![]() |
aöf ilahiyat hakkında bilgi istiyorum s.a arkadaşlar. ilitam nedir ilahiyatta 3 sınıf dışardan okunmuyormu (aöf) olarak |
Cevap: aöf ilahiyat hakkında bilgi istiyorum Alıntı:
aleyküm selami..dgs ile yerleşirseniz eğer örgün eğitimi değilde yine açıktan okumayı tercih ederseniz ilitam okursunuz.yine evde çalışıp sınavlarına katılacaksınız ama sınavlar ünv.de oluyor yanılmıyorsam |
aöf ilahiyat hakkında bilgi istiyorum Merhaba, ben 2 yillik acikogretim ilahiyat hedefli ygs calismaya basladim, (duz lise mezunu,sozel cikisliyim) bunun icin ygsde karsima cikacak hangi derslere agirlik vemrem gerekir? Yardimci olursaniz cok sevinirim..düşünceli000 |
Cevap: aöf ilahiyat hakkında bilgi istiyorum Merhaba ilitami biliyorum, kiz kardesim okuyor su anda, ilk olarak imamhatip lisesi mezunu oldugu icin direk 2 yillik ilahiyati aciktan okudu ( meslek lisesi devammi gibi) daha sonra bitirdikten sonra sinava girdi ve ilitami kazandi, bunuda tamamladiginda ilahiyati 4 yila tamamlamis olacak,ogretmen olunuyor..(din kulturu)sfhfgshsfhsgh |
Cevap: aöf ilahiyat hakkında bilgi istiyorum Merhaba ilitami biliyorum, kiz kardesim okuyor su anda, ilk olarak imamhatip lisesi mezunu oldugu icin direk 2 yillik ilahiyati aciktan okudu ( meslek lisesi devammi gibi) daha sonra bitirdikten sonra sinava girdi ve ilitami kazandi, bunuda tamamladiginda ilahiyati 4 yila tamamlamis olacak,ogretmen olunuyor..(din kulturu) |
|
ilahiyata ygs 4 ten alınıyor oda sözel bölüm zaten daha önce tercih yapmadıysanız diploma notuna göre okul puanınızda gelir... selametle |
Cevap: Bilgilendirirseniz sevinirim... arapça 7. ünitede zorlandım :( konu ile ilgili bir link varmı sitede ben bulamadım |
Cevap: Bilgilendirirseniz sevinirim... konu ney hatırlamıyorum :) |
Cevap: Bilgilendirirseniz sevinirim... Alıntı:
|
SAAT: 04:24 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.