![]() |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak rabbim sınavlarımızda doğru cevap verebileceğimiz soruları çıkartır inşaallah........ rabbim yar ve yardımcımız olsun...... (ben girmeyecem ama kendimi girecek gibi hissettim biran) rabbim kolaylıklar versin....... |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak arkadaşlar yarın ki sınavda da birbirimize dua etmeyi unutmayalım |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak arkadaşlar duada birbirimizi unutmayalım allahım haftasonu olan sınavda hepimizi başarılı kılsın inşallah |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak RAHMAN sınava girenlerin yar ve yardımcısı olsun...Kalamlerinize kuvvet inşaALLAH...Dualarım sizlerle .... |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak Alıntı:
|
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak allahım hepimizin eksiklerini tamamlasın mahçub etmesin inşallah |
başka hiçbirşeye bakmaz oldular...varsa yoksa dersler ....ne diğer konulara bakabiliyorlar nede yorum yapabiliyorlar...allhım biran evvel bitsin şu sınav eziyetleride aramıza dönsünler..azıcık başka konularla ilgilensinler gülümseyen000gülümseyen000gülümseyen000diye duanlarında unutma su damlam..ve diğer üyelerhyyyyy |
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak s. a keşke bende sizin gibi sınav heyecanı yaşasaydım onun güzel bi okadarda sıkıntısını tada bilseydim ilimde her adım ilerleye bilmek onun hersınavda meyvererini ala bilmek kendi zirvelerimi aşmaya calışa bilseydim ama öle bi imkanım olmadı olanlarada Rabbim kolaylık versin şimdiden cümlenizin sınavları başarılı olur inşallah emeksiz ekmek olmazmış. Hayat da başlı başı bi sınav degilmi aslında ben de varım :) neyse uzatmayım. size sınavda kolaylık duası. (Bismillahirrahmanirrahim.Ya rabbi gögsümü ve gönlümü genişlet, işimi kolaylaştır. dilimin bagını cöz.sözümü anlaşır eyle; |
|
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak birde sınava başlarken okunacak dua. Ey Hayy ve kaykum olan Allah ım!Senin rahmetine sıgınıyorum; |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş BAŞARILARRR c*c*c* |
|
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak Mevlam yardımcımız olsun. elimizden geleni yaptık,gerisi tevekkül (: |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak mevlam hepimizin yardımcısı olsun ..hayırlı sonuçlarla karşılaşalım inşaAllah :) rabbim ben ve arkadaşlarım elimizden geldiğince çalıştık, çabaladık ..artık tevekkül edip sana sığınıyoruz,sen takdir edersen her olmaz olur ya rabb! sen bizleri hak yolunda hizmet eden ,hayırlı kullar zümresine kat....aminn |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak Allahu teala hazretleri sınava giren bütün müslümanların yar ve yardımcısı olsun hakkımızda hayırlı olanı bizlere nasip eylesin amin amin amin |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak Bütün arkadaşlara (çalışanalkış000-çalış(a)mayanafrn*) Cenab-ı Hak'tan muvaffakiyetler temenni ediyorum. |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak inşallah herkes emeğinin hakkını alır...sınavdan mutlu haberlerle dönmek dileğiyle....Başarılar arkadaşlar |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak rabbim hepimizin yardımcısı olsun... |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak Allah herkezin yardımcısı olsun sınavda zihin açıklığı versin inşallah.. |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak DUA : “Bismillahirrahmanirrahim.Ya Hayyu,Ya Kayyum,Birahmetike estegisu” “Allahım! Hayy ve Kayyum isminle ve rahmetinle yardımını talep ediyorum” DUA: 1. Elem neşrah leke sadrek 2. Ve vada’na ‘anke vizreke 3. Elleziy enkada zahreke 4. Ve refa’na leke zikreke 5. Feinne me’al’usri yüsren 6. İnne me’al’usri yüsren 7. Feiza ferağte fensab 8. Ve ila rabbike ferğab Anlamı: 1-) Biz senin için (mutlulugun) gögsünü açmadik mi? 2 -) Senden yükünü indirmedik mi? 3 -) O senin sirtini ezen yükü. 4 -) Senin sanini yüceltmedik mi? 5 -) Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylik vardir. 6 -) Evet, zorlukla beraber bir kolaylik vardir. 7 -) O halde bos kaldin mi, yine kalk (baska bir is ve ibadetle) yorul. 8 -) Ancak Rabbine yönel. aminnnn |
Sınav İLAHİYAT VE DİĞER BÖLÜMLERDE OKUYAN HERKESE HAFTA SONU YAPILACAK OLAN SINAVDA BAŞARILAR RABBİM HERKESİN YARDIMCISI OLSUNamn* |
Cevap: Sınav Alıntı:
amin inş. bizde başarılar dileriz..burdan devam inş. |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak Bu hafta dualarınıza çok ihtiyacımız var. Müminlerin müminlere duaları tutar. Bütün dualarınızın kabul olması dileğiyle, hepinizden Rabbim razı olsun. |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak bana da dua edın arkadaşlar |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak Amin |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak rabbim yar ve yardımcınız(yardımcımız) olsun.............. inşirah ferahlığı versin............ |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak Arkadslar birbirmize dua edelim insaallah |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak dünya hayatında ahiretimiz için de birbirimize dua edelim inşaallah.HZ.PEYGAMBERE komşu oluruz hep birlıkte......AMİİİİİİİİN |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak haftasonu sınavlarımız için herkese BAŞARILAR... Rabbim yardımcımız olsun amn* |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak rabbim bizlere okuduğu öğrendiği hiçbir şeyi unutmayan, hz. aişe nin hafızasından nasip etsin inşallahamn* |
|
SAAT: 15:23 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.