![]() |
Bilgilendirirseniz sevinirim... Selamünaleyküm... Eşim bu sene AÖF İlahiyat Önlisans bölümüne kayıt oldu... İmam hatip mezunu... Evde hazırlanmaya çalışıyor... Kayıt bürosundan çıkarken bazı kurs görevlileri birkaç broşür verdiler... Bu brosürde Ara sınava kadar olan sorumlu üniteler var onlar doğrumu acaba? Birde derslerin ayrı ayrı, şimdiye kadar çıkmış, sene sene hepsi tek bir linkte sınav soruları varmı? Yardımcı olursanız sevinirim... Şimdiden Allah Razı Olsun... |
Cevap: Bilgilendirirseniz sevinirim... Aleykum selam.Evet doğru.ara sınavda kitapların 6.ünitesine kadar sorumlu dönem sonu sınavda kitabın tamamından sorumlu.çıkmış soru ve ders özetleri ilgili bölümde mevcut |
Cevap: Bilgilendirirseniz sevinirim... Allah Razı Olsun Kardeşim teşekkür ederim... |
Cevap: Bilgilendirirseniz sevinirim... Amin ecmain inşallah.rica ederim :):) bi problem olursa yazın yine yardımcı olabileceğimiz birşey olursa yardımcı oluruz |
Cevap: Bilgilendirirseniz sevinirim... Selamun Aleyküm... Benim böyle birşeyden haberim yoktu, nasıl yani 6 üniteden sorumluyuz? Biraz daha detaylı anlatabilir misiniz?ltfn52 |
Cevap: Bilgilendirirseniz sevinirim... Alıntı:
|
Hımm anladım, çok sağolun. O halde hepsine çalışıp ilk 6 üniteye ağırlık vermek daha mantıklı sanırım... (: ArO* |
Cevap: Bilgilendirirseniz sevinirim... AMİN ECMAİN.EVET TBT TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ OLUYOR. ARTIK NASIL ÇALIŞIRSANIZ.(: BEN TAMAMINA ÇALIŞAMIYORUM ÇOLUK ÇOCUK İŞTE ZAMAN OLMUYOR uzgn İLK ALTI ÜNTEYE ÇALIŞIYORUM. ARA SINAVLA DÖNEM SONU ARASINDA ZAMAN KISITLI GERÇİ. ALLAH KERİM ARTIK. |
|
Cevap: Bilgilendirirseniz sevinirim... Amin hayırlısıyla kurtulursun inşallah |
SAAT: 04:24 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.