![]() |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü Alıntı:
|
|
|
allah senden de razı olsun inşallah senin paylaşımlarından hala istifade ediyorlar inşallah dostluğumuz daim olsun inşallah yüzyüze de görüşebilmek ümidiyle c*c*c*c* belki bir gün o da nasip olur |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü mihrinaz yine pozitif enerjinle mesajlar yazmışsın keşke imkan olsa burdaki arkadaşlarla görüşebilmek nasip olsa ne güzel istanbula gidince birçok kişiyle de görüşmek nasip olacak fatma ile nurşen ile görüşmeyi ben de isterdim bir de su damlam c*c*c* sivasa sınava gittiğimde görüşme imkanım olsa vaktim olsa eşime bu isteğimi söylesem mi acabaAğzı-Açık000 |
Bende görüşemesek bile sesinizi duymayı bende çok isterim. Rabbim gönlümüzdekini biliyor, gerçekleşeceğine inanıyorum... |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü Gelebilenler olursa İstanbulda Bir kahvaltı tertip edebiliriz. .c* |
|
gönüller bir..dualar bir...o yüzden bir gün mutlaka görüşeceğimizi biliyorumc* istedikte neyi nasp etmediki rabbim...c*c* |
Cevap: Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü nesili nur foruma uğramaz oldun..nerelerdesin :) |
SAAT: 22:08 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.