![]() |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak Allah ım çalışmalarımızı arttır... hepimizin sınavlardan geçmeyi nasip eyle... |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak amn*amn*amn* |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun okuduğunu anlayan anladığını yaşayan yaşadığının feyzini alan kullarından etsin |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak dua kardeşlerim sınav çok yakın birbirimizi duada unutmayalım allah bu dönem hepimizi başarılı kılsın inşallah |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak Alıntı:
Allahümme ahsin akibetena fi’l-umuri külliha ve ecirna min hızyi’d-dünya ve azabi’l-ahıreti.” Anlamı:Allahım bütün işlerimin sonucunu güzel eyle,beni dünyada rezil olmakdan ve ahiret azabından koru. |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr" "Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır" [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Allah ım! sınava girecek tüm arkadaşlara zihin açıklığı ver.amin... |
|
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak dua kardeşlerim sınavda başarılı olmak için birbirimize dua edelim dua ve allahın lütfu olmazsa istediğimiz kadar çalışalım boş allah bu dönem herkesi başarılı kılsın inşallah |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak Allah im hafta sonu yapılacak olan sınavda bütün kardeşlerime ve bana yardım et özellikle arapça ve diğer dersleri yapmayı nasip et.amin. |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak Allah'ım bütün derslerin soruları bizim için en kolayları olur inşallah...amiiiinnn :):) |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak amin amin. Allah ım herkesin hakkında hayırlı olanı hayırlısıysa ii bi notla geçmeyi nasip et sınavı kolaylaştır ya rabbiimmmm amn*amn*amn* |
|
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak çalışana allah yardım eder evelallah sıkmayın canınızı buda geçer. |
|
birbirimizi duada unutmayalım arkadaşlar |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak hepimiz az ya da çok elimizden geldiğince derslerimize baktık allah hepimizin yardımcısı olsun eksiklerimizi tamamlasın lütfuyla sevindirsin inşallah |
|
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak amin ablacımm |
|
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak sevgili bölüm arkadaşlarım... hepimiiiiz bütün bir dönemi arı gibin,karınca gibin ,çalışarak kitap didikleyerek geçirdik... dua kardeşliğini sonuna kaddar hakettik..sevgili kardeşlerim... biz olmaz denileni yaptık ve kitapların tozunu attırdık... bu yolda engellerimiz olmadımı...hemde çooook... kimimiz eşine rağmen,kimimiz çocuklarıyla,kimimiz burda bahar temizliği yaparken... evin içi içler acısıydıAğzı-Açık000...gezmedik,uyumadık ve çalıştık..yıldıkmı..asla... neyse arkadaşlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun,bunu söylemek istemiştim sadecemahcup000 |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşaallah... bu konuya fazla bakamasamda namazlarımda dualarımdasınız ... |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak herkes harıl harıl ders çalışıyo ellaam...hyyyyyRabbim yar ve yardımcımız olsun.... artık uykumla daha fazla mücadele edemicem...herkese iyi çalışmalar...emeği geçen herkesden Allah razı olsun... |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak Birliktelik en güzeli. bireysel değil de toplu hazırlanmanın mutluluğu,verimi paha biçilemez. önümüzdeki ay için bu gücün fazlasına sahip olalım inşallah :) bu kez çaylar daha sıcak, cee'ler daha fazla olsungülümseyen000 emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah. dualar müşterek (:Mevlam yardımcımız olsun. |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak Amin inşallah... arada kilometreler olmasına rağmen dualarda buluşmak.. islam kardeşliği ne güzel şey!! Rabbim tüm kardeşlerimin senin rızan için öğrendiği bu ilimleri doğru anlayıp hayatımıza geçirmeyi nasip eyle... Gerçek imtihanımızla beraber onun yanında küçücük kalan şu sınavımızı da kazanmamıza vesile kıl... Bu islam kardeşliğini de hayırlı ve daim eyle.. amin. |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak rabbim yar ve yardımcımız olur inşaallah her daim...... |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak Rabb im tüm arkadaşlarımın yardımcısı olsun.çok güzel bi bölümde okuyoruz ve hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. ben eminim ki hepimizin sınavı çok güzel geçicek içim çok rahat. Rabb im emeklerimizi boşa çıkarmasın inşaallah...selam ve dua ile.... |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşş .. tüm kardeşlerime duacıyım.. en güzel şekilde sınavı atlatrz umarım Allahın izniyle......evet000:):) |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak BANA DA ÇOK DUA EDİN ARKADAŞLARIM.BU SINAVLARIMI BAŞARIYLA GEÇMEK İSTİYORUM.ALLAH BÜTÜN İNSANLARA GÖNÜLLERİNDEKİNİ HAYIRLISIYLA VERSİN.c* |
amn*amn*amn*amn*amn*amn* |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak arkadaşlar hepinizin dualarına gönülden amin diyorum |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.hakkımızda hayırlısını versin,hepimiz elimizden geldiğince tedbirimizi almaya çalıştık ,takdir mevlamındır der tevekkül ederiz..mevlam eksiklerimizi tamamlasın,hepimize zihin açıklığı versin..hayırlı sonuçlarla karşılaşmak duasıyla...fiemanillah.. |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak selamun aleyküm arkadaşlar hayırlı cumalar sizlere ismi azam duası yazmak istiyorum en az 11 en fazla 111 kere tekrar edildiğinde bütün hayırlı maksatların hasıl olacak inşaALLAH (: tabi mahreçler var oları nasıl yazacağımı bilmiyorum ALLAHU HÜVE MELİKÜN SEMİYUN GADİRUN KERİYMÜN HALİYMÜN LATİYFÜN ALİYMÜN MÜIYNÜN SADİGUN bu kardeşinize de dua ederseniz sevinirim (: |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak :):)arkadaşlar hayırlı cumalar Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun kolaylık versin:):) |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak Tüm dualara amiiinn diyorum evet000 |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak herkesten Allah razı olsun....İnşallah hepimiz emeğimizin karşılığını kat kat alırız... sorunsuz şekilde sınavlara katılıp hayırlısıyla sular seller gibigülümseyen000 cevaplamayı nasip etsin MEVLAMc* |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak amn*amn*amn*amn*amn* Allah hepimizin yardımcısı olsun hakkımızda hayırlısını versin inşallah |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak ALLAHU TEALA HAZRETLERİ yarınki sınavda 1.ve 2. sınıftaki arkadaşlarımızın yardımcısı olsun İNŞAALLAH hakkımızdaki hayırlı notları alırız |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak رَبِّ اشْرَحْ لِي صَدْرِي {25} وَيَسِّرْ لِي أَمْرِي {26} وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِّن لِّسَانِي {27} يَفْقَهُوا قَوْلِي "Ey rabbim. Göğsümü aç, genişlet. İşimi kolaylaştır. Dilimde bulunan düğümü çöz de, anlasınlar beni”(Taha:25-28)çok okuyalım İNŞAALLAH |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak medine web teki tüm öğrencileirmizin geçer not alması duası ile |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak Yarın inşaAllah soruları görünce yüzümüz güler :) |
SAAT: 15:23 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.