![]() |
Dgs yi kazanirsam ilitam kayit icin sahsen gitmek sart mi mecburiyeti olup gidemeyen biri kaydini nasil yaptirir |
4 yillik ilahiyat bitince din kültüru ogretmeni olarak atanmak için kpss lisansa mi girmek gerek bide formasyon sart mi |
Alıntı:
|
Kayit zamanlari dogumum yaklasiyo uzak bi yere otobusle ve ucakla sikinti böyle durumlarda kaydi nasil yapiyolar |
Alıntı:
|
Amin sagolun neyse bi kazanayim insallah kazandığım okulu arayıp görüşürum artik |
s.a eymen hocam atauzemde kayıt için birebir kişinin gitmesi gerekmiyor.bizdeki uzakdaki arkadsların bir çogu erzurumda bulunan kişilerle irtibata geçip gerekli evraklari o kişilere göndererek o kişiler vasıtasıyla okula kayıtlarını yaptırdılar.siz Allahın izniyla kazanın rabbim nice kapılar açıp kolaylıklar saglayacaktır...rabbim yardımcınız olsun.selametle |
Alıntı:
Ayrıca ders geçme konusunda ve diğer avantajları da ilave ettiğimizde başa yazılması gereken hangisi olmalıdır? Teşekkürler... |
uzak olsan bile kayıta kendin gideceksin okul finalleri finalden geçemezsen büt zamanı yaz okulu tek ders sınavı ne varsa gitmen lazım zorluk çekmeden refaha kavuşulmaz ki :) |
her ilitamın artı tarafları ve eksi tarafları da var neresi ulaşım açısından size uygunsa orayı seçin ben sivası tavsiye etmiyordum ama tamam çok ders oldu zorladılar çok çalıştık ama daha sağlam bilgiler öğrenilmiş oldu bu artı yönü bence zamanında okuyamamak sonra evle çocuklarla misafirlerle koşturup okul okumak allah hepimize en hayırlısını nasip etsin bir de sözüm meclisden dışarı ben oturayım hiç çalışmayayım ama dersleri geçeyim diye birşey asla söz konusu olamaz |
SAAT: 02:36 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.