![]() |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: Alıntı:
|
|
|
|
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: hayrlı geceler hadıs 6 ve 7 unıteler soru seklınde varmı benmı bulamadım acaba yardımcı olabılırmısınız arıoyrum ama bı tyrlu bulamdım ayrıca burada emegı gecen herkesten rabbım razı olsun hakkınıız helal edın yaptıgınız calısmanın karsılıgını her ıkı dunyada verır ıns rabbım |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] diğer arkadaşlar özetler de paylaştı oraları da incele istersen [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: sevgili soru cevap etkinliğine katılan arkadaşlarım ,sizlerden ricam ben soru cevapta olamasamda sizler sorularını toplu paylaşın ben notlar bölümüne taşırım.sorularınızı gününde toplamazsanız sonradan hatırlaması sorun oluyor ,hatırlatmak istedim (: rabbim hepinizden razı olsun canlar (: sayenizde bir dönem daha bitmek üzere ,hakkınız ödenmez bu vesileyle sizlere tekrar teşekkür ediyorum (: |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: keşke haberim olsaydı katılırdım mahcup000 |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: sorularınızı toplu paylaşmayı unutmayın canlar (: |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: sevgili grup arkadaşlarım artık sınava sayılı günler kaldı sizinde malumunuz bazı derslerden bitiremediğimiz üniteler var .bu sebeble hafta sonuda müsait olan arkadaşlar varsa grup halinde olamasakta sorularımızı paylaşalım.kalan ünitelerde toparlanmış olsun.önümüzdeki haftayı tekrarlara ayıralım ki ancak yetişir.ne dersiniz ?? vakti olan saat beklemeden gelip sorusunu yazsın,cevaplayan olmasada sorular toplamış olur.ben dün öyle yapmıştım zor da olsa ,gayet de güzel oldu (: |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: gördüğüm kadarıyla ünitelerin eksik olanları bunlar ; -din sosyolojisi 10.ünite -türk dili 7/8 .üniteler -arapça 6/7/8/9/10 (bunları nasıl bitiririz bilmiyorum :(( ) -inkılap tarihi 8.ünite (11.de yapılacak inşaALLAH !!) MÜMKÜNSE BU ÜNİTELERDE DE AZ DA OLSA SORU HAZIRLAYARAK BİTİRELİM CANLAR (: |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: yaşayan dinler konusunuda toplu paylaştım notlarımız bölümünde eksik ünitesi kalmadı çok şükür..(: |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: arapça için saat 3 de burda olalım ,müsait olanlara duyurulur.. |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: inkılap tarihinide bitirdik çok şükür (: |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: arkadaslar tek ders sınavına gıren bırısı varmıı??ogrencı sayfamızda sadece buro merkezının ısmı yazılı baska bir işlem gerekiyormu?sagolsun burolar hep mesgul tel cevap vermıyor.. |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: bendede aynı şekilde sadece semt yazıyo diğer bilgiler henüz yok sınav 28 temmuzda bürolarda sınavdan 10 gün önce açılcak diye biliyorum o zamana kadar kapalı olabilirler |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: s.a ben şimdi 2.sınıfta 2 derstn kaldım.son döneminde.iki dönemde mi yatırmam gerek harçları |
as.hangi dönemlere ait kaldığınız dersler hem bahar hem güz dönemidemi var yoksa tek dönemmi |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: 2 dersimde bahardan kaldı.4.dönem.son sınıfta |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: O zaman sadece bahar döneminde kayıt yenileyeceksiniz ama emin olmak için büroyu arayın bence |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: selamun aleykum arkadaşlar ben ilahiyat 2. sınıfa geçtim bu sene yeterlilik sınavı olacak önlisans olarak bu sınava girebiliyormuyum yoksa mezun olmam mı gerekiyor bir bilginiz varmı acaba? |
aleykum selam [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] burdan bakabilirsiniz |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: şuan derslerin kaçıncı ünitelerindesiniz? |
|
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: arkadaslar ben genel olarak yariladim dersleri |
ben aöfnin kitaplarından çalışmıyorum yardımcı kitap alıcam başka yolu yok sanırım :( |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: arapçadan ne yapıcaz arkadaşlar soru cevap ne zaman biri bana yardım etsin |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: Bazi konularn oztlerine ulasamadim yokmu acaba |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: yeni katıldın m ve hıc bırsey anlamdm sıstemden nasıl ıslenı program |
|
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: SLM arkadaşlar ben yeni kaydoldum ilahiyat 2. sınıf okuyorum ve ayrıca okul öncesi okuyorum, ilahiyat 2. sınıftan alttan derslerim var,geçen yıl rahatsızlığımdan dolayı sınava giremediğim için alttan kaldılar, burada durum ve program nasıl işliyo? çalışmalar nasıl yapılıyo yardımcı olursanız cok mutlu olucam özellikle arapçadanda sadece arapça 4 kaldı nasıl geçicem? |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: sanırım kimse ilgilenmiyor sayfayla ??? |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu linkten ulaşabilirsiniz. kolaylıklar diliyorum(: |
Merhaba .. az önce özetleri indirebilmek için üye oldum fakat bir ders hakkında 2,3 kişinin kişisel özetlerini gördüm. Şimdi hangisine çalışırsam sınavdan daha iyi not alabilirim? (1.sınıf) 7638jk4 |
Cevap: Merhaba Alıntı:
Medineweb'e öncelikle hoşgeldiniz. c* Bütün İlahiyatçılar her hocanın hazırladığı özetlere ve soru cevaplarına bakarak çalışıyor. Daha güzel değil mi? farklı hocaların çalışmalarından faydalandıkça o konular sizde daha kalıcı olacaktır. Siz hepsini çalışın, başarılar dilerim. |
Cevap: Merhaba Alıntı:
|
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: Erol 71'in Din Sosyolojisi 2. ve 3. ünite özetlerini bulamıyorum. düşünceli000 Bana bir link verebilir misiniz? |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: Erol 71'in sitemizde kayıtlı olmayan ders özetlerini bir başka sitede buldum. evet000 Eğer vakit bulursam sizinle de bu ders özetlerini (din sosyolojisi ) paylaşacağım. c* |
Türk dili 1 müfredatı bu dönem mi değişti gecen dönemmi yani çıkmış soruları çözmenin bi anlami varmi acaba SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Erol 71 hocanin türk dili 1 ozeti varmi link atar misiniz? SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
SAAT: 03:18 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.