. Durdu. “Yusuf..” diye bitirdi. Gördü ki hitaptan öteye geçemedi. Anladı ki aşkın namesinde sernameden öte kelam yok. Ve Züleyha’nın lugâtında Yusuf’tan öte sözcük yok.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Âşığın Gözyaşı Gül Renginde Akar!... |
Güzel,samimi temennileriniz için Hocam.. Rabbim Hepimizin Yardımcısı olsun... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) kahvenizi şöyle buyurunuz.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ikramlarımız kahveyle sınırlı değil tabiki...beklenen ikramlıklarımızı hemen sunalım sana..bir yudum kahvenden iç..bir cevapla... insanlarla iletişiminiz nasıldır? güler yüzlü müsünüz? ağlar mısınız? ağlarsanız neden? hiç unutamadığınız en kötü gününüz? hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? mutluluk sizin için ne ifade ediyor? kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? hayat felsefeniz nedir? iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? yaptığınız en büyük çılgınlık? Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz? devamı gelecek..merakla cevapları bekliyoruzsfhfgshsfhsgh kolay gelsin.. |
Askin gozyazi gul renginde akar Peki sence kalem ve harfler konusurmu Harflerin sirri var mi |
Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) Hayırlı Olsun Ablam. |
|
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) Alıntı:
|
Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) Evet sivaslıyım ..çok teşekkür ederim ..ikramlıklarınız için lakin göremedim hira kardeşim..yinede sağolun...c* |
Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] akşam çayın olsun su damlası..fatma eymen editörüm de evimin misafiriydi bugün.:):)..sanada ikram edelim istedik...hyyyyy |
Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) Misafirliğin Hayırlı Olsun Abla... Sözlere sukut yüklemişssin ,ömre aşine cümlelerle,Hayat tecellisine sevda yüklemişssin Abla,İmtihan demişssin her adıma Her Anına,Gün gelmiş Üzülmüş,gün gelmiş sevinmişssin Ömrün Hayırla olsun Abla..Murat... Konuların duygu yüklü bi o kadarda yürek buruk,İnsaAllah konuların az değişir Abla :)))) Mihrinaz Abla Misaifiri davet şeklin Çok güzel olmuş emek sarfetmissin eline sağlık... Müsaden olursa damla abla sorumda olacak... |
ben en son cayi bitirmistimçay-kahve000 Bu arada cay nasil demlenir diye bi konu acmalisin mihrinaz.ve medineweb mutfak kismina "simartan kurabiye" tarifini en kisa surede eklemelisinevet000 |
sizin yedikleriniz de benim.. Afiyet bal şeker olsun...c* |
konularımın değişmesini istemişsin ..Ben buyum can değişemez..konularda sizleri üzdüysem eğer af ola...Hakkınızı helal edin.. Ama şu konuda söz veriyorum..Konu yok artık... soruya gelince sorabilirsin müsade Rabbimden..Elimden geldiğince gücüm yettiğince cvb her daim vardır... saygılar..c* |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] en özelinden pasta getirdim sana..haa birde tanıdık bir sayfadan şunları getirdimsfhfgshsfhsgh(: [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yarana Derman Kendini bil Sen gülümse hüzün çiçeği her sabah menekşe koksun yüreğin gözlerin sevda konuşsun… sen gülümse bahar koksun gülücüğün hüzün sussun hayatın sancısına isyan etsede yüreğin gülümse... ~ÖyLe~ (: birde..... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Biraz gülseler yüzümüze, hemen gönlümüz alınır.” — Öyle çocuğuz işte. . . (:(: |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) daha ikramlıklarımın devamı var sırada...şöyleki....... size göre sevgi size göre macera size göre hayal size göre kardes size göre dost size göre aile size göre eş size göre hayat.. size göre insan size göre özlem sizegöre hasret size göre beklemek size göre gitmek size göre mutluluk size göre endişe size göre özgürlük bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? (-) ler (+) ları hep götürür mü? sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) 1-Sivasın en meşhur yemekleri nelerdir ? 2- madımak yemeğinin tarifini alabilirmiyim sizden ? 3-Sivas şivesinden ,yörede kullanılan kelimeler nelerdir ? Çorum şivesine yakın olduğunu duymuştum analiz edeceğim :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) Allah razı olsun Abla ,konularınızı herdaim okudum ve bakındım ,Konu falan artık yok demeniz adıma beni üzer....Duygu yüklü heceleriniz ,gün geldi gecelerimi Ayaza gün geldi bahara cevirdi..Tesekkürler... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) hayırlı olsun su damlası....sivasın en güzel mahallesi sizce neresidir?? |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) Misafirliğiniz hayırlı olsun |
|
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) Hayirli olsun misafirliginiz c*soguk memleketin sicakkanli insalarina selam olsun |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) su damlası bizim kapımızın önünden istasyon caddesine kadar olan cadde hayri sığırcı caddesi önceden sığır yoluymuş hatta bir tarafı da ırmak geçiyormuş orayı kapatmışlar ..sivas ırmağın üstünde oturuyor sanırsam... istasyon caddesinde yazın yapılan ilahi konserleri ilgini çekiyor mu?özellikle iftardan sonra yapılan gösterilerdüşünceli000 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) en güzel mahalle bence Kümbet :))) |
ve birde siz siz olun kimseyi kırmayın..Akan gözyaşlarınızı sorarsa Rabbim verecek cevabınız da olmalı.. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) kümbet çok karışık bir mahalle kim gitse kayboluyor....gülyurt ya da mevlana en sakin mahalleler bir de sanki havası daha temiz.. |
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) sularınız paslı akıyor mu ? |
|
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) su damlası inşallah ne güzel olur...hafta içi eğer köye gitmezsem istasyon turu yaparız....bir yukarı bir aşağıdüşünceli000 arı sitesini de unutmamak lazım.. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) ben bugün köydeydim bizim oraya çok fazla kar yağdı sizin oraya da yağdı mı? |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) evet abla sivasi bilirim orda okudum |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) islaminesil nerede okudunuz? |
Alıntı:
Alıntı:
|
SAAT: 03:46 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.