![]() |
2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: arkadaşlar sabah ve öğleden sonra grup çalışmalarımıza katılanlar için bu bölümü açtım çünkü sayfalar arasında sorduklarımız bazen okunmadan geçilebiliyor.sizlerden ricam soru-cevap derslerimize katılan arkadaşlarımın buradaki notları mutlaka okumaları.her ders için önceki günden mutlaka ertesi günü hangi dersten soru- cevap yapılacaksa uyarısı yapılıyor.katılmda bulunan arkadaşlarımın çoğu zaten biliyor ama ben tekrar yazayım .lütfen sorduğunuz soruları cevaplarıyla en sonunda dersten ayrılmadan paylaşın ki sonradan toplaması kolay olsun.dersleri sadece o gün için işlemiyoruz.hem kendimize hemde bizleri takip ederek derslerine çalışmaya fırsat bulamayan sorularımızlada olsa hazırlanabilenlere yardım olsun.rabbim katılan tüm arkadaşlarımdan razı olsun .katılımlarınızla vakıf sevabı aldığınızı bilmenizi isterim.bu grup çalışmalarına lütfen düzenli olarak katılalım.şahsen ben elimden geldiğince nette bağlantım kopmadıkça tek kişide olsam sorularımı paylaşıyorum.sizlerdende katılımlarınızı devam ettirmenizi önemle rica ederim.saygılar.. not : medine grubu olarak nette sorularımızı paylaşıyorum.facede ve başka sitelerde bu grubta kim diye şaşırmayınhyyyyy sfhfgshsfhsgh |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: Yarın sabah hadis 6.üniteden soru-cevap yapılacaktır.katılımlarınızı bekliyoruz. |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: bugün yapılması planlanan türk dili 4.ünite perşembe öğleden sonraya alınmıştır ... |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: yarın sabah 11.inkılap tarihini tamamlayalım aradan çıkaralım .konular yığılmasın.görüşlerinizi bekliyorum.. |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: Alıntı:
nerde kalındığını bilirsek evet000 |
|
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: 3.ünite yarım kaldı ,zaten çok soru sorulmamıştı !! |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: sabah inkılap tarihi 3 yapıyoruz ozaman |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: öğleden sonra türk dili 4 |
mesaj alınmıştır çay-kahve000 gülümseyen000 |
sabah 7 30 din hizmetleri saat 11 tarih saat 2 türk dili |
Alıntı:
|
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: çarşamba 7,30 :din eğitimi ve din hizmetleri 7.ünite çarşamba 11 :inkılap tarihi 3.ünite perşembe ö.sonra 2 :türk dili 4.ünite |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: türk dili 4.ünite KONULARI [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: din eğitimi ve din hizmetleri 7.ünite e-kitap iletişim kavramı ve modelleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: Anlatım Birimleri-1: Sözcükler videosu [YT]TqVGBzy_luM[/YT] |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: bugün 11.de inkılap tarihi 3.üniteden soru -cevap yapılacaktır,katılımlarınızı bekliyoruz |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: bugün saat 2.de arapça 4.ünite yapılacaktır..katılımlarınızı bekliyoruz |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: bugün saat 2 de türk dili 4.ünite yapılacaktır.katılımlarınızı bekliyoruz |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: arkadaşlar yeni karar alınmak üzere fikirlerinizi bekliyoruz.mihrinaz bacımın önerisi üzerine bu hafta itibariyle kalan konuları sınav sonrası devam edelim diyoruz.kalan iki haftada karma sorular ve geçmiş yıl sorularından soru cevap yapmak niyetindeyiz. yani arapça,türkdili ve ınkılaptan 5.üniteler diğer derslerden 8.üniteler arasınav sonrasına kalacak. grup arkadaşlarımızında önerilerini bekliyoruz !! |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: yarın sabah hadis dersi 7.üniteden soru cevap yapılacaktır.katılımlarınızı bekliyoruz. |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: bugün 2.de inkılap tarihi 4.ünite yapılacaktır. |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: nesliii hadisten 6.ünite sorularını toplarmısın bacım (: eksik kalmış ... |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: bu saat oldu ve grubumuzun derse katılımı yok kimseye-söyleme000ağlayan000ağlayan000 bende sorularımı yazar çıkarım sopa000 alacağınız olsun oysa ben koşturup geldim ders var diye herkesin birden mi işi çıktı kızgın00025.gifkimseye-söyleme000kimseye-söyleme000kimseye-söyleme000 |
|
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: |
azıcık notlara bakayım dedim herkes gittimi:( |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: saime abla burda soru-cevap yok makbergülünün verdiği linkte var |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: Mehmet akif nasılsın canım hoşgeldin |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: bugün öğleden sonra arapçadan soru-cevap var katılalım lütfen !! |
|
|
|
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: sevgili grup arkadaşlarım arapça4,türk dili ve inkılap tarihinden derslere ne zaman başlıyoruz..ben derim ki öğleden sonra saat 3 gibi günlere böleleim biran önce başlayalım. salı : türk dili 2 çarşamba :arapça4 cuma : inkılap tarihi 2 geçen sınav öncesi bu günlerde yapıyorduk .yine aynı olsun mu ?? öğleden sonra olursa müsaitlik açısından daha uygun olur .sabahları zaten ders yapıyoruz işleri toparlayıp öğleden sonraya hazır oluruz.sizler ne düşünüyorsunuz ?? haydi cevaplarınızı bekliyorum.... |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: bugün öğleden sonra 3 de din sosyolojisi dersi var lütfen katılım olsun !!! |
elimden geldiğince sonuna kadar katılırım evet000 |
|
ben fizik tedaviden 3 te dönücem nasipse ,ondan izin alıp gelmeye çalışırım derse.Allahım sebeb göndersin hepimize zamanlarımızı bereketlendirsin..c*amn*amn* |
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: sosyoloji dersi için kimse var mı ?? |
SAAT: 01:19 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.