![]() |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü bi kapımı çalan olur diyem bekleyip duruyorum azranurağlayan000uzgn yeterince acıte edebildimmi durumugülümseyen000 |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü Hayat telaşı uğraşıyoruz işte! Mihrinaz allah kolaylık versin Azranur hosgeldin |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü Alıntı:
|
Rabbim darda bırakmasın |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü ah mihrinaz abla ben üç senedir kapıyı çalan olur diye bekliyorum ama malesef burdan çıkmamıza az kaldı hala tık yok.:). Ben dgs ye girmedim bu sene dolayısıyla da ilitamlı değilim şimdilik.uzun süredir evde değildim 15 gün kadar oluyo geleli, evi ve de kendimi toparlamaya çalışıyorum gülümseyen000 |
benim oğlum anaokuluna başladı.ne zormuş meğer çocuğun anaokulu dönemiuzgn ilk dönem bitse birazcık nefes alsam diyorum şimdiden.her hafta çarşaf çarşaf ihtiyaç listesi,yani zannedersin ki çocuğu şimdiden makine mühendisliğine falan hazırlıyorlar.. bi listeyi hazırlıyorsun tam bitmeden .......2.listenin eksizsiz gelmesi rica olunur yazısı....Rabb ime şükür bi şekilde alabiliyoruz ihtiyaçlarını.ya alamayan kardeşlerimiz..Rabb im yardımcıları olsun.hem maddi hem manevi zor anlayacağın... burda komşuluk olayı bıktırır seni ama .her gün kapını çalanlardan rahatsız olursun söyliiimm20 |
inşallah sende hayırlısıyla toparlanırsın canımc* |
haklısın fatma..anaokulu dönemi tam bir anne sınavı...ben arkadaşımın verdiği okulda çocuğuna performans ödevi hazırlayıp,sunum yaptığını biliyorum..görmesem hadi canım derdim..hemde subyan okulu dediğimiz okullda canım... o ihtiyaç listeside tam bitiridim dediğin yerde ikinci dönemi başlıyor bir daha hadi baştan..tam bir sıkıntı yani...çocuklarımızı yetiştirmek eğitmek felan artık bahane...birbirleriyle yarışıyorlar...ürünlerdeki kalitede cabası..kalite demek fiyat artışıyla eşdeğerdir biliyorsun ki:) rabbim herkesin yardımcısı osun....bıktırmanızı bekliyorumhyyyyy |
azranur un evine tek konuk olan benim bende buralı değilim düşün ne kadar acınacak durumumuz var.hatta benim burda bi kaç arkadaşım komşum var ama onlarda buralı değil=)) |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü Mihrinaz biz sana yakiniz giresun findik zamani geciyoruz trabzona:) |
SAAT: 22:08 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.