![]() |
Cevap: SALAVAT I ŞERİF kampanyası.. Alıntı:
Rabbim size yardım etsin inşAllah Efendimiz Nuru Hiçbirzaman Yüzünüzden Kalbinizden Eksilmesin inşAllah O bir gün genç kız olacak Ama Muhafazakar bir genç kız Ahlaklı Edepli Zeki ve Çalışkan bir kız olacak Efendimizin Sünneti Seniyelerine uyacak Tevhidin Davasını Yayacak inşAllah Güzelliği İMANI ile bütünleşecek inşAllah Tabiki Edeceğim Rabbim Hayatta kalmama izin verdiği sürece edeceğim :) |
Cevap: SALAVAT I ŞERİF kampanyası.. Huzur Sokağındaki Feyzanın kızı Hilal gibi olacak inşALLAH :)Elanur :) Elanurun Karşısınada inşAllah Nusret gibi bir delikanlı çıkacacak Yakışıklı İmanlı :) |
Cevap: SALAVAT I ŞERİF kampanyası.. ağlayan000amn*amn*amn*ArO*ArO* ben böyle güzel dua eden birine rastlamadım ArO*ArO* Allah, dularınız gibi iki tarafta sizi güzel ve bahtiyar eylesin elanur kendisine dua edildiğini öğrenince 500 çıkardı :) ikimizin toplam 1500 |
Bir zar derki övünmeyi mizana bırakın :) Teşekkür ederim destekleriniz için Efendimiz Sizden Razı Olsun inşAllah Elanur Kardeşimizede Güzel Hayırlar Güzel Bereketler Nasip Eylesin :)ALLAHU TEALA kabul etsin inşaAllah:)ArO* |
Cevap: SALAVAT I ŞERİF kampanyası.. Allahummesalli Alaseyyidina Muhammed Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed... |
o zamana ise ben biraz daha alıcam |
Cevap: SALAVAT I ŞERİF kampanyası.. Alahümme salli ala seyyidina Muhammediv veala ali seyyidina Muhammed |
Cevap: SALAVAT I ŞERİF kampanyası.. Değerli Efendim Evet Kutlu Doğum Haftası İçin Allah Razı Efendimiz Sizlerden Hoşnut Olsun inşAllah :) Teşekkür Ederim Destekleriniz İçin:) Konu Günceldir:) |
Cevap: SALAVAT I ŞERİF kampanyası.. ben 1000 (bin ) selavat daha alıyorum,devamı gelir inşallah |
Cevap: SALAVAT I ŞERİF kampanyası.. Allahümme salli ala seyyidina Muhammediv veala ali seyyidina Muhammed * 20 |
SAAT: 06:09 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.