![]() |
Cevap: SALAVAT I ŞERİF kampanyası.. hadi arkadaşlar çok kısa sürede çok büyük sevap almak istemez misiniz en az 100 tane siz de alın |
Cevap: SALAVAT I ŞERİF kampanyası.. ben 200 tane aldım |
Cevap: SALAVAT I ŞERİF kampanyası.. ─────▄▌_▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌ ───▄▄██▌█ salavatla dolduruyoruz.. . ▐ ▄▄▄▌▐██▌█ bir salavatta sen ekle... . ▐ ███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌ ▀(@)▀▀▀▀▀▀▀(@)(@)▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀(@)▀ == ince sızının yayınladığı bu resim çok güzel ve anlamlı hadi arkadaşlar |
Cevap: SALAVAT I ŞERİF kampanyası.. 100 tane alıyorum ablaa :) seni takdir etmekten geri duramıyorum .. hayra vesile olan yapan gibidir :) |
Cevap: SALAVAT I ŞERİF kampanyası.. Alıntı:
|
Cevap: SALAVAT I ŞERİF kampanyası.. bugün bu salavatı başlatan esma nurdan allah razı olsun hadi arkadaşlar o kadar zor birşey değil biraz okumak hiç salavat okumamaktan daha iyidir |
Cevap: SALAVAT I ŞERİF kampanyası.. 100 de ben alıyorum |
Cevap: SALAVAT I ŞERİF kampanyası.. SelamünAleyküm Değerli ALLAHU TEALA DOSTLARI Peygamber AŞIKLARI Bir büyüğümün hazırladığı salavat kampanyasına tüm ümmeti MUHAMMED davetlidir. Katılırsanız beni çok mutlu edersiniz ALLAH razı olsun inşALLAH RABBİM SİZE HABİBULLAH EFENDİMİZİN ŞEFAATİNİ NASİP EYLESİN Kod: [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Besmele Selam ve Dua İle |
Cevap: SALAVAT I ŞERİF kampanyası.. Allahummesalli Alaseyyidina Muhammed Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed... |
Cevap: SALAVAT I ŞERİF kampanyası.. Alıntı:
Günceldir |
SAAT: 18:25 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.