![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) 1-Sivasın en meşhur yemekleri nelerdir ? 2- madımak yemeğinin tarifini alabilirmiyim sizden ? 3-Sivas şivesinden ,yörede kullanılan kelimeler nelerdir ? Çorum şivesine yakın olduğunu duymuştum analiz edeceğim :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) Allah razı olsun Abla ,konularınızı herdaim okudum ve bakındım ,Konu falan artık yok demeniz adıma beni üzer....Duygu yüklü heceleriniz ,gün geldi gecelerimi Ayaza gün geldi bahara cevirdi..Tesekkürler... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) hayırlı olsun su damlası....sivasın en güzel mahallesi sizce neresidir?? |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) Misafirliğiniz hayırlı olsun |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) Alıntı:
|
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) Hayirli olsun misafirliginiz c*soguk memleketin sicakkanli insalarina selam olsun |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) su damlası bizim kapımızın önünden istasyon caddesine kadar olan cadde hayri sığırcı caddesi önceden sığır yoluymuş hatta bir tarafı da ırmak geçiyormuş orayı kapatmışlar ..sivas ırmağın üstünde oturuyor sanırsam... istasyon caddesinde yazın yapılan ilahi konserleri ilgini çekiyor mu?özellikle iftardan sonra yapılan gösterilerdüşünceli000 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) en güzel mahalle bence Kümbet :))) |
ve birde siz siz olun kimseyi kırmayın..Akan gözyaşlarınızı sorarsa Rabbim verecek cevabınız da olmalı.. |
SAAT: 04:18 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.