|   |  |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi Hâdimul İslam,Açılış Tarihi: 20 Nisan 2015 (11:30), Konuya Son Cevap : 19 Mart 2022 (14:51). Konuya 135 Mesaj yazıldı | 
   ![]()  |  
|   |  LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme | 
|    |  Mesaj No:81 | 
|    

su damlası sivasın esnafı kazıkçı olmasa birde....

__________________      |  |
|    |  Mesaj No:82 | 
|       Durumu:   Medine No :  40187   Üyelik T.:
20 Mart 2014   |      Lise,Gazi cok proğram lisesi,     Üniv.cumhuriyet 
				__________________   Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin  |  
|    |  Mesaj No:83 | 
|       Durumu:   Medine No :  13055   Üyelik T.:
18 Aralık 2010   |      can memleket memlekettir..Atamam nerde yo ki..kendi kendimizi atarsak halimiz ne olur..kusura bakma ben seviyorum memleketimi..   
				__________________   ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..."  |  
|    |  Mesaj No:84 | 
|    

islaminesil kümbeti neden sevdiğiniz anlaşıldı....

|    |  Mesaj No:85 | 
|       Durumu:   Medine No :  40187   Üyelik T.:
20 Mart 2014   |     neden kardeşim   
				__________________   Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin  |  
|    |  Mesaj No:86 | |
18 Aralık 2010   |     Alıntı:  
 2..Tarifi yazacam pc de sorun var canom..düzelince yazarım söz..Hakkını helal et.. 3.canom sesimi duyuyorsun ya analiz daha iyi olur bence..kıyasla bir daha kine   
				__________________   ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..."  |  |
|    |  Mesaj No:87 | 
|    Medineweb Baş Editörü    Durumu:    Medine No :  14593   Üyelik T.:
15 Kasım 2011   |     

ohoooo sivaslılar basmış burayı..kafamda resmen hangi sokak hangi cadde hangi okul sivasın haritası oluştu sayenizde     ...çaylarınız benden    |  
|    |  Mesaj No:88 | |
18 Aralık 2010   |     Alıntı:  
 çay bitirdikten sonra bardaklar ve tepsi benim olabilir mi ![]() çok güzeller de..   
				__________________   ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..."  |  |
|    |  Mesaj No:89 | 
|    Medineweb Baş Editörü    Durumu:    Medine No :  14593   Üyelik T.:
15 Kasım 2011   |     |  
|    |  Mesaj No:90 | 
|    

su damlası benim ki sadece bir eleştiri ....ailem esnaftır atarsam önce ailem var       ....

![]()  |  
| Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Konuyu değerlendir | |