![]() |
Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz. Alıntı:
|
Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz. nursen ablam çok güzel şeyler paylaşmşn bizmle.etkilenmemek elde dgl..tevekkül ancak bu kadar güzel anlatlablrdi...Rabbm hepmzn yar ve yardmcmz olsun... |
Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz. Amaç Allah rızası için birseyler yapmak, hedef Peygamber Efendimiz yolunda gitmek birsey olabilirsek ne mutlu bize yok eğer olamazsakta uzmeyelim kendimizi en azından denedim olmadi diye bir cevabimiz olur bos durmadim diyebiliriz (ama inşallah amacimiza ulaşırız Allah'in izniyle) |
Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz. Ben duz lise mezunu ilahiyat 1. Sinif bitti yeterlilik sinavina katılabilir miyim ? Bilgisi olan varmi acaba |
Bende sizinle aynı durumdayım ve bu sene kendimi de denemek için kpss ve yeterlilik sınavına katılacağım sizde deneyebilirsiniz. Deneyebilirsiniz diyorum çünkü yeterlilikte tefsir , fıkıh, kelam gibi , mezheplerle ilgili sorular olacaktır. bu sene kendi bilgilerimize de ölçmüş olacağız. Karar sizin.... |
Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz. yeterlilikte hangi kitap iyidir kaç gündür soruyorum pek cvplanmıyo:) yargının varmış iyi midir |
Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz. Yapılan araştırmalara göre çocuklar zekalarını babadan değil anneden alırmış. Bayanların okumasından yanayım. Bir anne ne kadar çok okumuş, zeki ve akıllı ise, yetiştirdiği/yetiştireceği çocuklar da o kadar zeki ve akıllı olacaktır... Bu konuda babalar hiç kendilerine pay vermesinler... |
Çocukların yetiştirilmesinde annenin özverisi fazladır. Okumuş ve kendini yetiştirmiş bir anne evladını da topluma hayırlı bir şekilde yetiştirecektir. Hz. Aişe'de zekası ve ilmiyle birçok hanıma öğretmenlik yapmış ve onları yetiştirmiştir. Yorumunuz çok doğru hocam sağolun. |
Babanın da katkısı vardır tabiki ama Genetik olarak zeka geni anneden geliyor |
Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz. yine benim sorum havada kalmış.. yani önemli birşey için olmazsa bu kadar ısrar etmem.. herkes yorum yapıyo.. cvplayan yok:( |
Cevabını bir bilsem cevaplayacağım. Bende imam hatip ders kitaplarını ve elimde şu an mevcut olan siyer , ilim ilahiyat 1. sınıfın 1. dönemine ait kitapları çalışıyorum. bir kaynak öğrenebilirsem size bildiririm. Çalışmalarınızda başarılar Ayrıca sitemizdeki soru ve cevaplarıda çalışırsanız yararınıza olacaktır |
|
|
|
Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz. diyanetin yayınlarını tercih etmekte fayda var çünkü sınav için yararlanacağımız kaynakları diyanet belirtiyor bize o da kendi yayınlarını sunuyor.birde köşe kenardan sorduğunu da düşünürsek kitabı ezberlememiz lazım.diyanetin kitaplarının bir kaçını ben aldım fiyatı uygun.. |
Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz. YETERLİK SINAVI KAYNAK ESERLERİ S.No KİTAP ADI İLGİLİ YETERLİK UNVAN GRUPLARI YAZAR ADI (YAYINEVİ) 1 Kur’an Yolu Türkçe Meal ve Tefsiri K.K.Ö., İ.H., M.K. Komisyon (DİB Yayınları) 2 İlmihal I. ve II. Ciltler K.K.Ö., İ.H., M.K. Komisyon (TDV Yayınları) 3 Hz. Muhammed ve Evrensel Mesajı K.K.Ö., İ.H Prof. Dr. İbrahim SARIÇAM (DİB Yayınları) 4 Tecvidli Kur’an Okuma Rehberi K.K.Ö., İ.H., M.K. Davut KAYA (DİB Yayınları) 5 Türkiye Diyanet Vakfı İslam Ansiklopedisi “Allah” ve “Din” Maddeleri K.K.Ö., İ.H., M.K TDV Yayınları 6 Türkiye Diyanet Vakfı İslam Ansiklopedisi “Ahlak” Maddesi K.K.Ö., İ.H TDV Yayınları |
okudugunu anlama ve aklında tutma ve de sınavda doğruyu işaretleme...7638jk4çay-kahve000ağlayan000 |
Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz. bu kitapların hemen hemen hepsi bende mevcut o kadar da korkutucu değiller karamsar olmayın.benden tavsiye gerisi size kalmıştır çünkü bu kitaplardan ince eleyip sık dokuyacaklardır.. |
|
Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz. ben diyanetin 2.ciltlik ilmihaline çalışarak geçtik diyenlerin çokluğu nedeniyle size tavsiye ediyorum.çünkü bilginin kaynağı burası..diğer yayınlar ancak pekiştirmek için iyi olabilir . |
Kpss için '' Yargı '' nın kitaplarını çalışabilirsin Dhbt için Hz. Peygamberin hayatını ve savaşlarını, çok iyi öğrenin 1. sınıfın 1. dönemine ait kitaplarımızda bu konulardan bahsediyor. ayrıca Sevda hoca size diyanetin ilim kitabını önermişti. Bundan başka derslerin video anlatımları var diğer sitelerde onlardan faydalanabilirsiniz. Cümlemizden ArO* |
|
Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz. [QUOTE=nurşen35;342765]Kpss için '' Yargı '' nın kitaplarını çalışabilirsin Dhbt için Hz. Peygamberin hayatını ve savaşlarını, çok iyi öğrenin 1. sınıfın 1. dönemine ait kitaplarımızda bu konulardan bahsediyor. ayrıca Sevda hoca size diyanetin ilim kitabını önermişti. Bundan başka derslerin video anlatımları var diğer sitelerde onlardan faydalanabilirsiniz. Cümlemizden ArO*[/Q peki siyer konuları yetelilik için alınıcak kitaplarda yokmu:) ayrıca siyerdemi okumam gerekiyor hocam.. müftülüğün yakınlarında filan bu kitaplar bulunurmu acaba.. |
Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz. [QUOTE=sahra123;342773] Alıntı:
Siyer konuları ayrıntılı , bulabildiğiniz her siyer kitabını okumanızı öneririm. Ayrıca Sevda hocayla Pazartesi gece 12'de kpss ve yeterlilik için çalışmalar yapacağız. İstişareden bizlere katılabilirsiniz |
Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz. [QUOTE=nurşen35;342778] Alıntı:
|
Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz. diyanet yayınevinde yada dini kitapçılarda rahatlıkla bulabilirsin kitapları.. |
Bilginin fazlası olur mu hiç ? ne kadar bilgiye sahip olursak dinimizi en doğru şekilde öğretmemiz bizim üzerimize farzdır. İlahiyat okumamızın bir amacı olmalı öyle değil mi? :):) |
Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz. Nurşen abla ben bu mesajı şöyle yorumladım: Bu kadar kitabı oku,okuduğunu anla ve aklında tut vede sınavda doğruyu işaretle.. |
Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz. Allah izin verirse 2. sınıfı bitirip Dgsye hazırlanıcam kazanırsam 4e tamamlamak istiyorum.çay-kahve000 Daha sonra da bir İmamhatip okulunda veya ilöğretimde ögretmenlik yapmayı çok istiyorum inşallah herşeyin hayırlısı tabiki .. (:evet000 |
Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz. Ben de örtü serbest bırakılınca kimya bölümünü kaldığım yerden tamamladım. formasyon aldım. ilahiyat önlisans 2. sınıfım. kimya öğretmenliği için kpss'ye gireceğim nasip olursa temmuz da. Hayırlısı inş.... |
Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz. müstetir hocam inşallah kpss de başarılı olur görevinizi alırsınız ... |
s.aleykum bati avrupa cikmis soru ve cevaplarina nerden ulasabilirim |
Alıntı:
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 05:47 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.