|
Konu Kimliği: Konu Sahibi aslıı,Açılış Tarihi: 25 Aralık 2011 (12:17), Konuya Son Cevap : 06Haziran 2014 (22:56). Konuya 152 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
31 Aralık 2012, 21:36 | Mesaj No:21 |
Durumu: Medine No : 17509 Üyelik T.:
22 Mart 2012 | Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak Rabbim herkesin sınavlarına yardım etsin inş
__________________ Mevlana'ya sormuşlar: ''SEVGİLİ' nasıl olmalı' diye 'dayanılmaz olduğun zamanlarda bile sana dayanılmalı' demiş... |
31 Aralık 2012, 23:43 | Mesaj No:22 | |
Durumu: Medine No : 17229 Üyelik T.:
10 Mart 2012 | Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak Alıntı:
.. "En çabuk kabul edilen dua , bir müminin diğeri hakkında gıyaben yaptığı duadır.." .. her daim zten dua edyrm tüm krdşlrm için tazelym .. Rabbm hepnzn yar ve yrdmcısı olsn.. tüm snvlrdn ve en önmlisi asıll snavımızdan anlımızn akyla çkmyı nsibetsin inşllh.. çlşmk bzdn gerisi Rabbmze klmş ; VE HÇ ŞÜPHESİZ O HERKESE ÇLŞTĞNN KRŞLĞNI VERENDİR.. Rabbm zhninizi ( mizi )açk etsn inşşş
__________________ "..insanın ruhunu yücelten bir acı, ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..." | |
01 Ocak 2013, 01:33 | Mesaj No:23 |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak
dua..kulun rabbi karşısındaki acizyetinin yeniden hatırlayıp,kimi zaman kelimeye kimi zaman kalbe ve HALE dökülmesidir...ve kulun .secdede arz-ı halin-i...kainatın yegane maliki olan zülcelal vel kemal sahibi rabbe iletmesidir....pişmanlıktır,keşkelerin ezikliği altında kalan ruhun sözcüklere anlam yüklemesidir..muhasebe mukarebedir,aslında.....ve yeniden yenilenme cehdiyle hayata tutunma çabasıdır....hayırlı huzurlu geceler arkadaşlar.....rabbim yar ve yardımcımız olsun...onun dinini öğrenme cehdinde olan kardeşlerimiz...bu güzel gayemizde...kun feyekun emriyle yapamayacağı şeyi olmayan bir RAbbe inanıyorsak şayet...Allahın izni ile başarırız inşallah...Allah zihin açıklığı versin cümlemize....muhabbetle...
| |
01 Ocak 2013, 04:17 | Mesaj No:24 |
Durumu: Medine No : 21267 Üyelik T.:
02 Kasım 2012 | Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak
S.a ALLAH (c.c.), hepimize Yardım eylesin, İnşaALLAH (c.c.). Dualarınızda benide unutmayın.
__________________ |
02 Ocak 2013, 01:03 | Mesaj No:25 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak
arkadaşlar nerdeyse hepimizde hem heyecan hem stresten bütün çalıştığımız bilgiler aklımızda yok gibi geliyor bize ama soru çözdüğümüzde çok iyi kavradığımız konulara göre ya çok yanlış ya çok doğru çıkartıyoruz çalışan çalışmayan bütün öğrencilere bu hafta sonu sınavda başarılar diliyorum dün akşam da her zaman sizlere başta sonra kendime dua ediyorum allah eksiklerimizi tamamlasın lütfuyla bizi sevindirsin hepimiz derslerde başarılı olmak istiyoruz yeterlilik dgs kpss sınavlarına girip daha da ilerlemek istiyoruz allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah |
02 Ocak 2013, 01:05 | Mesaj No:26 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak
Allah hepinizin yardımcısı olsun dualarımızda olacaksınız inş.
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
02 Ocak 2013, 01:32 | Mesaj No:27 |
Durumu: Medine No : 17229 Üyelik T.:
10 Mart 2012 | Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak
__________________ "..insanın ruhunu yücelten bir acı, ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..." |
02 Ocak 2013, 11:46 | Mesaj No:28 | |
Durumu: Medine No : 21263 Üyelik T.:
02 Kasım 2012 | Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak Alıntı:
çok doğru... | |
02 Ocak 2013, 15:53 | Mesaj No:29 |
Durumu: Medine No : 20510 Üyelik T.:
01 Ekim 2012 | Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak İmtihana (Sınava girerken şu dua okunur isra suresi;80) رَّبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلِّي مِن لَّدُنكَ سُلْطَانًا نَّصِيرًا “Rabbi edhılnî müdhalen sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin ve’c’al li min ledünke sultânen nasîrâ.” ANLAMI:”Ya Rabbi!,Beni doğru bir giriş ile girdir ve yine doğru bir çıkış ile çikar.Katından bana yardım sdici bir kuvvet ihsan eyle.” Sınav için sıraya oturunca şu âyet okunur; رَبِّ اشْرَحْ لِي صَدْرِي وَيَسِّرْ لِي أَمْرِي وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِّن لِّسَانِي يَفْقَهُوا قَوْلِي “Rabb’şrah li Sadri ve yessir li emri,va’hlül ukdeten min lisani,yefkahü kavlî.” ANLAMI:”Ya Rabbi!,Göğsümü ve gönlümü genişlet,işimi kolaylaştır,Dilimin bağını çöz,sözümü anlaşılır eyle.” Sınav Başlayınca da şu dua okunur: ياَحَيُّ ياَقَيّوُمُ بِرَ حْمَتِكَ أَسْتَغِيثُ "Ya Hayyu Yâ KayyûM, Bi Rahmetike esteğisû." ANLAMI:”Ey Hayy ve Kayyum olan Allah'ım, Senin Rahmetine Sığınıyorum." __________________
__________________ Derdi dünya olanin dünya kadar derdi olur... |
02 Ocak 2013, 16:03 | Mesaj No:30 | |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak Alıntı:
| |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Konuyu değerlendir | |